Forsiden Om meg Blogger jeg leser Bilder Videoer Kontakt meg

what to do??

14.01.2012 @ 19:52 i Siri <3 1 kommentar

Ja, nå sitter jeg her og ikke har en annelse hva jeg skal gjøre..Tenkte jeg kanskje skulle ha noen anbefalinger eller no, men kommer ikke på noe jeg kan anbefale.

I dag dro jeg på korps 09.45!!! Uff, sykt tidelig.. Før jeg dro prøvde jeg og ta noen outfit bilder, men de ble ikke sælig bra siden vanskelig med selvutløser, men får se om jeg får tatt noen i morgen! Tilbake til dagen i dag.. Klokken 15 var korpset ferdig, etter det dro jeg bare hjem og har sittet her jeg sitter nå helle tiden....LAT!! Har heller ikke fått tatt noen bilder, så legger heller ut noen fra i går..
Nam.. jeg og Kine lagde pannekaker! :)

Og så et bilde jeg redigerte bare sån kjampt..


Vis du også vil prøve og redigere noen bilde kan du gjøre det HER!!

I morgen er det også korps, men da begynner jeg ca. 1 time seinere.. og skal ikke gjøre noe resten av dagen hetter korpset i morgen.. og heller ikke noe mere spennende i kveld!

Hva driver du med på fritiden?

Liker du og redigere bilder?

Noen forsalg til hva jeg kan gjøre?

- Siri <3

Minner om MÅ GJØRE VIDEO... Har du noe vi kan gjøre så legg igjen en kommentar HER!
 

 

1 kommentar

Postet av: maarthesnarvold

du kan.. snakke med meg på face og ikke logge av ! <3<3
Dato: 14.01.2012 Tid: 20:19 URL:

Skriv en ny kommentar

  • kaisi 13, Ullensaker
    Hei! Vi er to jenter fra Ullensaker, som kommer til å blogge om hverdag, outfit's og det som faller oss inn + mange bilder. Håper du liker bloggen våres, og vil legge igjen en kommentar! :) Hvis du lurer på er det bare å kontakte oss på e-post: kisiheto@hotmail.com :) A lot of love from Kine & Siri ♥♥♥
  • Innhold 2
  • Innhold 3
hits