Forsiden Om meg Blogger jeg leser Bilder Videoer Kontakt meg

Life...

07.01.2012 @ 16:59 i Siri <3 1 kommentar

Nå sitter jeg her og kjeder meg og ikke har noe å gjøre, men det er vel livet... I dag sto jeg vel ca opp 12.45. Sykt deilig og sove lenge etter en "lang" uke. Lurer på hvordan det skal gå neste uke jeg. Hvis jeg bare ble sliten av 3 dager på skolen, men neste uke blir ganske chill tror jeg siden fra tirsdag - torsdag skal vi ha hobbyprosjekt på skolen.  

I dag etter jeg sto opp og fikk spist frokost. Tok jeg meg en liten jogge tur,  og så klart etter og ha jogget tok jeg meg en varm god dusj. Og for ikke så lenge siden lagde jeg kake til kusinene og tanta mi kommer. For ikke skrevt så mye siden de kommer snart og jeg må fikse meg litt og sånt.

Tumblr_lxeh4uivpf1qaj3cuo1_400_large

//weheartit

 

Vi skal kanskje til hurdal i morgen, men det spørs litt været og sånt. Da spørs det hvor mange bilder jeg får tatt og sånt. Så det blir nok ikke så mange bilder i helgen!

Har du besøk av familie i det siste?

Stått på slalom/twintip/snowbord i det site?

Sorry for et veldig litte og raskt innlegg!

- Siri <3

1 kommentar

Postet av: Idun

søt blogg (:
Dato: 07.01.2012 Tid: 18:17 URL: http://smilrull.blogg.no

Skriv en ny kommentar

  • kaisi 13, Ullensaker
    Hei! Vi er to jenter fra Ullensaker, som kommer til å blogge om hverdag, outfit's og det som faller oss inn + mange bilder. Håper du liker bloggen våres, og vil legge igjen en kommentar! :) Hvis du lurer på er det bare å kontakte oss på e-post: kisiheto@hotmail.com :) A lot of love from Kine & Siri ♥♥♥
  • Innhold 2
  • Innhold 3
hits