Forsiden Om meg Blogger jeg leser Bilder Videoer Kontakt meg

Sliten...

02.01.2012 @ 21:33 i Siri <3 5 kommentarer

Kine sa at jeg ikke orket og blogge, men gjorde det vis forde jeg.. Men det gjør jo ikke no i det hele tatt!

 Er veldig slitten og sånt for tiden.. Vodt i huet og ryggen.. Mest i hode og har  det hver dag nå så begynner og bli veldig lei det. Og jeg trodde det skulle hjelpe med juleferie, men det kan man ikke akkurat si at det gjorde, men, men. Kan ikke klage siden det er mange som har det være en meg.

Tumblr_lx60verbur1qjv9lko1_500_large

//weheartit

Men kan jo ikke ha et innlegg som bare er nedvergene og depresivt.. Så kan vel si at jeg har kos meg masse i kveld med masse brownis og peppekaker. Og sett på finalen av beste av de beste som gikk på tv2 i kveld. Jeg har også vært ute og gått et par turer med hunden min som også er veldig koselig siden hun er så herlig.

Da er det bare en dag igjen av juleferien, noe jeg synes er velidg trist siden jeg er nokså sliten og det er veldig godt med juleferie og fri, men det er vel ikke så lenge til vinterferien. Jeg håper det kommer litt mere snø til da siden jeg har veldig lyst til og stå på slalom. Og hvor mere snø det er jo bedre føre blir det. Jeg har ikke fått ståt noe på twintip i vinter og savner det en del så håper jeg snart får gjort det. Siden jeg bare elsker det og det er deprimerende og se at twintip ski mine bare står der, men skal kanskje komme med til hurdal neste helg og få stått litt da.. Har egentlig aldri ønsket meg snø før i år, og det er vel fordi vi ikke har snø. Og det er veldig trist med bare regn og is.

Tumblr_lwpbs6ld6x1qd5zqzo1_500_large

//weheartit

I dag har jeg rett og slett ikke orket og tatt noen bilder, men en posetiv ting er at jeg sterkt vurderer og kjøpe meg nytt kamera. Speilreflekskamera faktisk! Haha. Jeg håper og få gjort det fortest mulig. Har funnet et kamera på tilbud som jeg sparer 500 kr vis jeg kjøper der nå. Så håper jeg får gjort det.

Her er det jeg har sett på. Canon eos 550d.

 

Ha en fin kveld videre!!

 

Er du frisk?

Savner du snø?

Har du prøvd canon eos 550d i så fall, hva synes du?

 

- Siri 5 kommentarer

Postet av: Sandra

God bedring da, Siri! <3

Har prøvd canon eos 550d jaa, siden jeg har det.. ;)
Dato: 02.01.2012 Tid: 21:37 URL:

Postet av: kaisi

Sandra: Er du fornøyd da? <3
Dato: 02.01.2012 Tid: 21:40 URL: http://kaisi.blogg.no/

Postet av: Sandra

JA! <3
Dato: 02.01.2012 Tid: 21:41 URL:

Postet av: Stine

god bedring da sirii!<3 savner deeg!<3
Dato: 02.01.2012 Tid: 22:02 URL:

Postet av: ane

Det er sykt bra<3
Dato: 04.01.2012 Tid: 03:27 URL:

Skriv en ny kommentar

  • kaisi 13, Ullensaker
    Hei! Vi er to jenter fra Ullensaker, som kommer til å blogge om hverdag, outfit's og det som faller oss inn + mange bilder. Håper du liker bloggen våres, og vil legge igjen en kommentar! :) Hvis du lurer på er det bare å kontakte oss på e-post: kisiheto@hotmail.com :) A lot of love from Kine & Siri ♥♥♥
  • Innhold 2
  • Innhold 3
hits