Forsiden Om meg Blogger jeg leser Bilder Videoer Kontakt meg

Arkiv måned: februar 2012

Just girly things

29.02.2012 @ 20:27 i Siri <3 1 kommentar


Hva synes du?


- Siri <3

Fiskebeinsflette - hot or not?

26.02.2012 @ 21:22 i Kine <3 2 kommentarer
Kjeder meg veldig mye, så jeg tar en hot or not.

Jeg synes at fiskebeinsflette er veldig hot

sååå, fiskebeinsflette - hot or not?        

- Kine <3                      

dagen

26.02.2012 @ 19:01 i Kine <3 5 kommentarer

hallo, unnskyld for at jeg ikke blogga så mye igår, men orka ikke..

jeg har vært i litt dårlig form idag, pga jeg kasta opp i natt pga jeg reagerte på kebab som jeg spiste igår.. har aldri reagert på det.. men, det går fint, idag møtte jeg mathias og thomas, og var med dem i en time før jeg skulle dra med Karete og Malene på kino på jessheim.. vi tok bussen klokken 15:00. vi skulle se på alvin og gjengen 3. den var bare tragisk synes jeg.. :L det har vært en koselig dag.. men jeg vurderer om jeg skal se en film etterpå.. vet bare ikke hvilken..  ååå, imorgen er det skole igjen...... : (

bilder fra igår:


var å så på lillesøster gå på skøyter igår..


fritidsbilder mens lillesøster sto på skøyter....


- hva har du gjort idag? og hva synes du om bildene?

- Kine <3

god morgen

25.02.2012 @ 11:24 i Kine <3 2 kommentarer

heei, sorry for at jeg ikke blogga i går men orket rett og slett ikke..+ at blogg.no hang seg opp på ipoden min.. Men, gårsdagen: jeg ble vekt av vekkeklokken klokka 11, fordi jeg skulle til karete 12. Jeg gikk til karete. vi skulle dra og hente en venninne av karete på flyplassen/gardermoen. ¨vi måtte ta toget til Gardermoen klokka 14:48. på vei tilbake tok vi også tog, venninnen til karete heter malene og er kjempe søt. jeg var hos karete til 18:00, fordi da kom pappa og hentet meg. når jeg kom hjem spiste jeg og gikk opp å så på the voice, etter det på tvnorge begynte i am legend. når den filmen var ferdig, skulle jeg se på pirates of the carabbean- on stranger tides på pc'n, men det gikk ikke, fordi den ''lagga'' så mye.


idag sto jeg opp 10, tidlig.. har ikke noen planer i dag..

Har du planer for idag?

- Kine <3

På farten...

24.02.2012 @ 12:23 i Siri <3 2 kommentarer

Tenkte jeg bare skulle si ifra!

I helgen kommer jeg til og være mye på farten så får ikke tid til og blogge. Hvis jeg har tid og har fått roet med ned på søndag kveld kommer det antagelig hvis et lite innlegg da om helgen min og sånt.

På mandag får jeg antagelig vis heller ikke blogget på grunn av skal til tannlegen, må bli ferdig med dans til gymmen på tirsdag og øve til viktig engelsk prøve. Så vis jeg får tid til og blogge da blir det ett bitte lite ett seint på kvelden.

Resten av neste uke også får jeg ikke så veldig mye tid til og blogge siden jeg må lage en presentasjon i norsk, og det kan hende at det dukker opp andre prøver. - sorry, men skole kommer foran bloggingen.

Unnskyld for at det blir litte blogging i den kommende uken...

Har du det travelt for tiden?

- Siri 

Konkurranse - Vinn smilelab

23.02.2012 @ 23:08 i Siri <3 0 kommentarer

Da har jeg meldt meg på min andre konkurranse for dagen. Og i denne konkurransen kan du vinne Smilelab som gjør tennene dine hvitere! Vis du vil være med i konkurransen må du like facebook siden til hun som har konkurransen og dele at du er med i konkurransen på bloggen din. Og vis du ikke har blogg på facebook. Husk også og skrive i kommentarfeltet på bloggen hennes at du er med.

Her kan du melde deg på!

 

Hadde vært fint og vinne eller hva?

- Siri <3

Brownie

23.02.2012 @ 22:40 i Siri <3 2 kommentarer

I dag var jeg med KIne, som dere sikkert vet hvis du har lest på bloggen se siste 24 timene. Og siden vi kjedet og gikk vi hele den "lange" veien til butikken og kjøpte en brownies pakke. Når vi kom tilbake begynte vi så klart å lage denne kaken. Som ble smakene veldig godt. Og siden jeg hadde med kamera tok jeg noen bilder!
Det var bilden jeg tok.. men det var vel nok!

