Forsiden Om meg Blogger jeg leser Bilder Videoer Kontakt meg

Latsabben..

18.05.2012 @ 18:52 i Siri <3 0 kommentarer

Er vedig lat for tiden, skal prøve å skjerpe meg og blogge litt mer. I går kunne jeg fått tid til og blogge, men jeg er jo så lat så jeg gadd ikke. Og for de som lurer på hva jeg gjorde, var ikke det stort mye. Var nøtt til å stå opp klokken 06.30 fordi jeg skulle møte ved kløftahalen 07.30 for å spille ved flagg heising 08.00. Etter det gikk korpset en liten runde rundt på kløfta  for å varme opp til barnetoget. Når vi var kommet tilbake fra den lille gåturen våres spiste vi 17. mai forokost sammen og ventet til barnetoget skulle begynne. 12.10 eller no gikk fra kløftahalen og 14.30 var jeg hjemme igjen. Det eneste jeg gjorde da var å se på Ishocky VM å late meg. Dette var da min 17.mai!

Fikk en is da!

Bilder fra i går!I dag sto jeg opp rundt 12. Tok meg en deilig dusj og slappet av med en anstikksmaske. Har også begynt og øve litt til matte tentamen vi har neste fredag.

Ha en super kveld folkens!

//Hva gjorde du på 17.mai?

- Siri

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

  • kaisi 13, Ullensaker
    Hei! Vi er to jenter fra Ullensaker, som kommer til å blogge om hverdag, outfit's og det som faller oss inn + mange bilder. Håper du liker bloggen våres, og vil legge igjen en kommentar! :) Hvis du lurer på er det bare å kontakte oss på e-post: kisiheto@hotmail.com :) A lot of love from Kine & Siri ♥♥♥
  • Innhold 2
  • Innhold 3
hits