Forsiden Om meg Blogger jeg leser Bilder Videoer Kontakt meg

up early

23.02.2012 @ 11:30 i Siri <3 0 kommentarer

I dag sto jeg opp ganske tidelig egentlig.. ca. 09.30. Har for og si det sån stått opp før hele vinterferien så det var deilig og få sove litt lenger i værtfall. Har vel planer om og holde døgnrytmen på plass, så det ikke blir alt for tungt og begynne på skolen igjen. Også vil jeg ikke sove bort hele dagen.

Nå sitter jeg og venter på at klokken skal slå 12. For da ba Kine meg ringe henne. Vi får se hva vi finner på, men dere får helt sikker høre om det. Og kanskje en video etter hvert hvis vi får begynt med må gjøre videoen. Og hvis dere har noen flere ting vi kan gjøre er det ikke forseint og si det nå.. Bare lurt og kjappe seg litt! Her kan du si hva du vil at vi skal gjøre!

I går og i dag har jeg så å si sittet og hørt på samme sangen hele tiden.. Den er sykt fin. Hørte den på inntroen på en tv-serie som går på nrk 1 på mandager som heter broen. Også fant søstra mi ut hva den heter.

 Hollow Talk - Choir of Young Believers

 Sover du langt ut på dagen, nå i vinterferien?

Hva synes du om sangen?

- Siri 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

  • kaisi 13, Ullensaker
    Hei! Vi er to jenter fra Ullensaker, som kommer til å blogge om hverdag, outfit's og det som faller oss inn + mange bilder. Håper du liker bloggen våres, og vil legge igjen en kommentar! :) Hvis du lurer på er det bare å kontakte oss på e-post: kisiheto@hotmail.com :) A lot of love from Kine & Siri ♥♥♥
  • Innhold 2
  • Innhold 3
hits