Forsiden Om meg Blogger jeg leser Bilder Videoer Kontakt meg

Blogging på G..

06.01.2012 @ 19:03 i Siri <3 2 kommentarer

Sorry for lite blogging i det siste, men nå som skolen har begynt igjen har vi rett og slett ikke så mye tid til å blogge og ta bilder osv. Jeg så også på e-posten vi fikk etter og ha bestilt kamera at det ikke kommer før 09 - 13 januar. Altsa en gang i neste uke. Og jeg som tenkte at det kanskje skulle komme i dag eller i morgen. Så kommer det ikke før en gang i neste uke. Men uansett får jeg nok ikke tatt så mye bilder i helgen. Så det gjør egentlig ikke så veldig mye at det ikke kommer før i neste uke. Så lenge det kommer på mandag eller tirsdag da. 

I dag har det egentlig vært ganske chill dag på skolen. Film i siste time, ikke så veldig spennende, men, men, handlet om planeter, melkeveien og sånt. Også har jeg vært ute litt etter skolen med hunden min og sett på tv. Så nettopp på Frustrerte fruer.. haha det er så lætis.. Og resten av dagen blir nok også ganske chill. Pizza i åtte tiden og blir nok en film eller no.

Når jeg var ute med hunden min tok jeg noen bilder.
Haha, måtte bare!!! Også har jeg LIKE stempel i  panna! HAHA!


HUND I FULL FART... BARE OG PASSE SEG!
Og fortsatt LIKE stempel i panna....

Det var da en del av bilde denne jeg tok i dag!!


I Morgen tror jeg tok at jeg får besøk av kusinene mine... Og vis vi får tid og orker på søndag blir det tur til hurdal og stå på twintip!! Håper vi virkelig får til tur til hurdal. Har så SYKT lyst til og få stått på twintip!


Hva har du gjort i dag?

Hva synes du om bildene?

Og sist, men ikke minst....

Hva skal du i helgen?

- Siri

Husk: 0 Kommentarer = 0 blogglyst! :)

2 kommentarer

Postet av: maarthesnarvold

Fine bilder Siri !! LIKE LIKE !!! <3<3
Dato: 06.01.2012 Tid: 20:17 URL:

Postet av: Kinga-legg meg til som venn!

chilla hjemme jeg, og ikke noe annet egentlig:D

fiine bilder!
Dato: 06.01.2012 Tid: 21:47 URL: http://ksak.blogg.no

Skriv en ny kommentar

  • kaisi 13, Ullensaker
    Hei! Vi er to jenter fra Ullensaker, som kommer til å blogge om hverdag, outfit's og det som faller oss inn + mange bilder. Håper du liker bloggen våres, og vil legge igjen en kommentar! :) Hvis du lurer på er det bare å kontakte oss på e-post: kisiheto@hotmail.com :) A lot of love from Kine & Siri ♥♥♥
  • Innhold 2
  • Innhold 3
hits