Forsiden Om meg Blogger jeg leser Bilder Videoer Kontakt meg

En dårlig unnskyldning...

21.04.2012 @ 19:23 i Siri <3 2 kommentarer

Jaa jeg vet at sist jeg blogg var på mandag, men egentlig skulle jeg ha blogget tirsdag, onsdag, torsdag og fredag. Vet det har blitt mange dårlige unnskyldninger i det siste fordi jeg ikke blogget dagen før eller i det helle tatt de siste ukene, men denne lille fine grunnen min for denne gangen er dessvere ikke særlig mye bedre. Tirsdag var jeg i tipp topp for og jeg satt meg ned til og blogge. Da jeg hadde skrevet ferdig, men hadde igjen å laste opp bildene skjedde det etter eller annet med blogg.no som gjorde sån at det ikke fungerte, jeg prøvde å lagre det som utkast, men det kom opp sånn webside ikke fungerer ting. Og derfor lagret det seg ikke heller og jeg fikk derfor ikke publisert det senere på kvelden heller. Så dro jeg til jessheim for å handle, men når jeg kom tilbake der i fra orket jeg rett å slett ikke å blogge så jeg tenkte at jeg kunne gjøre det på onsdag i stede for. Noe jeg hadde store planer på og gjennomføre. Onsdag gikk jeg på skolen med hodepine og vondt i halsen og endte opp med enda kraftigere hodepine, enda vondere i halsen + høy febere som førte til at jeg holdt på fyse i hjel føltes det som. Så på sofaen ble jeg liggende resten av kvelden. Torsdag var formen for å si det sån ikke bedre, så da valgte/måtte jeg være hjemme fra skolen. Har rett å slett hvert så slapp at jeg ikke har gadd å være på pc'en så da ble det dessvere ikke noe blogging heller. Fredag var formen bedre, men fortsatt ikke bra nok så jeg var hjemme da også, var fortsatt for slapp ( noe jeg kommer til å være for alltid, men det er akkurat på den grensa at jeg orker å blogge, haha ) til og gidde å blogge og generelt være på pc'en, men formen var helt klart bedere. Lørdag/i dag er jeg for det meste helt frisk 0 feber, forsatt vondt i halsen, men hode kjenner jeg banke å snurre litt i blandt, men det er sjeldent.

I dag sto jeg egentlig opp gry tidelig selv om jeg etter en liten stund kjønte at jeg ikke trenkte det. Sto opp ca. 09.30 og var flink jente og spiste frokost og dusja også 10 minutter før korpseminaret jeg trodde jeg skulle på fant jeg ut at bare barneskole-elevene skulle i dag mens ungdomskole elevene skulle være med i morgen. Etter en liten stund med litt "sutring" for at jeg hadde stått opp så tidelig fant jeg ut at det kanskje var en god idëe og begynne å lage fremføringen jeg skal holde i musikktimen mandags morning. God idëe ikke sant?? (hvet du synnes det) Haha. Så kan vel si at jeg har sittet og jobbet med den hele dagen, men med mange deilige lange pauser med tv-titting.

Tenkte jeg skulle legge ut de bildene jeg egentlig skulle legge ut på tirsdag, men ikke fikk til siden blogg.no ikke funket som den skulle.

Vet at jeg har en del bilder nå for tiden av sånne knopper som spirrer sånn som her, og det er bare å si ifra hvis dere begynner å gå lei. Men det inspirerer meg litt for det betyr jo at det kommer varmere tider og sånt, og det er jo herlig da!

Senere i kveld tenkte jeg å vise dre innkjøpet fra tirsdag - stay tuned.

//Har du hvert syk i det siste?

- Siri

 

 

2 kommentarer

Postet av: Kinga-legg meg til som venn!

nei, det har jeg ikke. nydelig bilde!<33
Dato: 21.04.2012 Tid: 19:56 URL: http://ksak.blogg.no

Postet av: Eman

Kjempefine bilder! <3 Nei jeg ikke vært syk.. :)
Dato: 21.04.2012 Tid: 19:58 URL: http://eman98rs.blogg.no

Skriv en ny kommentar

  • kaisi 13, Ullensaker
    Hei! Vi er to jenter fra Ullensaker, som kommer til å blogge om hverdag, outfit's og det som faller oss inn + mange bilder. Håper du liker bloggen våres, og vil legge igjen en kommentar! :) Hvis du lurer på er det bare å kontakte oss på e-post: kisiheto@hotmail.com :) A lot of love from Kine & Siri ♥♥♥
  • Innhold 2
  • Innhold 3
hits