Hva synes du om brownies?

Spist det i det siste?

- Siri 

day 2, 3, 4 & 5

23.02.2012 @ 22:01 i Kine <3 3 kommentarer

hahahha, jeg kan ikke ha ten days challenge noe mere, ihvertfall ikke i ferien.. hahhaha..

DAY 2 :

 

Siri sa at jeg skulle ha det+ at det er hun som tok det :) hahahah, ikke mobb, og jeg er normal..


Day 3:

 

Det er da mobilen min, sony ericsson xperia x8, men jeg ville ikke ta bilde av telefonen min, fordi den er veldig slitt, og når jeg sier veldig, så mener jeg veldig.


Day 4:

 Uten sminke da........


Day 5:

noe jeg savner er å være i Usa og sommeren.. <3


- hva synes du?

- hva savner du?

- Kine <3

outfit

23.02.2012 @ 19:40 i outfit's 3 kommentarer

Heei, nå sitter vi (Kine & Siri) å loker på pc'n, vi har tatt noen bilder av outfiten vår.


OUTFIT KINE

KLÆR:

genser// cubus

tights// gina tricot


 


OUTFIT SIRI

KLÆR:

skjerf// bikbok

topp// bikbok

skjorte// bikbok

bukse// bikbok


- Hva synes du om outfiten?

- Kine & Siri <3


50 stykker vinner parfyme

23.02.2012 @ 11:43 i Siri <3 1 kommentar

Nå deler blogg.no ut 50 escada Rockin' Rio parfymer. Og det er enkelt som bare det og delta, men du må ha blogg.

Klikk på bilde under og se hvordan man deltar!

                                                                                        escvinn2rr
- Siri
Stikkord: escvinn2rr

up early

23.02.2012 @ 11:30 i Siri <3 0 kommentarer

I dag sto jeg opp ganske tidelig egentlig.. ca. 09.30. Har for og si det sån stått opp før hele vinterferien så det var deilig og få sove litt lenger i værtfall. Har vel planer om og holde døgnrytmen på plass, så det ikke blir alt for tungt og begynne på skolen igjen. Også vil jeg ikke sove bort hele dagen.

Nå sitter jeg og venter på at klokken skal slå 12. For da ba Kine meg ringe henne. Vi får se hva vi finner på, men dere får helt sikker høre om det. Og kanskje en video etter hvert hvis vi får begynt med må gjøre videoen. Og hvis dere har noen flere ting vi kan gjøre er det ikke forseint og si det nå.. Bare lurt og kjappe seg litt! Her kan du si hva du vil at vi skal gjøre!

I går og i dag har jeg så å si sittet og hørt på samme sangen hele tiden.. Den er sykt fin. Hørte den på inntroen på en tv-serie som går på nrk 1 på mandager som heter broen. Også fant søstra mi ut hva den heter.

 Hollow Talk - Choir of Young Believers

 Sover du langt ut på dagen, nå i vinterferien?

Hva synes du om sangen?

- Siri 

just girly things

22.02.2012 @ 23:24 i Siri <3 0 kommentarer

 

Kjenner deg igjen?

- Siri ♥♥

Nytt designe og header!

22.02.2012 @ 22:10 i Siri <3 3 kommentarer

Da har jeg sittet og fikset litt på designet på blogen. Har ikke laget det selv, det er et gratis design jeg sa en venn av meg hadde! Også passet ikke headeren vi hadde med designet så måtte lage en ny. Jeg lagde den på en veldig enkel måtte med Picasa og Piknik. Selv ble jeg veldig fornøyd med headeren og designet, og håper dere også liker det!

 
Før jeg fikset det

Så beskjærte jeg det så det ble litt mindere

-


Så la jeg til blogg navnet

-


Skiftet farge

-


La til en liten "quotes"

 

Hva synes du om den nye headeren og det nye designet?

Savner det gamle?

- Siri

- Husk kommentarer gir blogglyst! 


