Forsiden Om meg Blogger jeg leser Bilder Videoer Kontakt meg

Klassefest..

13.04.2012 @ 16:50 i Siri <3 3 kommentarer

Senere i kveld er det klasse-fest noe som sikkert blir helt ok. Skal ta med kameraet, så på lørdag skal jeg legge ut noen bilder fra festen!

Sorry for at jeg ikke blogget i går, men det var fult opp. Hjemme fra skolen 14.30, så øve til nynorsk, lage meg middag, gå til korpset så sove.

I dag var det skole og jeg dro en time før skolen var ferdig for jeg skulle til tannleggen det gikk helt greit der. Så dro jeg hjem og dusja og her sitter jeg og blogger nå!  Blir ikke så mye blogging nå siden skal snart spise også må jeg skjappe meg opp å lade kamera mitt, så det blir fulladet så det ikke går tomt på festen!


(gammelt)

//Hva skal du i helgen?


- Siri

3 kommentarer

Postet av: Eman

Fint bilde, skal til Oslo kanskje og kino :) <3
Dato: 13.04.2012 Tid: 16:52 URL: http://eman98rs.blogg.no

Postet av: Kinga-legg meg til som venn!

nydelig bilde! på lørdag skal jeg til Lillestrøm med jentene og på søndag skal jeg spille fotball kamp. ha en fin helg og kos deg på klasse fest!<33
Dato: 13.04.2012 Tid: 17:13 URL: http://ksak.blogg.no

Postet av: KajaRingereide♥♥

Koos deg!<3
Dato: 13.04.2012 Tid: 19:10 URL: http://ringereidee.blogg.no

Skriv en ny kommentar

  • kaisi 13, Ullensaker
    Hei! Vi er to jenter fra Ullensaker, som kommer til å blogge om hverdag, outfit's og det som faller oss inn + mange bilder. Håper du liker bloggen våres, og vil legge igjen en kommentar! :) Hvis du lurer på er det bare å kontakte oss på e-post: kisiheto@hotmail.com :) A lot of love from Kine & Siri ♥♥♥
  • Innhold 2
  • Innhold 3
hits