Forsiden Om meg Blogger jeg leser Bilder Videoer Kontakt meg

Travelt!

07.12.2011 @ 22:43 i Kine <3 0 kommentarer

Hei.. sorry for at jeg ikke blogga i går.. men det gjør vel ikke noe.. ^^

igår:

I går var jeg på skolen, så var jeg hjemme og venta på mormor og morfar, jeg gikk ut etter de hadde kommet og vi hadde spist.. fy som det snødde.. det snødde og det snødde.. + at jeg var på trening..

Idag:

I dag tidlig gikk jeg ned når jeg våkna å så titta jeg ut, å det var drit mye snø..  Jeg måtte gå til skolen, og for å si det sånn, så var det veldig tungt fordi det ikke var måka.. normal dag, men måtte gå litt tidligere, ca 20 minutter før skolen slutta, fordi jeg skulle til MR av kneet mitt.. Etter det dro jeg hjem, så spiste jeg.. når klokka ble 18:30 dro jeg til kiwien for å møte Ida og Karete :) vi gjorde vel egentlig ikke noe spessielt, vi satt egentlig bare å snakka.. det er kaldt ute!!

Jupp, var vell egentlig bare det som har skjedd..

 

 
Bare et bilde jeg fant... <3

-Kine

Snøkrystaller Faller ned, 

  Ned på bakken,  Ned i nakken , Overalt

Snø er kaldt!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

  • kaisi 13, Ullensaker
    Hei! Vi er to jenter fra Ullensaker, som kommer til å blogge om hverdag, outfit's og det som faller oss inn + mange bilder. Håper du liker bloggen våres, og vil legge igjen en kommentar! :) Hvis du lurer på er det bare å kontakte oss på e-post: kisiheto@hotmail.com :) A lot of love from Kine & Siri ♥♥♥
  • Innhold 2
  • Innhold 3
hits