 

 


 


 

i'm back

22.02.2012 @ 21:00 i Kine <3 2 kommentarer

heeei <3 har ikke fått blogga noe, men kjempe snilt av Jenny og gjesteblogge! Jeg har vært på hafjell og kost meg masse! jeg har snøbada hver dag og har fått stått masse på slalåm/slalom .i morgen skal jeg med Siri tror jeg og da må vi prøve å få tatt noen bilder. fikk ikke tatt noen bilder, fordi, først holdte jeg på å glemme kameraet, og når vi hadde kjørt hjemme ifra kom jeg på at minnebrikka til kameraet satt igjen i pc'n min! da ble jeg sint!

hafjell/bakken-->

på mandag møtte jeg på Thomas og Konrad i bakken og sto litt med dem.. :) Thomas kom til hafjell på tirsdag å, så da sto jeg med han.. :)

- har du vært på hafjell før?

- Kine <3

 

Hjemme!

22.02.2012 @ 20:13 i Siri <3 3 kommentarer

Da er jeg kommet meg hjem fra Hemsedal, etter og vært der siden fredag. Noe jeg ikke rakk og si ifra om. Kommen egentlig hjem i går kveld, men da var jeg utslitt så orket ikke å blogge. Og i dag tidelig fikk jeg ikke internettet til og fungere. Det jeg da har gjort i Hemsedal er vel for det meste bare stått på twintip... og litt på snowboard. Tok ikke noen bilder av det, men har noen andre jeg tok på kvelden.


Ett bilde på kvelden av slalom bakken i veldig dårlig fokus.. Men syntes det ble litt fett.Det var da bildene jeg har tatt de siste dagen. Fikk ikke tatt så mange siden var sliten etter lange dager i bakken.

Kommer ikke til og få blogget så mye resten av ferien heller. Kommer til og være en del på farten. I morgen skal jeg kanskje finne på noe med Kine. Vis hun forsatt husker det. Kanskje vi får begynt på MÅ GJØRE VIDEOEN da. Har ikke glemt den kjønner dere!

Har du hat en fin vinterferie?

Har du stått noe på slalom/twintip/snowboard?

- Siri <3

 Dagen//Helt forferdelig

21.02.2012 @ 20:52 i Blogg 2 kommentarer

Har vært i Trysil i dag! Knall vær!<3 Det har vært herlig. Dumt vi måtte dra hjem så tidlig, men er vel egentlig litt sliten... Har blitt forskjøla, så jeg har veldig vondt i halsen. I tillegg har jeg sykt vondt i en sene som går gjennom halsen... Helt forferdelig... Jeg klarer ikke å snu hode uten at det gikk vondt! 

Trysil daa!<3

-Hva har du gjort i dag?

-Har du vært i Trysil?

 

-Blogges!<3

Hvem kler kjolen best? Og dagen.

20.02.2012 @ 17:20 i Blogg 1 kommentar

Har vært på Sportica og trent pilates! Føler meg sprek...  Hehe! Har også vårt på Jessheim og kjøpt litt klær og sånt! Var der med Siren! Kommer nok flere innlegg senere i dag med noen bilder (Kanskje) 

HVEM KLER KJOLEN BEST?


 Katie cassidy             eller            Melissa Rycroft 

 

-Hvem kler kjolen best?

-Hva skal du i dag?

 

-Blogges!<3

 

 

Ute på tur og Fastelaven!

19.02.2012 @ 16:27 i Blogg 1 kommentar

Jeg har nå vært ut på tur daa! Har tatt litt bilder og sånt! Legger kanskje ut noen bilder senere i dag! Vet ikke om jeg får tid.

Det er jo fastelavens i dag så, God fastelavens alle sammen!

Har nettopp laget fastelavensboller med krem og melis på toppen! Det er sykt digg. Men etter å ha spist en bolle føles det ut som om jeg har spist tusen! Men bollene er gode til tusen!<3

 

-Har du laget boller i dag?

 

-Blogges!<3

kjeder meeeg!!!

18.02.2012 @ 21:50 i Kine <3 3 kommentarer

hei, nå sitter jeg å kjeder meg.. vet ikke hva jeg skal gjøre, sitter å gamer tetris på facebook...... det er no lifer spill.....


Redigert, men har ikke gjort noe med fargen på øynene mine.....

forslag på hva jeg kan gjøre??

- Kine <3

Dagen i dag + day 1

18.02.2012 @ 20:41 i Kine <3 5 kommentarer

Hallo, i dag sto jeg opp 09.00 fordi jeg skulle se hvordan været var ut, var det fint vær hadde jeg og Jenny dratt til Åslia, men været var veldig ustabilt så da gadd vi ikke å dra til Åslia. Jeg og Jenny bestemte oss for at vi heller bare skulle finne på noe, så da dro jeg ut med mamma for å kjøpe noe greier..  etter det kjørte mamma meg til Jenny.. kom ditt rundt 13.00-14.00, det har vært en kjempe fin dag., har savnet å være med Jenny <3 jeg dro hjem 19.00.. jeg har prøvd å pakke litt til i morgen, men endte opp på pc'n......


tatt helt selv, ikke redigert ellernoen ting! ;)

DAY 1

day 1 går ut på å vise et bilde av det du sist kjøpte, og det kjøpte jeg i dag.


