Forsiden Om meg Blogger jeg leser Bilder Videoer Kontakt meg

Hjemme!

22.02.2012 @ 20:13 i Siri <3 3 kommentarer

Da er jeg kommet meg hjem fra Hemsedal, etter og vært der siden fredag. Noe jeg ikke rakk og si ifra om. Kommen egentlig hjem i går kveld, men da var jeg utslitt så orket ikke å blogge. Og i dag tidelig fikk jeg ikke internettet til og fungere. Det jeg da har gjort i Hemsedal er vel for det meste bare stått på twintip... og litt på snowboard. Tok ikke noen bilder av det, men har noen andre jeg tok på kvelden.


Ett bilde på kvelden av slalom bakken i veldig dårlig fokus.. Men syntes det ble litt fett.Det var da bildene jeg har tatt de siste dagen. Fikk ikke tatt så mange siden var sliten etter lange dager i bakken.

Kommer ikke til og få blogget så mye resten av ferien heller. Kommer til og være en del på farten. I morgen skal jeg kanskje finne på noe med Kine. Vis hun forsatt husker det. Kanskje vi får begynt på MÅ GJØRE VIDEOEN da. Har ikke glemt den kjønner dere!

Har du hat en fin vinterferie?

Har du stått noe på slalom/twintip/snowboard?

- Siri <3

 3 kommentarer

Postet av: Kinga-legg meg til som venn!

så koselig da! ja, det har jeg<3
Dato: 22.02.2012 Tid: 20:31 URL: http://ksak.blogg.no

Postet av: Sofia <3

hørtes koselig ut, og fine bilder! <3
Dato: 22.02.2012 Tid: 21:22 URL:

Postet av: Jennyblondine! <3

Fine bilder!<3 Har stått på TwinTip i ferien jaa, men så ble jeg syk!<3
Dato: 23.02.2012 Tid: 11:59 URL: http://jennyblondine.blogg.no/

Skriv en ny kommentar

  • kaisi 13, Ullensaker
    Hei! Vi er to jenter fra Ullensaker, som kommer til å blogge om hverdag, outfit's og det som faller oss inn + mange bilder. Håper du liker bloggen våres, og vil legge igjen en kommentar! :) Hvis du lurer på er det bare å kontakte oss på e-post: kisiheto@hotmail.com :) A lot of love from Kine & Siri ♥♥♥
  • Innhold 2
  • Innhold 3
hits