Forsiden Om meg Blogger jeg leser Bilder Videoer Kontakt meg

Arkiv måned: mars 2012

god morgen!

18.03.2012 @ 11:23 i Kine <3 3 kommentarer

heihei.. siden jeg er syk så har jeg veldig lite å gjøre.. men har fortsatt feber så tror jeg ikke kommer på skolen i morgen.. 

har ingen planer i dag, blir vell bare å sitte og loke på pc'n.. kommer sikkert flere innlegg seinere idag.. sitter nå å ser på tv med min lillesøster.. det er jo gøy..


random bilde

 

// hva skal du idag?

- Kine <3

  

 

Syk..

17.03.2012 @ 19:18 i Kine <3 2 kommentarer

Hei, idag har jeg vært hos Carro, noe som egentlig ikke var så lurt, men det var veldig koselig. Nå fant jeg ut at jeg hadde feber, men har ikke følt meg så bra idag.. Kjedelig å være syk...

Bildet er tatt på tirsdagen..
//har du vært syk, eller er du syk? <3
Kos dere vidre i kveld!!
-Kine <3

HVem kler kjolen best?

12.03.2012 @ 19:15 i Siri <3 5 kommentarer

Begynner og bli en stund siden jeg har hatt "hvem kler kjolen best" så tenkte og ha det nå!

vanessahudgensjuliannehoughfashionfaceoff

Vanessa Hudgens eller Julianne Hough ?

Hvem kledde den best?

- Siri <3

important - kony 2012

12.03.2012 @ 15:31 i Siri <3 2 kommentarer

Jeg tiper så og si alle har sett på denne videoen nå, noe jeg også gjorde forrige torsdag. Men dessvere rak jeg ikke og spre budskapet da, noe som er hensikten med videon. Jeg vet at videoen er lang, men den er sååå vært og se forde.

 

For de som bare blade forbi denne videoen uten og ha sett den før, var det en tabbe av der. Den er sykt rørende! Så vært og se den!!!

Hva synes du om videon?

- Siri <3 

blogg ja.....

11.03.2012 @ 21:32 i Kine <3 3 kommentarer

unnskyld for veldig lite blogging i det siste, men har hatt det veldig travelt i det siste.. mye skole....

Dagen i dag har jeg vært med Nathakan ( www.arnh.blogg.no) trykk på linken for å se på bilder fra photoshoot'en  vi hadde.. ♥


fra fredag til lørdag overnatta Marie hos meg, det var koooos ♥

tokk ikke noe bilder daa.. på lørdagen var jeg og Marie på jessheimsenteret.. Det var koos.. ♥


OUTFIT:hhahahahaha, leker modell........

se flere bilder hos www.arnh.blogg.no

- Kine

 

ice cream

11.03.2012 @ 21:18 i Siri <3 1 kommentar

 

 inspiration - USA

11.03.2012 @ 19:50 i Siri <3 2 kommentarer

Har så lyst til og dra til USA! Frister så sykt... Også er mamma der nå uten meg! Dårlig gjort eller. Men  det kan ende vi skal sitt en tur ikke denne sommeren, men neste! Håper værtfall det!

Vil du også til USA?

- Siri <3

(alle bildene er fra weheartit)Eidsvoldbyggningen - fredag

11.03.2012 @ 19:27 i Siri <3 1 kommentar

Jo i det forrige innlegget mitt skrev jeg at vi var på eidsvoldbyggninegn på fredag. Eller eidsvoldbyggningen og eidsvoldbyggningen. Vi fikk ikke lov og komme inn der pågrunn av opp pussing så vi måtte eller sitte i en kafeteria som var ut bygget til et lite museum. På "eidsvoldbyggningen" hørte vi på to foredrag, spiste litt og gikk litt rundt på det lile museumet. Det er vel ikke så veldig mye mere å si om det, så her kommer det noen bilder i stede for.


på toget!Søte Malin!


Så søte Marie!


Søte Pernille!


Drømme mannen til Madelaine!


Martin maste så mye på atjeg skulle ta bilde av han...


Søte da!


Sån sal..

Det var da de bildene jeg hadde! Håper du likte dem! - Hva synes du?

- Siri <3


 


 

 

i'am so sorry

11.03.2012 @ 18:42 i Siri <3 0 kommentarer

Det har hvert veldig lite blogging for tiden, noe som er veldig dumt. Men jeg kan vel ikke si at jeg bare ikke har giddet og blogge og satt meg ned på facebook i stede, for å si det sån. I det siste har det vært en del prøver og andre lignene ting på skolen. Forrige uke hadde jeg vel ca. 2 prøver og 1 fremføring. Vet det ikke er så veldig mye, men jeg måtte øve en del. Mandag - tirsdad - øve - RLE. Onsdag - øver - fremføring og tyskprøve. Torsdag - lekser.

Og da tenker vel dere hva med helga da, men da var jeg i Odal på korpsseminar. Så det var ikke stort mye tid i helga heler. Så unnskyld.

Fikk heler ikke tatt noen bilder på korpsseminaret, selv om jeg hadde med kamera og hadde noen små planer om å værtfall få tatt noen.

Just girly things

Kommer noen bilder seinere fra da vi var "ved siden av" eidsvoldbyggningen.

Har du mange ting så må bli gjort for tiden?