Et kari traa pannepånd - 199 ,-

tror ikke jeg rekker å blogge i morgen, men vi får se.. vet ikke om jeg får blogga før på onsdagen.. jeg vet ikke, men vi får se ann, kanskje jeg får en til å gjesteblogge..  hmmmm

- Hva var det siste du kjøpte?

- hva synes du om bilde av istappen?

- Kine <3

Ten days challenge

17.02.2012 @ 22:43 i Kine <3 4 kommentarer

Nå sitter jeg å ser på senkveld, og siden jeg sliter litt med blogginga for tiden, tenkte jeg på å ha en ten days challenge.

den ser sånn ut:

Ser den grei ut? eller skal jeg ha en annen en?

(hvis jeg skal ha den, starter jeg i morgen.. informerer om det mer i morgen.. )

- Kine <3

Hot or not? + morgendagen

17.02.2012 @ 20:48 i Kine <3 4 kommentarer

Nå sitter jeg å ser på the voice, men det er pause, så da tenkte jeg at jeg kunne ta en hot or not, i pausen. eller det var pause da jeg startet på innlegget..

hot or not - skinnjakker

Jeg selv synes at dette er hot, men klarer ikke å gå i det.

ååå, jeg gleder meg så mye til i morgen.. skal til åslia med jenny, som jeg sa i stad, men det betyr såå mye, fordi bare pågrunnav ungdomsskolen mista vi kontakten helt, og det var drit dumt! fordi jeg vil jo ikke miste kontakten med henne heller.. vi var liksom bestevenner på barneskolen.

Fin! Anbefaler fortsatt bloggen hennes på det sterkeste! heeer kan du gå inn på den!

- hva synes du om skinn jakker, HOT eller NOT?

- har du en bestevenn du har mistet kontakt med?

- Kine <3

Vinterferie

17.02.2012 @ 15:29 i Kine <3 4 kommentarer

Hei! unnskyld for veldig lite blogging. unnskylunnskyldunnskyld! må skjærpe meg masse!

men, Nå er det vinterferie, jippi!

Hmm, i vinterferien skal jeg: i morgen, som egentlig ikke er vinterferie, skal jeg til Åslia med Jenny! anbefaler bloggen hennes - besøk den HER

På søndag  skal jeg til hafjell med familien og noen venner vi kjenner, det blir kos, vi skal være der til onsdag.

skal ikke noe spess i ferien, chille med venner.

hva skal du i ferien?

- Kine <3Timen daa!

16.02.2012 @ 11:56 i Siri <3 1 kommentar

Haha, sitter i timen da. Vi har spansk læreren som bare sitter der og ikke bryr seg om at vi er på face og blogg å alt det er.

Søte Marthe da!

Digg at de nye pc'ene har webcam da!

Ha en fin dag videre!

- Siri <3

sorry

15.02.2012 @ 20:37 i Siri <3 0 kommentarer

sorry rotet med designet på bloggen, prøver og fikse det!

Fikset!

- Siri <3

 

Happy valentine's day! - innlegg fra i går

15.02.2012 @ 20:11 i Siri <3 1 kommentar

Siden blogg. no hang seg opp i går fikk jeg ikke postet dette innlegge. Så ikke bry dere om at alt står i nå tid  eller noe sånt. Siden det var fra I GÅR!

I dag er det Valentine's dag da. Ikke at jeg har merka det så særlig og brydd meg så mye om det, men da har jeg værtfall en overskrift da! Haha..

I dag hadde vi kreativ dans i gymmen, og vi har kommet ganske langt, men vi er ikke helt ferdig enda. Og vi har ikke flere gym timer igjen og jobbe med dansen, så mandagen etter vinterferien skal vi kanskje samles et sted og bli ferdig med den.

Her er sangen vi skal ha:

Sean Paul - She doesn't mind

Synes sangen er helt grei, men fin til og danse til. Vi er ikke de eneste som skal ha den i værtfall da.

