Forsiden Om meg Blogger jeg leser Bilder Videoer Kontakt meg

Now it realy snow's...

09.04.2012 @ 21:48 i Siri <3 2 kommentarer

Nå snør det helt sykt utenfor her. Ikke sykt da, men mye i hverfall! Åå, jeg som håpet på sommer daa.. *sad face* Kjipt da jeg som gledet meg til og bruke skjorts og ikke trengte å ta på seg den tykke jakken hver morgen, men hva kan jeg gjøre med det får vel bare leve med det. Jaja.


I dag har det ikke skjedd noen ting. Har bare sittet på ræva her jeg sitter nå og loket. Hadde lyst til å ta meg en joggetur, men så klart er det så "fint" vær så det blir nok litt for "varmt". Haha. Har skaffet med bloglovin og instagram i dag så hvis du vil followe meg på bloglovin søker du bare opp bloggnavnet  i feltet der du søker på blogger. Og hvis du vil followe meg på instagram heter jeg sirihhe. Også har jeg sett på mange one tree hill episoder. Snart ferdig med sesong 1, selv om jeg har sett alle episodene minst 2 ganger før.. Lite liv, men får nyte det mens det forsatt er stille. Skolen begynner jo snart, får sikkert en haug med prøver, lekser og andre ting som må bli gjort. Gleder meg til sommerferien jeg!

//Hva har du gjort i dag?

- Siri

 

2 kommentarer

Postet av: Alien ^.^

fine negler siri
Dato: 10.04.2012 Tid: 08:35 URL: http://www.elinholde.blogg.no

Postet av:

Jeg holder på med sesong 6 nå jeg:-)

Avhengig<3
Dato: 10.04.2012 Tid: 12:04 URL:

Skriv en ny kommentar

  • kaisi 13, Ullensaker
    Hei! Vi er to jenter fra Ullensaker, som kommer til å blogge om hverdag, outfit's og det som faller oss inn + mange bilder. Håper du liker bloggen våres, og vil legge igjen en kommentar! :) Hvis du lurer på er det bare å kontakte oss på e-post: kisiheto@hotmail.com :) A lot of love from Kine & Siri ♥♥♥
  • Innhold 2
  • Innhold 3
hits