Forsiden Om meg Blogger jeg leser Bilder Videoer Kontakt meg

i'am so sorry

11.03.2012 @ 18:42 i Siri <3 0 kommentarer

Det har hvert veldig lite blogging for tiden, noe som er veldig dumt. Men jeg kan vel ikke si at jeg bare ikke har giddet og blogge og satt meg ned på facebook i stede, for å si det sån. I det siste har det vært en del prøver og andre lignene ting på skolen. Forrige uke hadde jeg vel ca. 2 prøver og 1 fremføring. Vet det ikke er så veldig mye, men jeg måtte øve en del. Mandag - tirsdad - øve - RLE. Onsdag - øver - fremføring og tyskprøve. Torsdag - lekser.

Og da tenker vel dere hva med helga da, men da var jeg i Odal på korpsseminar. Så det var ikke stort mye tid i helga heler. Så unnskyld.

Fikk heler ikke tatt noen bilder på korpsseminaret, selv om jeg hadde med kamera og hadde noen små planer om å værtfall få tatt noen.

Just girly things

Kommer noen bilder seinere fra da vi var "ved siden av" eidsvoldbyggningen.

Har du mange ting så må bli gjort for tiden?

- Siri <3 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

  • kaisi 13, Ullensaker
    Hei! Vi er to jenter fra Ullensaker, som kommer til å blogge om hverdag, outfit's og det som faller oss inn + mange bilder. Håper du liker bloggen våres, og vil legge igjen en kommentar! :) Hvis du lurer på er det bare å kontakte oss på e-post: kisiheto@hotmail.com :) A lot of love from Kine & Siri ♥♥♥
  • Innhold 2
  • Innhold 3
hits