Forsiden Om meg Blogger jeg leser Bilder Videoer Kontakt meg

slutt på vann? hmm..

06.02.2012 @ 21:03 i Siri <3 3 kommentarer

Haha, er så flink til å komme på overskrifter atsa!..*kremt* Men det er jo en grunn for overskriften, jo. Det er seg sån at vi fikk slutte ca. 11.45 eller noe fordi det ikke var noe vann på skolen i dag. Antagelig vis selv om det kom vann ut av krana da, men ikke like mye som vanelig og dassen fugerte ikke heller. Ikke at jeg kjøner at det ikke skal være skole når vannet er borte, men er jo ikke helt avhenig av vann i seks timer da. Ikke at det gjorde meg noe et vi fikk fri da. Det var bare chill! Men når skolen slutter før kommer ikke bussen til Borgen folka før 14.05 uansett. Så dem ble med Kine hjem, sån som jeg også gjorde.

På veien hjem til Kine fant vi ut at vi skulle gå innom Rimi og skjekke priser på ingredienser vi trengte til kantina vi muligens skal ha neste onsdag (15.feb). Men vi gikk vist rett fårbi det vi trengte og rett til frysedisken der vi ble sende på pizza. Det ble til at vi kjøpte 2 euroshop pizzar og sneilet seg hjem til Kine siden Marie, Kari, Ingrid Marie, Stine og Pernille var så sykt treige! Haha. Hos Kine spiste vi pizza'en som var helt grei. Kunne ikke forvente så mye til en pizza som koster 13.50 eller noe. Men den var grei.

Litt før 2 måtte Borgen jenten dra siden de måtte rekke bussen så dem kom seg hjem. Når dem hadde dratt spiste jeg og Kine masse is.. Ikke så mye, men det var sykt digg! Etter en stund begynte vi også og lage pannekaker, men så ble jeg henta så jeg fikk ikke smakt!

Resten av dagen har jeg bare sett på tv (frustrere fruer og hotel cæsar) og øvd til Tysk prøve jeg egentlig skulle hat forrige torsdag, men da var jeg syk så skal kanskje ha den i morgen. Men er ikke sikker.
Noen få bilder fra i dag!

Må dere ha dratt hjem fra skolen en gang fordi noe ikke har fungert som det skal?

Hat en fin dag?

- Siri igjen da! <3 Haha 

3 kommentarer

Postet av: Sandra

Vi går jo på samme skole, så jaa :)
Dato: 06.02.2012 Tid: 21:16 URL:

Postet av: Nergiz

Ha en fin kveld!

Kommentere tilbake?
Dato: 06.02.2012 Tid: 21:38 URL: http://beadoll.blogg.no

Postet av: Sofia <3

DIGG, håper det skjer imorra og :)

Kul blogg, digger den og lykke til med øvinga det er en vanskelig prøve... =P <3
Dato: 06.02.2012 Tid: 21:40 URL:

Skriv en ny kommentar

  • kaisi 13, Ullensaker
    Hei! Vi er to jenter fra Ullensaker, som kommer til å blogge om hverdag, outfit's og det som faller oss inn + mange bilder. Håper du liker bloggen våres, og vil legge igjen en kommentar! :) Hvis du lurer på er det bare å kontakte oss på e-post: kisiheto@hotmail.com :) A lot of love from Kine & Siri ♥♥♥
  • Innhold 2
  • Innhold 3
hits