Etter gymmen hadde jeg tysk prøve, som gikk helt greit. I timen etter det hadde vi matte prøve. Som også gikk helt ok. I 5 time hadde vi egentlig Norsk, men siden vi hadde vikar fikk vi gjøre hva vi ville - av fag. Vikaren vi hadde var tysk læreren så fikk tilbake prøven i tysk som jeg fikk 6 på. Så så lenge jeg ikke får 2 og 3 på andre prøver er jeg sikkra 6 i tysk! I siste time skrev vi vurdering i alle fagene hvordan det går og sånt - som faglæreren skal lese og som blir tatt opp på konferansetime.

Når jeg kom hjem gikk jeg ut og lekte med hunden min og tok noen bilder.Det var da bildene jeg synes var best!

Resten av dagen slappet jeg vel bare av!

Hadde du en valentine date?

Synes noen av bildene var finnere en de andre?

- Siri <3

day 10!

14.02.2012 @ 16:40 i Siri <3 2 kommentarer

Min siste challenge da! Og min siste challenge er og skrive 1 person jeg kan stole på. Og det er da Kine!

VERDENS SØTESTE!!

Har du en spesiell person du kan stole på?

- Siri <3

Ha en fin dag videre - blogges!

day 9!

13.02.2012 @ 20:50 i Siri <3 3 kommentarer

2 ting du ønsker du kunne gjøre er da min day 9! her kommer dem!

1.

Dra på ferie, helst til U.S.A Vil så gjærne dra ditt!2.

Sove. Sover alt for lite , for tiden!

Noen ting du ønsker at du kan gjøre?

- Siri <3

Start of the week is always hard...

13.02.2012 @ 19:01 i Siri <3 1 kommentar

Ja da er det vist mandag da! Som betyr starten på en ny uke og den er som regel hard.

Siden jeg tok en liten blogg pause i går, kan jeg fortelle hva jeg gjorde i helgen i dag!

Lørdag sto jeg opp sån passe seint og etter ca. 1 time ble jeg tvingt ut på langrenn tur. Gikk vel ca. 1 og en halv time til 2 timer. Så vi gikk heldig vis ikke så kjempe langt. Resten av dagen gjorde jeg egentlig ingen ting!Bilder jeg tok etter  ski turen!

Søndag sto jeg opp tidelig for og dra til hurdal for og stå på twintip. Var fremme i hurdal ca. 10.30 tror jeg og etter en liten stund eller ca. 12.30 møtte jeg Kine. Noe som var veldig bra for da fikk jeg vært litt med henne også! Når vi kom hjem feiret vi morsdag!
Litt randome bilder jeg tok på lørdag, men dere får værtfall bilder da!

Hva har du gjort i helgen?

Blogges seinere i dag!

- Siri <3

Day 8!

11.02.2012 @ 16:30 i Siri <3 3 kommentarer


Day 8 da! Kommet langt nå! Min day 8 går ut på at jeg skal skrive 3 ord jeg bruker hver eneste dag! Her er dem!

1.

KJEDELIG!

2.

"Kine"

3.

nei / ja

 Har du noen ord du sier HVER dag?

Ha en fin dag videre!

- Siri <3kosekveld!

10.02.2012 @ 21:06 i Siri <3 1 kommentar

Nå sitter jeg her da og koser meg i sofa kroken med sjokolade, sider, popcorn og en søt hund!


dårlig webcamera bilde.

 

Resten av kvelden blir vel også bare kos og latskap! Venter på at THE VOICE skal begynne igjen. Forteller litt om dagen min og sånt i morgen jeg!

Hvordan blir/er kvelden din?

Blogges

- Siri <3

Hot or not?

10.02.2012 @ 19:19 i Siri <3 4 kommentarer

 

 

Synes selv at de fleste klæra med leopardmønster er hot'e

Hot or not?

- Siri ♥ 

day 7

10.02.2012 @ 18:33 i Siri <3 0 kommentarer

Snart ferdig med min 10 days challenge da. Da er jeg på day 7 og skal skrive fire minner.

1.

Sommerferien da Kine var med meg på hytta! Det var så kos og være med Kine en hel uke. Og bare slappe av!

2.

Uka etter Kine var med meg på hytta i sommerferien, dro jeg på noe som heter viken/sommerkurs. Som er en uke i sommer ferien da du spiller det instrumentet du spiller, blir kjent med nye folk og vis du har vært der før. Treffer du kanskje på de du ble kjent med da. Jeg ble kjent med en helig jente som heter Stine og traff igjen folk jeg ble kjent med året før som jeg har savnet noe fryktelig. Dro også sammen med en herlig jente som heter Jenny som går på samme skole som meg!

