Forsiden Om meg Blogger jeg leser Bilder Videoer Kontakt meg

Bilder fra i går og i dag!

01.01.2012 @ 17:48 i Siri <3 0 kommentarer

 I går var det jo nyttårsaften, som jeg sa kom det bare til å bli en helt vanelig dag her. Og det ble det. Til middag spiste vi kalkun, er vel ikke den enste som spiste det. For det er vel ganske vanelig.

 Klokka  ca. 21 på Tv2 så vi en film som het  braveheart (1995). Filmen handler om en mann som het William Wallaces (Mel Gipson) som bor i  Skottland. Da kona hans blir drept av Engelske soldater. Vil søker William etter hevn, men det utvikler seg til en lideskaplig kamp om landets frihet.  Han innspirerer folk til fra andre steder og bønder til og bli med og kjempe for friheten. Det blir mange blodige kriger mellom Skottland og England. Før det siste slaget blir William fanget og får en brutal død. For og hedre han forsetter dem og sloss for friheten og de vinner. Denne filmen ambefales på det stekeste og se. Du får se litt av Skottland historie, men de får også se en spennende, morsom og fin film. Filmen er på en måtte basret på en san historie om Skottland, men helt lik blir den jo ikke. Absolutt hvert og se!!

Mitt i filmen måtte vi ut og se på fyrvekeriet og da fikk jeg tatt et par bilder, men mobilen tar ikke så vedlig bra bilder. Men er her er noen få av dem forde!

Har også vært ute og gått en litten tur i dag og her er noen av bilden fra turen!Jaa, det var de bildene jeg orket og legge ut..

Resten av dagen blir vel bare koooos! Kommer nytt desig og header seiere i dag antagelig vis.. Så vis du er nyskjerrig på hvordan det blir er det bare og komme igjen seinere i dag og lese!

Hvordan feiret du i går?

Hvordan har dagen din vært?

Håper alle har fått en fin første dag i 2012!!

Kos dere vider!

- Siri <3

( Sorry for alle skrivefeilene, men orket ikke å lese gjennom siden har brukt en del tis på dette innlegget siden når jeg var neste ferdig klarte jeg å slette helle innlegget) 

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

  • kaisi 13, Ullensaker
    Hei! Vi er to jenter fra Ullensaker, som kommer til å blogge om hverdag, outfit's og det som faller oss inn + mange bilder. Håper du liker bloggen våres, og vil legge igjen en kommentar! :) Hvis du lurer på er det bare å kontakte oss på e-post: kisiheto@hotmail.com :) A lot of love from Kine & Siri ♥♥♥
  • Innhold 2
  • Innhold 3
hits