Forsiden Om meg Blogger jeg leser Bilder Videoer Kontakt meg

Hey sweetheart...

04.06.2012 @ 20:28 i Siri <3 1 kommentar

 

Jaa, jeg vet jeg har hvert veldig flink til å blogge de siste ukene.. Fremover tror jeg det skal bli LITT bedre det har i hvertfall fordi det begynner å dabbe av med prøver på skolen nå.. Er jo ikke lenge til sommerferie vet dere. Tror det er 13 skole dager eller noe og jeg vet ikke noe om der dere går, men det kan jo hende det dukke opp et par avspaseringer og planlegings dager fremover.. Det er vel noen som streiker også.

Har ikke så veldig mye inspirasjon og motivasjon for tiden, kan nok ha noe med at jeg ikke har minnebrikke til kameraet mitt så jeg ikke får tatt bilder med det.. Så det blir nok ikke så mange bilder fremover og de dere får blir nok mobil bilder, men det kan hende ikke det varere lenge. Tenkte å ta meg en tur til jessheim på onsdag så får se om jeg finner noen bilige med litt bra mb.

 

 

Finne webcam bilder..

Hvis noen vil se flere bilde kan dere follow meg på sirihohe.

Akkurat nå sitter jeg med matte lekse... og jeg fant ut at for en gang skyld var litt morsom og jobbe med, eller bedre en vanlig.. Det er sånn at vi skal planlegge en reise/ferie for 1 voksen og 2 barn der de skal dra et sted også skal vi sette opp et budsjett på hvor mye mat de bruker og sånt. Maks bruk av penger er 10 000 kr da, så min reise går til göteborg.

//Hva har du gjort i dag?

- Siri

1 kommentar

Postet av: eman- kommenterer som oftest tilbake!

søta <3
Dato: 04.06.2012 Tid: 21:12 URL: http://eman98rs.blogg.no

Skriv en ny kommentar

  • kaisi 13, Ullensaker
    Hei! Vi er to jenter fra Ullensaker, som kommer til å blogge om hverdag, outfit's og det som faller oss inn + mange bilder. Håper du liker bloggen våres, og vil legge igjen en kommentar! :) Hvis du lurer på er det bare å kontakte oss på e-post: kisiheto@hotmail.com :) A lot of love from Kine & Siri ♥♥♥
  • Innhold 2
  • Innhold 3
hits