Forsiden Om meg Blogger jeg leser Bilder Videoer Kontakt meg

My sweet cat!

16.04.2012 @ 16:14 i Siri <3 5 kommentarer

I dag har det hvert skole som de fleste sikkert kjønte siden det er mandag, skole dagen gikk sånn passe fort hvertfall frimenutene, men de går jo alt fortere en timene.  I frimenutene gjorde vi vel ikke mere en å loke og nerde instagram. (Btw: hvis du vil followe meg heter jeg sirihohe) Var flink og tok med meg samfunsfag boka hjem i dag også, men så klart var leksa i historie boka. Haha, men da slapp jeg den i dag da.  Resten av dagen tror jeg det ikke skjer så mye bortsett fra at jeg hadde kanskje tenkt og ta meg en tur bort til hallen for å se noen jenter i klassen spille håndball kamp. Regner med å ta med kamerat da så jeg får tatt noen bilder, men vi får se hva jeg gidder. Nå kommer grunnen for overskriften!


Bilde jeg tok med mobilen, ligger på instagram også!


Jeg har nusselig pus da :)

Tenkte jeg bare skulle minne dere på at Kine & jeg har en spørsmålsrunde gående nå så hvis du lurer på noe er det bare å stille spørsmål i kommenarfelter på dette innlegget er jeg linker til! (trykk setningen så kommer du til der du kan skrive spørsmål!) Men tingen er at jeg eller Kine kan ikke finne på noe denne uken  og kanskje ikke uken etter der heller. Så det blir kanskje to uker til før vi får svart på spørsmålene, men dere får dem hvertfall på video. Håper dere forstår.

//Søt pus?

//Hva skal du i dag?

- Siri


 

5 kommentarer

Postet av: Thea Jansen

søt katt! I dag skal dagen brukes til å nerde supernatural
Dato: 16.04.2012 Tid: 16:27 URL: http://theajansen.blogg.no

Postet av: Kinga-legg meg til som venn!

aww, nydelig katt!<3
Dato: 16.04.2012 Tid: 16:28 URL: http://ksak.blogg.no

Postet av: sunnivasegtnan

tnaaw, så søt<3 idag skal jeg bare slappe av ;*
Dato: 16.04.2012 Tid: 16:30 URL: http://sunnivasegtnan.blogg.no

Postet av: Kineee <3

Søt puus , når er kampen? <3
Dato: 16.04.2012 Tid: 16:49 URL:

Postet av: Sofia <3

aww så nusselig! <3 hva heter den? :) <3
Dato: 16.04.2012 Tid: 19:07 URL:

Skriv en ny kommentar

  • kaisi 13, Ullensaker
    Hei! Vi er to jenter fra Ullensaker, som kommer til å blogge om hverdag, outfit's og det som faller oss inn + mange bilder. Håper du liker bloggen våres, og vil legge igjen en kommentar! :) Hvis du lurer på er det bare å kontakte oss på e-post: kisiheto@hotmail.com :) A lot of love from Kine & Siri ♥♥♥
  • Innhold 2
  • Innhold 3
hits