Forsiden Om meg Blogger jeg leser Bilder Videoer Kontakt meg

Back to school

11.04.2012 @ 19:14 i Siri <3 5 kommentarer

Jaa, da har skolen begynt igjen, noe jeg synes er helt greit. I lengden kan det bli kjedelig å sitte hjemme spesielt hvis man ikke har hatt noe å gjøre som meg. Og heldig hvis tror jeg det ikke er så mange prøver før i uke 17 og nå er vi i uke 15, så det betyr at jeg har to uker å gjøre lekser på. Og siden jeg er så "flink" har jo jeg sefølgelig begynt. I dag gar jeg gjort matte, litt tysk og litt over halve nynorsken. Og det som er bra er at vi heller ikke har så veldig mye lekser tror jeg. Den eneste  prøven denne uken er en substantivbøying i nynorsk, som jeg skal øve litt på i morgen.


Ready for school (tatt i dag tidelig med sekken på og alt)

I dag sto jeg opp og var drit trøtt, men måtte opp så klart. På skolen var det enn passe rolig dag, bare vanlige timer, fikk også tilbake k&h prøve og av resultatet ble jeg veldig positivt overasket av, gjorde det mye bedre en forventet! Etter skolen dro jeg hjem, spiste noen boller. Og var flink og gjorde leksene mine, så også en episode av frustrerte fruer! Alt i alt en bra dag.

Kommer kanskje ett innlegg til i dag, er ikke helt sikker om jeg får tid. Må se sesong starten av the amazing raze (Norge) håper det er bra!

//Hva har du gjort i dag?

- Siri

5 kommentarer

Postet av: kinga

bare slappet av! du er så fin, Siri!<3
Dato: 11.04.2012 Tid: 19:38 URL: http://ksak.blogg.no

Postet av: sunnivasegtnan

huff, tungt med skole! men ellers har jeg slappet av og sånt ;*
Dato: 11.04.2012 Tid: 19:39 URL: http://sunnivasegtnan.blogg.no

Postet av: Unni

Så flink du er og så flott med prøven!

Gratulerer!!
Dato: 11.04.2012 Tid: 19:40 URL:

Postet av: Sandra

Fine bilder :)
Dato: 11.04.2012 Tid: 19:47 URL:

Postet av: Sofia <3

finaa! <3
Dato: 11.04.2012 Tid: 22:11 URL:

Skriv en ny kommentar

  • kaisi 13, Ullensaker
    Hei! Vi er to jenter fra Ullensaker, som kommer til å blogge om hverdag, outfit's og det som faller oss inn + mange bilder. Håper du liker bloggen våres, og vil legge igjen en kommentar! :) Hvis du lurer på er det bare å kontakte oss på e-post: kisiheto@hotmail.com :) A lot of love from Kine & Siri ♥♥♥
  • Innhold 2
  • Innhold 3
hits