3.

Ett annet minne er leierskolen i 7.klasse. Var så sykt morsomt og være med venner i 5 dager. Og vi drev med så mange morsome aktiviteter. Savner den tiden da alt var så lett!

4.

Rhodos 2010! Det var kjempe digg!


Random bilde

Har du noen spesielle minner?

- Siri That day + oppskrift

09.02.2012 @ 20:59 i Siri <3 4 kommentarer

For en fin overskrift altsa.. Ikke særlig, men måtte bare finne på en! Overskriften har værtfall noe og gjøre med det jeg skal skrive om da... De siste dagene mine.

Det har vel egentlig ikke skjedd så veldig mye, men. Tirsdag dro jeg vel rett hjem etter skolen og gjorde MASSE lekser! Ikke særlig mye spennende som skjedde på tirsdag egentlig.

Onsdag var jeg med Kine hjem rett etter skolen. Først gjorde vi bitte litte granne lekser. Helt til vi ble sultene og lagde cupcakes. De ble veldig gode, men spiste ikke spesielt mange siden ble fort kvalm av den kremmen oppå! Etter vært dro jeg hjem og ikke gjorde noen ting!

Oppskrift:

Muffins:

- 125 g smør (ikke smelta)

- 2dl sukker

- 2 egg

- 1dl melk

- 3dl hvetemel

- 1 1/2 ts bakepulver

- 1/2 ts vaniljesukker

Pisk smøret og sukkeret sammen. Så pisker du inn ett og ett egg om gangen. Tilsett mel, bakepulver, vaniljesukker og melken. Stek muffinsene på 175 grader midt i ovnen 20-25 min. Etter steking avkjøler du muffinsene så de blir kalde.

Smørkrem:

 - 130g mykt smør

- 1 ts vaniljesukker

- 1/2 - 1 dl melk

 - ca. 6dl melis

- konditorfarge, vis man ønsker farge på kremen.

Pisk smør og vaniljesukkeret sammen. Tilsett litt og litt melis og melk til kremen blir luftig og fin. Smør det på muffinsen.

Oppskriften fant jeg på voe sin blogg.


Mens dem stekkes.. Ikke helt ferdige her på bilde!Ferdig krem


Ferdig resultat! De ble kjempe gode!

 

I dag var det skole som vanelig. Så på noen framføringer og sånt. Når jeg kom hjem og til nå har jeg egentlig ikke gjort noe.. bare slappet av (LAT), og har vært på korps!  Tok noen få bilder i dag også, så her er dem!Glemmer og ta ned den vært år når julen er slutt!
Noen få litt rare bilder fra idag!

Hva har du gjort de siste dagene?

Liker du å lage og spise muffins/cupcakes?

- Siri <3


 


 

 

 

 day 6..

09.02.2012 @ 15:16 i Siri <3 6 kommentarer


Kommet til day 6 da! Og min day 6 er og skrive 5 ting jeg ikke kan leve uten.. Så her dem:

1.

Mine gode venner!

2.

Musikk

3.

Mat.. sier seg selv!

4.

Kamera mitt!

5.

Familen min!

 

Det var da de fem tinga jeg ikke kan leve uten..

Har du noen ting du ikke kan leve uten? Hva?

- Siri <3

Day 5!

08.02.2012 @ 21:08 i Siri <3 2 kommentarer

Da er jeg halvveis i min 10 days challenge, og dagens challeng er å skrive ned 6 sanger jeg er avhenig av. Så her er dem!

1.

Christina Perri - Jar of hearst

 

2.

 Christina Perri - A Thousand Years

 

3.

 The Script - Breakeven

 

4.

 Coldplay - Paradise

 

5.

 Coldplay - Every Teardrop Is a Waterfall

 

6.

 Spirit - Here I Am

 

Noen sanger da, Hører ikke på alle like mye, men fine alle sammen!

Synes du noen av sangen var fine?

- Siri <3

(blir ikke flere innlegg i kveld siden det ble så seint)

Day 4

07.02.2012 @ 19:08 i Siri <3 1 kommentar

Ja da er jeg snart halv veis i min 10 days challenge. Og er på day 4, som det står i overskriften. Min day 4 er og skrive 7 til jeg frykter eller har forbi mot.. Spørs om jeg får til 7, men får se.

1.

Lys når jeg skal sove..

2.

Miste en god venn!

3.

Miste mobilen min!

4.

Få en alvorlig sykdom.

5.

Miste noen i familien..

6.

7.

 bli lam.


