Forsiden Om meg Blogger jeg leser Bilder Videoer Kontakt meg

hmm..

15.01.2012 @ 17:14 i Siri <3 1 kommentar

Sliter litt med hva jeg skal blogge om, men fikk noen tips av enn venn om at jeg kunne vise frem litt sminke jeg bruker og favoritt sminke.. Eller noe lignene. Så skal få pøvd og gjørt det litt seinere i kveld. Btw.. sorry for dålig overskrift, men kom ikke på noe annen!

Dagen i dag har egentlig ikke vært noe spennede. Kom hjem fra korps for ca. 2 timer siden. I mellom tiden har jeg prøvd og fått tatt noen outfit bilder, men de ble alt får dålig fokus og for gromsete så legger ikke dem ut! Og uansett er de sletta! På et innlegg i går sa jeg at jeg ikke fikk tatt noen bilder i går, men fikk gjort det på kvelden en gang. Så tenkte og vise dem nå.. Siden jeg ikke har noen annet og blogge om.

Litt rare bilder, men, men.

Resten av dagen skal jeg ikke gjøre noen ting. Rett og slett, får se om jeg får ladt ut ett innlegg seinere i kveld om litt sminke osv.

Hva synes du om bilden?

Hva har du gjort i dag?

Synes du jeg skal ha ett innlegg om hvordan sminke jeg bruker? Eller synes du jeg skal ha et innlegg om noe annet?

- Siri <3

 

1 kommentar

Postet av: ♥MaartheSnarvold♥

Fine bilder.. Ja, du burde legge ut et innlegg om hvordan sminke du bruker.. <3
Dato: 15.01.2012 Tid: 18:25 URL:

Skriv en ny kommentar

  • kaisi 13, Ullensaker
    Hei! Vi er to jenter fra Ullensaker, som kommer til å blogge om hverdag, outfit's og det som faller oss inn + mange bilder. Håper du liker bloggen våres, og vil legge igjen en kommentar! :) Hvis du lurer på er det bare å kontakte oss på e-post: kisiheto@hotmail.com :) A lot of love from Kine & Siri ♥♥♥
  • Innhold 2
  • Innhold 3
hits