Forsiden Om meg Blogger jeg leser Bilder Videoer Kontakt meg

Påske!

02.04.2012 @ 16:48 i Siri <3 0 kommentarer

Jaa, da har jeg endelig begynt å kjenne at påsken er her... Gått med ferie... Trengte det etter noen slitsome uker på skolen. Akkurat nå sitter jeg på hytta å holder på og fryse i hjel. Vi har hvert her i noen timer nå, men har ikke fått begynt å fyre før nå. Så jeg kan vel ikke si at det er særlig behagelig temperatur. Hvertfall ikke på føtter og hender. Men, men. Det blir nok varmere etter hvert. Får vi hvertfall håpe.

Det dagen har gått til, til nå er vel ikke så veldig mye. Dro hjemme fra i 11 tiden tror jeg. Og da har vi vel fremme her på hytta i 13 tiden. Da gikk vi ned og tok noen bilder på brygga. Som dere antageligvis får se på onsdag. ( siden dem er på speilrefleksen og ikke på mobilen som jeg er nøtt til å blogge fra nå.) Skal også få prøvd og ta noen flere bilder senere. Også har jeg nerda tempel run (ofc).

Resten av dagen skal jeg vel bare slappe av, se på TV og spise pizza, men det er jo sån påsken skal hvere!

Så søt liten TV vi har her altsa...

Grei utsikt daa..

I morgen blir jeg nok tvinge ut, og må rydde i hagen. Rake å sånt. Ikke gøy, men blir nok tvingt.. Haha. Men, men sån er vel livet. Da får dere ha en fin påske videre!

//Hva skal du i påsken?

- Siri <3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

  • kaisi 13, Ullensaker
    Hei! Vi er to jenter fra Ullensaker, som kommer til å blogge om hverdag, outfit's og det som faller oss inn + mange bilder. Håper du liker bloggen våres, og vil legge igjen en kommentar! :) Hvis du lurer på er det bare å kontakte oss på e-post: kisiheto@hotmail.com :) A lot of love from Kine & Siri ♥♥♥
  • Innhold 2
  • Innhold 3
hits