Forsiden Om meg Blogger jeg leser Bilder Videoer Kontakt meg

Happy valentine's day! - innlegg fra i går

15.02.2012 @ 20:11 i Siri <3 1 kommentar

Siden blogg. no hang seg opp i går fikk jeg ikke postet dette innlegge. Så ikke bry dere om at alt står i nå tid  eller noe sånt. Siden det var fra I GÅR!

I dag er det Valentine's dag da. Ikke at jeg har merka det så særlig og brydd meg så mye om det, men da har jeg værtfall en overskrift da! Haha..

I dag hadde vi kreativ dans i gymmen, og vi har kommet ganske langt, men vi er ikke helt ferdig enda. Og vi har ikke flere gym timer igjen og jobbe med dansen, så mandagen etter vinterferien skal vi kanskje samles et sted og bli ferdig med den.

Her er sangen vi skal ha:

Sean Paul - She doesn't mind

Synes sangen er helt grei, men fin til og danse til. Vi er ikke de eneste som skal ha den i værtfall da.

Etter gymmen hadde jeg tysk prøve, som gikk helt greit. I timen etter det hadde vi matte prøve. Som også gikk helt ok. I 5 time hadde vi egentlig Norsk, men siden vi hadde vikar fikk vi gjøre hva vi ville - av fag. Vikaren vi hadde var tysk læreren så fikk tilbake prøven i tysk som jeg fikk 6 på. Så så lenge jeg ikke får 2 og 3 på andre prøver er jeg sikkra 6 i tysk! I siste time skrev vi vurdering i alle fagene hvordan det går og sånt - som faglæreren skal lese og som blir tatt opp på konferansetime.

Når jeg kom hjem gikk jeg ut og lekte med hunden min og tok noen bilder.Det var da bildene jeg synes var best!

Resten av dagen slappet jeg vel bare av!

Hadde du en valentine date?

Synes noen av bildene var finnere en de andre?

- Siri <3

1 kommentar

Postet av: Kinga-legg meg til som venn!

jaa, hihi:-D utrolig fine bilder!<3
Dato: 15.02.2012 Tid: 20:37 URL: http://ksak.blogg.no

Skriv en ny kommentar

  • kaisi 13, Ullensaker
    Hei! Vi er to jenter fra Ullensaker, som kommer til å blogge om hverdag, outfit's og det som faller oss inn + mange bilder. Håper du liker bloggen våres, og vil legge igjen en kommentar! :) Hvis du lurer på er det bare å kontakte oss på e-post: kisiheto@hotmail.com :) A lot of love from Kine & Siri ♥♥♥
  • Innhold 2
  • Innhold 3
hits