Forsiden Om meg Blogger jeg leser Bilder Videoer Kontakt meg

Dagen i dag..

03.01.2012 @ 19:16 i Siri <3 2 kommentarer

Vet alle ikke synes det er så veldig gøy og høre hva vi gjør om dagen, men i dag har jeg egentlig ikke noe annet og blogge om så det blir det et lite innlegg om dagen min. Det går vel greit en gang i blant.

Jeg sto opp ganske tidlig faktisk ca.09.30, stolt! Ble litt sjokkert da jeg heller ikke var så veldig trøtt da jeg ble vekket. Etter å ha spist frokost gikk jeg meg 1 times tur med moren min og hunden min.  Også har jeg bakt horn, som jeg har på matpakken på skolen. Det er veldig godt og veldig lett. Bare å ta opp av fryseren på morningen også har den tint til du skal spise den. Og du steker den med ost inni så du får ost på også!


Mens deigen røres..


Ferdig rult sammen med ost i.


Ferdig sekt og da er det bare og brekke av osten. som har tyttet ut. Og det osten utenfor er veldig god, så den anbefales og spises!

Jeg har også begynt og strikke for ca 1 månde siden, men har ikke kommet så langt enda. Det kan ta en tid også siden det skal bli et ganske langt skjerf og jeg strikker ikke akkurat sælig mye. Her er så langt jeg har kommet til nå.


Haha..

Også har jeg fått tatt noen bilder av den søte hunden min!

ÅÅ, er så glad i henne! ♥

 

Hva har du gjort i dag?

Pleier du og bake noe?

Har du et dyr du er veldig glad i?

- Siri 

2 kommentarer

Postet av: Siren

Oppskrift :)?
Dato: 03.01.2012 Tid: 20:02 URL:

Postet av: kaisi

Siren: Vi tar det egentlig bare på øyemål men hær er sån ca.

1 Liter. hvetemel

0,5 liter. sanmalthvete grov

0.6 liter. melk/vann

1, ts. salt

1. ts sukker

1 gjær

75 g smør/margarin

smelt spøre og og varm vesken sammen med smøret. Så smuldre gjært oppi. Så helder du hvetemelet og det grove oppi. Også saltet og sukkeret.. Så rører du det sammen!

Og det blir ca. 20 horn - spørs hvor stror du lager dem..

Lykke til! <3
Dato: 03.01.2012 Tid: 20:30 URL: http://kaisi.blogg.no/

Skriv en ny kommentar

  • kaisi 13, Ullensaker
    Hei! Vi er to jenter fra Ullensaker, som kommer til å blogge om hverdag, outfit's og det som faller oss inn + mange bilder. Håper du liker bloggen våres, og vil legge igjen en kommentar! :) Hvis du lurer på er det bare å kontakte oss på e-post: kisiheto@hotmail.com :) A lot of love from Kine & Siri ♥♥♥
  • Innhold 2
  • Innhold 3
hits