- Siri <3 

herlig dag... verdens heligste person!

05.03.2012 @ 21:22 i Siri <3 4 kommentarer

Før jeg utdypper meg i overskriften kan jeg først si litt om gårsdagen, da jeg kjedetr meg og spurte dere om råd. Det ble dessvere ikke noe dere foreslå, men fant på noe med mamma vi fikk kost oss med seiere på kvelden. Så da kan dere bare gjette hva vi gjorde...

Lagde CUPCAKES vel! Haha.

Og siden jeg har så fantastisk kamera måtte jeg jo ta litt bilder i værtfall!


Alle ingrediensene man trenger i muffinsene.
Ferdig smør krem!

Vis du vil ha oppskriften på disse cupcake'a. Finnes den HER! (nesten helt nederst på bloggen når du har trykket på linken) (vis du ikke finner den da, går du inn på februar arkive, og blar et stykke ned til du finner overskriften That day + oppskrift!

 

Da får vi vel hoppe tilbake, til dagen i dag da. Eller hva?

Jo, etter er skolen ble verdens herligst med meg hjem.. Dere kjønner sikker hvem det er så trenger vel ikke å si det. Ok da, for de som ikke kjønte det helt, er det Kine! Vi spiste opp nesten alle cupcake'sa som var igjen etter i går. Og når vi var ferdige med det lokte vi litt på telefonene våres. Helt til vi ble tingt til og lage middag.... Pannekaker (sunne, jeg vet). Det tok for å si det sån vedig lang tid og lage de siden vi stekte dem litt for lenge så dem ble helt svarte. Ikke helt da, men litt. Etter middagen og litt før var jeg og Kine veldig flinke og fikk gjort litt lekser. Så jeg ble ferdig med norsk og arkitekt tegning i kunst & håndtverk. Ble egentlig veldig fornøyd med k&h leksa. Men nok skriving... Her kommer noen bilder!

Sorry folka, nå ville det vis ikke laste opp flere bilder. De kommer i morgen vis jeg har tid. Siden jeg skal øve til RLE prøve. Spørs om jeg får blogget på onsdag også, siden blir nødt til og øve til norsk presentasjon og tysk prøve! Men skal prøve og få blogget noe i værtfall!

Hatt en fin dag?

Baker du ofte?

xoxo, Siri  

 

Hot or not?

04.03.2012 @ 15:25 i Siri <3 5 kommentarer

Tumblr_m0d1oexnhs1r0hklro1_500_large

6896205648944648_9u4qqajs_f_large

Tumblr_m0bronqkkc1qeerewo1_500_large

Synes de sko her var utrolig fin! Og har lyst på noen lignene!

HOT OR NOT?

xoxo, Siri ♥

up earlier than yesterday

04.03.2012 @ 11:14 i Siri <3 5 kommentarer

I dag ble det en liten smule tidligere oppe en i går. I dag sto jeg vel opp ca. 10.30, mens i går sto jeg egentlig opp 12.15 og spiste frokost. Men så gikk moren min ut så da gikk jeg og la meg i gjen og sov til ca. 15.30. Men det var sykt deilig og endelig få sove litt lenge igjen.

Resten av dagen har jeg ingen annelse hva jeg kan gjøre. Det er vel det jeg prøver og finne ut av nå. Så vis det blir noe spennende får vel dere høre om det.


(gammelt bilde)

Har du noen forslag til hva jeg kan gjøre i dag?

xoxo, Siri

Ha en fin dag!

....

03.03.2012 @ 18:38 i Siri <3 2 kommentarer

Fant rett og slett ikke på noen overskrift. Kreativiteten er ikke akkurat på topp, og orket rett og slett ikke og tenke mere på det. Den uken er har egentlig vært litt stressende, men helt grei. Måtte bli ferdig med en framføring jeg skulle ha hatt på torsdag, men siden norsklæreren ble syk, ble det ikke noe av det. Så må nok framføre en eller annen gang i neste uke. Hadde også en engelsk prøve denne uken her. Først skulle vi egentlig ha den på tirsdag, men den ble skyvet til onsdag i stede for. Og i går hadde vi en liten Nynorsk diktat. Og resten av uka har egentlig vært vanelig borsett fra danse fremføring vi hadde i gymmen som jeg tror gikk helt greit.

Begynner med noen få bilder fra forrige helgen da jeg var på beitostølen.

- Før vi dro spiste vi en deilig pizza på peppes!

Var ute og tok noen bilder i går etter skolen også.- Ser ut som våren begynner og komme jo!
Det er det de bilden jeg synes ble best.

Skulle egentlig blogge i går, men ble tilfeldig vis opphengt i one tree hill sesong 9, men nå er det ikke flere episoder ute på nettet så får ikke sett flere.

Hva synes du om bildene?

Skal prøve og blogge mere den kommende uken, men lover ikke no!

xoxo Siri <3

  • kaisi 13, Ullensaker
    Hei! Vi er to jenter fra Ullensaker, som kommer til å blogge om hverdag, outfit's og det som faller oss inn + mange bilder. Håper du liker bloggen våres, og vil legge igjen en kommentar! :) Hvis du lurer på er det bare å kontakte oss på e-post: kisiheto@hotmail.com :) A lot of love from Kine & Siri ♥♥♥
  • Innhold 2
  • Innhold 3
hits