Forsiden Om meg Blogger jeg leser Bilder Videoer Kontakt meg

herlig dag... verdens heligste person!

05.03.2012 @ 21:22 i Siri <3 4 kommentarer

Før jeg utdypper meg i overskriften kan jeg først si litt om gårsdagen, da jeg kjedetr meg og spurte dere om råd. Det ble dessvere ikke noe dere foreslå, men fant på noe med mamma vi fikk kost oss med seiere på kvelden. Så da kan dere bare gjette hva vi gjorde...

Lagde CUPCAKES vel! Haha.

Og siden jeg har så fantastisk kamera måtte jeg jo ta litt bilder i værtfall!


Alle ingrediensene man trenger i muffinsene.
Ferdig smør krem!

Vis du vil ha oppskriften på disse cupcake'a. Finnes den HER! (nesten helt nederst på bloggen når du har trykket på linken) (vis du ikke finner den da, går du inn på februar arkive, og blar et stykke ned til du finner overskriften That day + oppskrift!

 

Da får vi vel hoppe tilbake, til dagen i dag da. Eller hva?

Jo, etter er skolen ble verdens herligst med meg hjem.. Dere kjønner sikker hvem det er så trenger vel ikke å si det. Ok da, for de som ikke kjønte det helt, er det Kine! Vi spiste opp nesten alle cupcake'sa som var igjen etter i går. Og når vi var ferdige med det lokte vi litt på telefonene våres. Helt til vi ble tingt til og lage middag.... Pannekaker (sunne, jeg vet). Det tok for å si det sån vedig lang tid og lage de siden vi stekte dem litt for lenge så dem ble helt svarte. Ikke helt da, men litt. Etter middagen og litt før var jeg og Kine veldig flinke og fikk gjort litt lekser. Så jeg ble ferdig med norsk og arkitekt tegning i kunst & håndtverk. Ble egentlig veldig fornøyd med k&h leksa. Men nok skriving... Her kommer noen bilder!

Sorry folka, nå ville det vis ikke laste opp flere bilder. De kommer i morgen vis jeg har tid. Siden jeg skal øve til RLE prøve. Spørs om jeg får blogget på onsdag også, siden blir nødt til og øve til norsk presentasjon og tysk prøve! Men skal prøve og få blogget noe i værtfall!

Hatt en fin dag?

Baker du ofte?

xoxo, Siri  

 

4 kommentarer

Postet av: Sofia <3

Fine bilder :) <3
Dato: 05.03.2012 Tid: 22:09 URL:

Postet av: Karin

Du burde lese korrektur før du poster blogg-innlegg. For det er irriterende å leste, og får meg ikke til å ville gå innom denne bloggen igjen. Du virker uintelligent.
Dato: 05.03.2012 Tid: 22:55 URL:

Postet av: Sara Soleim <3

Nammmm, kjempe fine bilder!! :D
Dato: 06.03.2012 Tid: 22:49 URL: http://bsolove.blogg.no

Postet av:

er du invitert på julseshow i stallen
Dato: 07.03.2012 Tid: 15:34 URL:

Skriv en ny kommentar

  • kaisi 13, Ullensaker
    Hei! Vi er to jenter fra Ullensaker, som kommer til å blogge om hverdag, outfit's og det som faller oss inn + mange bilder. Håper du liker bloggen våres, og vil legge igjen en kommentar! :) Hvis du lurer på er det bare å kontakte oss på e-post: kisiheto@hotmail.com :) A lot of love from Kine & Siri ♥♥♥
  • Innhold 2
  • Innhold 3
hits