Forsiden Om meg Blogger jeg leser Bilder Videoer Kontakt meg

Beste søndag på LENGE!!

29.01.2012 @ 18:46 i Siri <3 4 kommentarer

I dag var jeg og Kine i hurdal og jeg fikk ENDELIG stått på twintip, noe jeg har savnet så mye denne vinteren siden det var første gang denne sesongen jeg fikk stått, men det som er bra er at i helgene fram over blir det også MASSE twintip kjøring!

Vi dro vel ca. 09.30 og var fremme i Hurdal 10.30. Det var ganske kalt så jeg og Kine var inne to ganger vel. Også dro vi hjem når det stengte. ca.17.00! Det har hvert en helt herlig dag, bortsett fra at jeg forsett er sykt stål etter nyttårsfesten som var på fredag, og i morgen kan jeg sikkert ikke gå for da er jeg vel dobbelt så støl! men håper det er borte til neste helg for da skal jeg og Kine kanskje ut og stå på Slalom/twintip da også!


Søte Kine!


Monster kine!! Men hun er søt da!!

 

Jeg sa på forrige innlegg jeg skrev altsa på tirsdag at jeg skulle blogge hvertfall ett innlegg både på onsdag og torsdag. Noe jeg ikke gjore. Så sry for det, men hadde rett og slett ikke tid. Og er litt lat for tiden. Men jeg skal prøve og blogge mest mulig i uka som kommer, men det er en del prøver så lover ikke noe. Jeg skal hvertfall bli bedre til og blogge en de siste ukene!

Skal prøve og få postet et innlegg senere i kveld  også så stay tuned!!

Står du på twintip/slalom/snowbord?

Blogge oftere?

Hat en fin uke?

- Siri 

 

 

4 kommentarer

Postet av: Jennyblondine! <3

Ja, jeg står på TwinTip! Og dere burde blogge oftere!! Har hat en grei uke! Jeg var også ute og kjørte twintip i dag faktisk! Bare jeg sto i Åslia!<3
Dato: 29.01.2012 Tid: 19:34 URL: http://jennyblondine.blogg.no/

Postet av: kaisi

Oki, håper du koste deg Jenny! <3

- Siri <3
Dato: 29.01.2012 Tid: 19:58 URL: http://kaisi.blogg.no

Postet av: Sofia <3

dere har en bra blogg, så dere bør blogge oftere<3

fine bilder !
Dato: 29.01.2012 Tid: 20:35 URL:

Postet av: kaisi

Sofia: Tusen takk Sofia! Skal prøve og blogge mere! <3

- Siri <3
Dato: 29.01.2012 Tid: 20:44 URL: http://kaisi.blogg.no/

Skriv en ny kommentar

  • kaisi 13, Ullensaker
    Hei! Vi er to jenter fra Ullensaker, som kommer til å blogge om hverdag, outfit's og det som faller oss inn + mange bilder. Håper du liker bloggen våres, og vil legge igjen en kommentar! :) Hvis du lurer på er det bare å kontakte oss på e-post: kisiheto@hotmail.com :) A lot of love from Kine & Siri ♥♥♥
  • Innhold 2
  • Innhold 3
hits