Random bildet fra noen bilder jeg har tatt!

Har du noe du frykter eller noen forbier?

- Siri <3slutt på vann? hmm..

06.02.2012 @ 21:03 i Siri <3 3 kommentarer

Haha, er så flink til å komme på overskrifter atsa!..*kremt* Men det er jo en grunn for overskriften, jo. Det er seg sån at vi fikk slutte ca. 11.45 eller noe fordi det ikke var noe vann på skolen i dag. Antagelig vis selv om det kom vann ut av krana da, men ikke like mye som vanelig og dassen fugerte ikke heller. Ikke at jeg kjøner at det ikke skal være skole når vannet er borte, men er jo ikke helt avhenig av vann i seks timer da. Ikke at det gjorde meg noe et vi fikk fri da. Det var bare chill! Men når skolen slutter før kommer ikke bussen til Borgen folka før 14.05 uansett. Så dem ble med Kine hjem, sån som jeg også gjorde.

På veien hjem til Kine fant vi ut at vi skulle gå innom Rimi og skjekke priser på ingredienser vi trengte til kantina vi muligens skal ha neste onsdag (15.feb). Men vi gikk vist rett fårbi det vi trengte og rett til frysedisken der vi ble sende på pizza. Det ble til at vi kjøpte 2 euroshop pizzar og sneilet seg hjem til Kine siden Marie, Kari, Ingrid Marie, Stine og Pernille var så sykt treige! Haha. Hos Kine spiste vi pizza'en som var helt grei. Kunne ikke forvente så mye til en pizza som koster 13.50 eller noe. Men den var grei.

Litt før 2 måtte Borgen jenten dra siden de måtte rekke bussen så dem kom seg hjem. Når dem hadde dratt spiste jeg og Kine masse is.. Ikke så mye, men det var sykt digg! Etter en stund begynte vi også og lage pannekaker, men så ble jeg henta så jeg fikk ikke smakt!

Resten av dagen har jeg bare sett på tv (frustrere fruer og hotel cæsar) og øvd til Tysk prøve jeg egentlig skulle hat forrige torsdag, men da var jeg syk så skal kanskje ha den i morgen. Men er ikke sikker.
Noen få bilder fra i dag!

Må dere ha dratt hjem fra skolen en gang fordi noe ikke har fungert som det skal?

Hat en fin dag?

- Siri igjen da! <3 Haha 

Ukas spørsmål? Ask me!

06.02.2012 @ 20:13 i Siri <3 1 kommentar

Tenkte jeg skulle begynne med en ting jeg kommer til og kalde ukas spørsmål, der noen av ukene har jeg "spørsmålsrunder" jeg starter på mandager. Og svarer på spørsmålene på enten søndag eller mandag. Spøs hvem dag som passer best. Denne ukas spørsmål kommer jeg ikke til å ha hver eneste uke siden det er sikkert ikke så mye og spøre om, og så mye nytt som har skjedd hver uke! Jeg kommer til og svare på spørsmålen skriftlig, men kanskje en gang i blandt på video. Vis det ikke blir for kleint!

Så da lurer jeg på om dere har noen spørsmål?

ask me about what you want to get answers on!

- Siri  

day 3..

06.02.2012 @ 18:20 i Siri <3 1 kommentar

Begynner blogginga i dag med og forsette med 10 days challenge.. og som dere ser i overskriften er jeg på day 3. Og min day 3 går utpå og skrive eight things that annoy you. Så da får jeg vel prøve det da...

1.

Når Kine er overtrøtt eller bare hypper og begynner synge og snakke som en gal, og sier de samme tingene om og om igjen! *kremt* *kremt* Kine!

2.

Når noen bare ikke klarer og holde kjeft når de burde og det kommer til nytte for oss. Sån som på skolen da vi får dra hjem når vi er stille, men ingen klarer og holde kjeft.

3.

Bli mast på da jeg ser på tv eller prøver og konsentere meg om noe annet.

4.

Da jeg vil se på et program på tv, men foreldrene mine skal se på nyheter..

5.

Blir irritert vis jeg må stå opp tidelig på morningen..

6.

Lekser..

7.

Da jeg må på do, men apselutt ikke vi gå på do..

8.

Når jeg ikke får sove..

 Jenta mi!

 

Blir du irritert av noe av det samme?

- Siri 

 

Hvem kler kjolen best

05.02.2012 @ 21:34 i Kine <3 3 kommentarer

Nå tenkte jeg å ha en hvem kler kjolen best?

nr. 1

Vanessa Hudgens VS Paris Hilton

nr. 2  

Jojo VS Megan Fox

Hvem kledde kjolene best?

