Forsiden Om meg Blogger jeg leser Bilder Videoer Kontakt meg

I love a long weekend

16.05.2012 @ 19:14 i Siri <3 1 kommentar

Da er det neste for døren en langhelg, noe som sikkert blir drit digg. Er jo alltid deilig med litt fri og fire dager er  jo bedre en to. I morgen skal jeg egentlig ingen ting bortsett fra og masjere med korpset i sånn tog, og etter det har jeg ikke peiling hva jeg skal gjøre. Selv har jeg mest lyst til å bare gå legge meg når jeg er ferdig med det, men det tror jeg desverre jeg ikke får lov til.

I dag hadde vi en "overraskelse" prøve i naturfag, fikk den også tilbake på slutten av dagen og det gikk helt greit. I de to siste timene hadde vi RLE-prøve og jeg skrev 9 sider om sammenligning mellom Islam og Jødedommen. Så da gjenstår det bare å se hva resultatet blir. Etter skolen har jeg bare slappet av!

 

Sorry for veldig mange mobilbilder i det siste!

Ønsker alle en finn kveld og en herlig 17 Mai. Så får vi se om jeg rekker et innlegg til i dag!

//Har du mange prøver på skolen?

- Siri ♥

1 kommentar

Postet av: kinga

du er fin, Siri!<33
Dato: 18.05.2012 Tid: 13:24 URL: http://ksak.blogg.no

Skriv en ny kommentar

  • kaisi 13, Ullensaker
    Hei! Vi er to jenter fra Ullensaker, som kommer til å blogge om hverdag, outfit's og det som faller oss inn + mange bilder. Håper du liker bloggen våres, og vil legge igjen en kommentar! :) Hvis du lurer på er det bare å kontakte oss på e-post: kisiheto@hotmail.com :) A lot of love from Kine & Siri ♥♥♥
  • Innhold 2
  • Innhold 3
hits