Forsiden Om meg Blogger jeg leser Bilder Videoer Kontakt meg

what should I say...

01.04.2012 @ 20:10 i Siri <3 0 kommentarer

Vet det er sykt lenge siden jeg har blogget nå, beklager det, men den siste stunden har det var så mye forskjellig på skolen osv. Masse prøver og skriveøkter og sån. Derfor måtte jeg bare ha en liten bloggpause. Men i påskeferien kommer jeg også til å være litt borte, men skal prøve og legge ut et par mobil innlegg. Så håper dere kan tilgi med for den lille bloggpausen jeg har hatt.

Dagen i dag har egentlig vært sykt deilig, dro til Kine. Så var der ca. 12.05! Ca. 13 dro vi ut på en liten joggetur, også tok vi oss en liten pause på kunstgresset. Vet ikke helt hvor lenge vi lå der, men hverfall helt til vi så det snart kom til og begynne å regn..


Søte grisen min på kunsten!<3

Når vi hadde kommet oss hjem (til Kine) igjen. Slappet vi av litt, så lagde vi vafler. De ble nok så vellykke. Smakte hverfall godt. Det ble bare litt grisete på kjøkkene etter vi var der.. Litt etter 17 dro jeg hjem. Sittet litt på pcen og sett en episode av One tree hill før jeg begynte å blogge!

Så klart nå som jeg endelig hadde tenkt til og legge ut en hel del bilder og lage det lange innlegget, vil ikke resten av bildene lastes opp, så klart!

Hvis jeg har tid da det har gått litt lenger tid skal jeg prøve og få lagt ut bildene da vis det går!

//Hva har du gjort i dag?

- Siri <3

 (ha en fin kveld)

 Husk 0 kommentarer = 0 blogglyst!

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

  • kaisi 13, Ullensaker
    Hei! Vi er to jenter fra Ullensaker, som kommer til å blogge om hverdag, outfit's og det som faller oss inn + mange bilder. Håper du liker bloggen våres, og vil legge igjen en kommentar! :) Hvis du lurer på er det bare å kontakte oss på e-post: kisiheto@hotmail.com :) A lot of love from Kine & Siri ♥♥♥
  • Innhold 2
  • Innhold 3
hits