Forsiden Om meg Blogger jeg leser Bilder Videoer Kontakt meg

relaxing

28.04.2012 @ 18:28 i Siri <3 0 kommentarer

For tiden gjør jeg vel ikke så mye mer en å slappe av + skole og lekser også klart oppdatere bloggen noe jeg ikke er så veldig flink til. Jeg beklager litte blogging siden onsdag, men hvis det ikke skjer så veldig mye den neste uken skal jeg få prøvd og hvertfall blogge to innlegg dagelig.... Men husk at jeg ikke lover noe, plutselig så skjer det noe.

I dag har jeg rett å slett bare slappet av og gått en liten tur. Noe jeg er ganske fornøyd med, kunne så klart hatt det morsomere, men det funket dette også. Og i kveld blir det vel til at jeg ser en eller annen film. Morgen dagen blir vel ikke så veldig annedeledes den heller. Bortesett fra at jeg skal i en bursdag til en kusine.


Orket ikke å ta frem kameraet i dag så tok heller et bilde jeg la ut på instagram tidligere i dag! Hvis du vill followe neg heter jeg - sirihohe

Med det samme jeg blogget tenkte jeg at jeg skulle minne om spørsmålsrunden til meg og Kine. Vi kommer antagelig hvis til og svare på den tidelig i neste uke. Så hvis du lurer på noe er tidpunktet og spøre om det nå. Vi svarer på så å si alt. Her kan du legge igjen en kommentar i kommentar feltet.

//Hva har du gjort i dag?

- Siri

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

  • kaisi 13, Ullensaker
    Hei! Vi er to jenter fra Ullensaker, som kommer til å blogge om hverdag, outfit's og det som faller oss inn + mange bilder. Håper du liker bloggen våres, og vil legge igjen en kommentar! :) Hvis du lurer på er det bare å kontakte oss på e-post: kisiheto@hotmail.com :) A lot of love from Kine & Siri ♥♥♥
  • Innhold 2
  • Innhold 3
hits