Forsiden Om meg Blogger jeg leser Bilder Videoer Kontakt meg

Helga

08.01.2012 @ 20:53 i Kine <3 2 kommentarer

Denne helga har vært drit chill i grunn, i går var jeg først på kaffedilla med jentene.. drit koselig.. vi var der i 3 timer å satt å snakka.. etter det gikk vi til Romerikssenteret og vanka der.. så gikk vi ut fordi vi egentlig skulle til susanne, men hun kunne ikke så da sto vi der ute i kanskje i en halvtime.. Susanne måtte hjem så da sto jeg, Ida og Karete å lurte på hva vi skulle gjøre.. Ida skulle egentlig på kino med Sebastian, Teo og Martin klokken 21:20, og Ida ville ikke være den eneste jenta, så da fant vi ut at jeg og Karete kunne være med.. Så ble jeg henta fordi jeg skulle hjem å spise.. Ida og karete kom til meg 20:00 eller noe.. vi dro 20:50.. Vi skulle se på filmen Sherlock Holmes 3.. Den het noe annet, men det vet jeg ikke hva var.. den var egentlig ganske kjedelig.. men noen ganger var den litt spennende.. men nå har det seg sånn at jeg ikke har sett 1 og 2 av sherlock Holmes, så det forklarer det egentlig litt.. Filmen var ferdig 23:40..

Idag har jeg ikke gjort noe spess, har vært å titta på bil, eller ikke jeg da, men mamma.. Vi har kjøpt oss ny bil da.. også skal jeg straks se på en film.. men vet ikke hvilken.. en film du anbefaler?


random bilde <3


Noen forslag til hva vi kan blogge om? (litt kjedelig å høre om hva vi gjør..)

En film du anbefaler?

- Kine <3

2 kommentarer

Postet av: Silje <3

du er litt søt da Kinee <3
Dato: 08.01.2012 Tid: 21:09 URL: http://sildolf.blogg.no

Postet av: Jenny! <3

Dere er så søte! Og har utrolig fin blogg! <3 Savner tida jeg hadde med dere... -.-
Dato: 09.01.2012 Tid: 20:26 URL:

Skriv en ny kommentar

  • kaisi 13, Ullensaker
    Hei! Vi er to jenter fra Ullensaker, som kommer til å blogge om hverdag, outfit's og det som faller oss inn + mange bilder. Håper du liker bloggen våres, og vil legge igjen en kommentar! :) Hvis du lurer på er det bare å kontakte oss på e-post: kisiheto@hotmail.com :) A lot of love from Kine & Siri ♥♥♥
  • Innhold 2
  • Innhold 3
hits