Forsiden Om meg Blogger jeg leser Bilder Videoer Kontakt meg

åjaa, blogg..

17.12.2011 @ 23:26 i Kine <3 1 kommentarDet er så slitsomt å blogge fortiden, fordi det ikke er så mange som komenterer, men de som komenterer, det er braa!

Fredagen:

i går var jeg på skolen.. ''kjempe gøy'' jeg ble henta av mamma rett etter skolen fordi jeg og lillesøstra mi skulle til mormor..  etter vi hadde kommet frem kom fetteren min, han er 3 år.. og lillesøstra mi er 6, så det ble veldig mye løping og hyling rundt i huset.. har tatt masse bilder men klarte å glemme kabelgreia til kameraet..

Lørdag:

i dag har jeg ikke gjort noe spessielt.. jeg ble vekt av to hypre unger klokka 9 i dag tidlig.. litt kjipt..jeg har bakt pepperkaker med lillesøster og fetter.. Det ble fine pepperkaker! nå har jeg sittet på pc'n nå i kanskje 2 timer.. nå ser jeg på x-men 2 ellerno.. tralalalaal, kjeder meg....................

Jeg og siri sitter nå og snakker om hva vi skal ha, om vi skal ha spørsmålsrunde eller må gjøre video.. kommer sikkert et innlegg om det i morgen..

Jeg kondolerer for normalheten min som forsvant.... wiiiiiii

-kine <3

1 kommentar

Postet av: Caroline er sååå søt!

Du er så søt du Kine! <3 du har så morsomt liv <3 <3 kanskje dere kan ha både spørsmålsrunde og må gjøre video? :)
Dato: 17.12.2011 Tid: 23:45 URL:

Skriv en ny kommentar

  • kaisi 13, Ullensaker
    Hei! Vi er to jenter fra Ullensaker, som kommer til å blogge om hverdag, outfit's og det som faller oss inn + mange bilder. Håper du liker bloggen våres, og vil legge igjen en kommentar! :) Hvis du lurer på er det bare å kontakte oss på e-post: kisiheto@hotmail.com :) A lot of love from Kine & Siri ♥♥♥
  • Innhold 2
  • Innhold 3
hits