Forsiden Om meg Blogger jeg leser Bilder Videoer Kontakt meg

Rain and snow

09.04.2012 @ 12:02 i Siri <3 2 kommentarer

God morgen!

Er ikke helt sikker på hva som skjer utenfor, men enten snør det, regner eller hagler. Det blir i hvertfall vått på bakken! Savner den varme sola som var her for noen uker siden. Synes den kan komme tilbake jeg. Blir så sinsykt trist når det er så grått ute. Men, men sommeren kommer vel tilbake snart, får vi håpe!

Nok om været. Idag tror jeg det ikke skjer noe spesielt, har vel ikke gjort det de siste dagene heller. Forhåpentlig har flere av vennene mine kommet hjem så jeg kan finne på noen med en. Hvis jeg ikke kommer meg ut og får funnet på noe med en venn, blir det vel bare å sitte inne å se på noen one tree hill episoder og loke rundt på facebook. Funker vel det også!  Selv om jeg begynner å gå litt lei det, har jo gjort det de siste fire dagene.


Gamelt bilde!

Nå er det ikke lenge til skolen begynner igjen, litt kjipt egentlig. Liker å bare slappe av hele dagen. Hvis vi ikke teller med denne dagen er det bare en dag til skolen begynner. Synes vi hverfall kunne hatt to uker fri. 

//Når starter du på skolen igjen?

//Hva skal du idag?

- Siri 

2 kommentarer

Postet av: Eman

Kjempe fin blogg :) og du er kjempe søt ;)
Dato: 09.04.2012 Tid: 12:06 URL: http://eman98rs.blogg.no

Postet av: Anna Kold

Starter på skolen igjen i morgen. Idag skal jeg på kino og se The Hunger Games :)
Dato: 09.04.2012 Tid: 12:17 URL: http://www.annakold.blogg.no

Skriv en ny kommentar

  • kaisi 13, Ullensaker
    Hei! Vi er to jenter fra Ullensaker, som kommer til å blogge om hverdag, outfit's og det som faller oss inn + mange bilder. Håper du liker bloggen våres, og vil legge igjen en kommentar! :) Hvis du lurer på er det bare å kontakte oss på e-post: kisiheto@hotmail.com :) A lot of love from Kine & Siri ♥♥♥
  • Innhold 2
  • Innhold 3
hits