- kine <3

day 2!

05.02.2012 @ 20:16 i Siri <3 3 kommentarer

Da forsetter jeg med 10 days challenge etter pausen da jeg har vært syk!

9 Things I do every day!

Thing 1:

Gå på do.

Thing 2:

Pleier og spise mat vel, nokså vanelig!

Thing 3:

Roper "KINE"

Thing 4:

sitter på ræva mi.

Thing 5:

Ler!

Thing 6:

Gjør etter eller annet med mobilene min..

Thing 7:

Masser!

Thing 8:

Ser på klokka

Thing 9:

Og som legel sover jeg!


Litt gamelt bilde.. Men måtte bare ta et bilde siden et innlegg ut bilder blir så kjedelig! Og hvorfor ikke ta et bilde med beste jenta da?

Hva synes du om bilde?

- Siri <3

05.02.12

05.02.2012 @ 19:22 i Kine <3 4 kommentarer

Idag har jeg hatt en chill dag, har ikke gjort noe spess, har sett på film med lillesøs :P

Kjeder meg utrolig mye! så det kommer noen bilder:


litt støvete tastatur..


Høytalleren min, bare elsker den <3

OGSÅ HAR JEG RYDDET ROMMET MITT

                                             FØR:

                                                      ETTER:Hva har du gjort idag?

- Kine <3

trenger hjelp med inspirasjon

05.02.2012 @ 16:04 i Kine <3 3 kommentarer

Hei igjen.. jeg sliter litt med inspirasjonen på bloggen.. vet ikke helt hva jeg skal skrive om...

Har du noen tips?

- vil du hjelpe meg?

- Kine <3

Blogging på G

05.02.2012 @ 11:24 i Kine <3 4 kommentarer

Travelt fortiden, unnskyld.. Denne uka har jeg ikke gjort så mye, hjulpet 8C med å selge såper og muffins.. Må skjerpe meg, men jeg kan ikke love at det blir noe bedre.. Hihih, men skal prøve, på fredagen ble jeg med Marie hjem, Ingrid Marie var også med, det var koooos <3 dere må hjelpe meg med å huske på å blogge, sende en melding på face ellerno, eller skrive i kommentarfeltet.. :)

Ida er flink til å bake muffins.

Ikke redigert, tatt med ipoden :D
Kommer fler bilder senere idag..
- vil du hjelpe meg?
- Kine <3

Lørdag!

04.02.2012 @ 14:11 i Siri <3 2 kommentarer

Endelig er det lørdag, dagen man ikke trenger å stå opp 7! I dag sto jeg vel opp ca. 1. Digg å få sove lenge. I helgen blir det en del farting rundt og ikke så mye tilgang til nett. Så får bare lagt ut mobil-innlegg. Men på søndag kveld eller mandag kveld skal jeg antagelig vis få lagt ut noen bilder i fra helgen, og få sagt hva jeg har gjort! Skal få se hvor mange innlegg jeg får lagt ut lørdag og søndag siden det ikke det er så mye morsomt å få gjort med mobil-blogging. Så vi får se.

Haha, håret mitt ser gult/grønt på bildet. Side dårlig mobilkamera og det reflekterer seg i den grønne veggen! Nam nam.

Hva skal du i helgen?

Ha en fin dag, så blogges vi seinere!

- Siri <3

SYK!!

02.02.2012 @ 09:51 i Siri <3 4 kommentarer

Ja, da er jeg syk også. Det var derfor jeg ikke blogget i går. Jeg var egentlig syk i går men jeg var på skolen forde. Men i dag er jeg hjemme!

Jeg venter nok med 10 days challenge til jeg er frisk igjen. Og det spørs om jeg kommer til og blogge så mye. Før helgen! Det blir nok ikke et innlegg til i dag. Men det kjønner dere sikkert!

Ble ikke så langt siden det ble ett mobilinnlegg! Men vi snkkers senere søtiser! :)

- siri <3

  • kaisi 13, Ullensaker
    Hei! Vi er to jenter fra Ullensaker, som kommer til å blogge om hverdag, outfit's og det som faller oss inn + mange bilder. Håper du liker bloggen våres, og vil legge igjen en kommentar! :) Hvis du lurer på er det bare å kontakte oss på e-post: kisiheto@hotmail.com :) A lot of love from Kine & Siri ♥♥♥
  • Innhold 2
  • Innhold 3
hits