Forsiden Om meg Blogger jeg leser Bilder Videoer Kontakt meg

Home!

04.04.2012 @ 21:02 i Siri <3 2 kommentarer

Da har jeg kommet meg hjem fra hytta, dro vel i halv tre tiden også tok vi oss en tur innom  på vei hjem. Der ble det så klart en heftig diskusjon mellom søstra mi og stebroren min med noen argumenter fra meg om hvem av   og  som er best. Jeg og søstra mi sto for  mens stebroren våres sto for . Det endte vel ikke med at en vant, men innerst inne vant . Basta! 

Men nok om det, i dag har jeg vel ikke gjort spesielt my spennende. Det eneste har vel egentlig bare vært og ryddet seg ut av hytta å reise dere i fra noe som ikle var særlig slittsomt, heldig hvis. Og i kveld skjer det vel heller ikke noe. Men nå tenkte jeg at jeg skulle vise dere noen bilder fra hytte turen!Det var da de bildene jeg hadde fra hytte turen, og jeg håper dere hverfall likte noen av dem da..

Tror jeg ikke reiser bort så mye resten av påsken, så vi får håpe på mye bra blogging fremmover!

// Hvem av mc donals og burger king synes du er best?

//Hva synes du om bildene?

 

- Siri <3

2 kommentarer

Postet av: kinga

herlige bilder!
Dato: 04.04.2012 Tid: 21:45 URL: http://ksak.blogg.no

Postet av: Sofia <3

Fine bilder! skikkelig søt hund!! <3

Tror jeg liker burger king best ;) <3
Dato: 05.04.2012 Tid: 15:54 URL:

Skriv en ny kommentar

  • kaisi 13, Ullensaker
    Hei! Vi er to jenter fra Ullensaker, som kommer til å blogge om hverdag, outfit's og det som faller oss inn + mange bilder. Håper du liker bloggen våres, og vil legge igjen en kommentar! :) Hvis du lurer på er det bare å kontakte oss på e-post: kisiheto@hotmail.com :) A lot of love from Kine & Siri ♥♥♥
  • Innhold 2
  • Innhold 3
hits