Forsiden Om meg Blogger jeg leser Bilder Videoer Kontakt meg

Kategori: 100 things I love - Siri

100 things I love // 5

Sommeferie

Jeg bare elsker ferier, men så er det jo en som er lengst varmes og herligst.... SOMMERFERIEN. Er nok ikke den eneste som mener dette, og det aller beste er at det bare er 17 dager til denne herlige ferien. (hverfall på den skolen jeg går). Gleder meg veldig til alt det morsome jeg skal finne på (får vi håpe), men det blir nok ikke så mye blogging denne perioden. Men det er vel ikke så mange som er inne å leser blogger heller!


Kjeda meg så jeg lekte meg i paint.

//Hva synes du?

- Siri


100 tings I love // 4

Har ikke jeg bare nydelig pus, er utrlolig glad i henne og hun har hvert der for meg lenge. Siden jeg startet på skolen eller no. Hun er veldig kossete, men plutselig blir hun leken og angriper deg.. Haha, men hun er fantastisk daa!

//Har du en søt katt?

- Siri 

100 things I love // 3
Jeg bare elsker goteri, men det er jeg sikkert ikke den eneste om, haha. Vedder på at alle liker en slags type goteri. Ellers blir jeg skuffet. Er ikke sikker på hvilken av alle de typene som er min favoritt, men jeg liker best det som er surt. Det ser du vel på bildet over. Så da gleder jeg meg til i kveld da jeg får proppet i meg litt goteri. Og det skal bli godt... Hahah, men det er ikke bare helge mat da!

//Hvordan goteri liker du?

- Siri

(Vet ikke om jeg kan blogge mere i dag)

100 things I love // 2

24.04.2012 @ 20:22 i 100 things I love - Siri 1 kommentar(alle boksavene fungere fortsatt ikke, men dere forstor sikkert hvem bokstaver jeg mangler etter hvert, og jeg har provd og funnet andre bokstaver i stede for sa det kan bli litt rart)

Den andre tingen/levendevesen jeg elsker er min hund, hun er helt fantastisk herlig, og full av energi som smitter raskt over og gjor meg veldig glad. Hun er litt over fem ar og gar agility med sostra mi. Og best av alt hun er fantastik sprudlene og himmelsk personelighet. Man skal lette lenge for og finne er like herlig hund altsa. Denne hunden kommer alltid  til og hvere i mitt hjerte og gruer meg voldsomt til hun forlater oss, selv om det heldig hvis er en stund til hvis hun ikke blir syk eller noe annet forferdeilig skjer.

//Har du en hund du er utrolig glad i?

Siri

100 things I love // 1Elsker pizza... alltid godt med både hjemmelaget og frosenpizza en sen fredag eller lørdags kveld... Men funker bra i hverdagen også! Love...love...love

//Elsker du pizza?


Tenkte jeg skulle begynne med blogg trenden 100 things I love. Kommer ikke til og ha en hver dag da men du kan kanskje regne med og få et 100 things I love innlegg rundt 2-3 ganger i uken kanskje. Grunnen til at jeg gjør dette er at jeg trenger litt inpirasjon og noe å blogge om. Så når jeg er litt lost finner du nok et 100 things I love innlegg på bloggen.

//Ønsker du at jeg skal ha 100 things i love på bloggen?

- Siri 

 


 

  • kaisi 13, Ullensaker
    Hei! Vi er to jenter fra Ullensaker, som kommer til å blogge om hverdag, outfit's og det som faller oss inn + mange bilder. Håper du liker bloggen våres, og vil legge igjen en kommentar! :) Hvis du lurer på er det bare å kontakte oss på e-post: kisiheto@hotmail.com :) A lot of love from Kine & Siri ♥♥♥
  • Innhold 2
  • Innhold 3
hits