Forsiden Om meg Blogger jeg leser Bilder Videoer Kontakt meg

Bloglovin- follow me?

09.04.2012 @ 15:37 i Siri <3 0 kommentarer

Hei, hei..

Når har jeg akkurat skaffet bloglovinn så hvis du er fast leser på bloggen og vil få beskjed når jeg har blogget kan du godt followe meg på bloglovin. HER er en link direkte til der du kan followe meg ( kan hende linken ikke fungerer, hvis ikke er det bare å søke på bloggen oppe i søke feltet) , men den enkleste måtten å followe bloggen våres på er å gå opp i margen på bloggen og trykke på bloglovin  denne. (i litt større størelse)   Du trenger ikke å ha blogg heller for å ha bloglovin, så det er bare å skaffe seg det. Håper noen i hverfall kommer til og followe bloggen våres!

//ønsker du å followe bloggen våres?

( Vis du ønsker at  jeg skal followe bloggen sin kan du legge igjen en kommentar i kommentarfeltet eller bare sende oss en e-post om det til kisiheto@hotmail.com )

- Siri

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

  • kaisi 13, Ullensaker
    Hei! Vi er to jenter fra Ullensaker, som kommer til å blogge om hverdag, outfit's og det som faller oss inn + mange bilder. Håper du liker bloggen våres, og vil legge igjen en kommentar! :) Hvis du lurer på er det bare å kontakte oss på e-post: kisiheto@hotmail.com :) A lot of love from Kine & Siri ♥♥♥
  • Innhold 2
  • Innhold 3
hits