Forsiden Om meg Blogger jeg leser Bilder Videoer Kontakt meg

Love

05.04.2012 @ 19:44 i Siri <3 1 kommentar

Vet overskriften er litt loka, men den passer til denne deilige dagen! Sov til ca.12.30 eller no. Så sto jeg opp spiste frokost, så la jeg meg på sofaen å slappet av litt. Etter det ryddet jeg litt, når jeg ble lei av det løp jeg opp å så et par episoder av one tree hill. Så akkuart når jeg var på vei ut kom onkelen min og farmoren min, så jeg måtte vente til søtra mi og faren min kom jeg før jeg kunne gå ut. Da de kom hjem tok jeg meg en 4 km joggetur. Når jeg kom hjem tok jeg meg en sjapp dusj før jeg spiste middag og så ferdig one tree hill episoden jeg så på. Haha. det var da dagen min fort oppsumert!

 

 Seinere i kveld tenkte jeg skulle vise dere noen bilder dra en photoshoot jeg hadde når jeg hadde den lille bloggpausen min. Så dere får litt flere bilder. For det er jo nesten det som er mest spennende. Haha.

 //Hvordan har dagen din hvert?

- Siri

1 kommentar

Postet av: Kinga-legg meg til som venn!

helt greeei, hehe. sick fint bilde<33
Dato: 05.04.2012 Tid: 20:40 URL: http://ksak.blogg.no

Skriv en ny kommentar

  • kaisi 13, Ullensaker
    Hei! Vi er to jenter fra Ullensaker, som kommer til å blogge om hverdag, outfit's og det som faller oss inn + mange bilder. Håper du liker bloggen våres, og vil legge igjen en kommentar! :) Hvis du lurer på er det bare å kontakte oss på e-post: kisiheto@hotmail.com :) A lot of love from Kine & Siri ♥♥♥
  • Innhold 2
  • Innhold 3
hits