Forsiden Om meg Blogger jeg leser Bilder Videoer Kontakt meg

Arkiv måned: april 2012

to day summer outfit - 29.04.12

29.04.2012 @ 12:55 i outfit's 3 kommentarer

Tenkte jeg skulle vise dere hva mitt outfit er i dag.//Sokker - en fra H&M og en fra cubus //Shots - cubus //topp - carlings //hettegenser - bikbok

Dette bilder da dagens outfit helt til i kveld da jeg skal på bursdag, så hvis jeg finner på noe litt stillig og ha på meg da og orker og ta bilder kommer det et par outfit's bilder senere i dag også.

Fikk desverre ikke lagd kollasj av bildene siden jeg ikke har redigerings program på denne pc'en.

//Hva synes du?

- Siri

Music....

28.04.2012 @ 21:27 i Siri <3 0 kommentarer

Har ingen ting og blogge om noe så tenkte jeg skulle legge ut et par sange.

 

 

 

 

 

 

 

 

Det var da de sangene jeg orket og legge ut, synes alle er gankse bra. (ellers hadde jeg vel ikke lagt dem ut, haha)

//Pleiere du og høre på noen av dem?

- Siri

Me as little

28.04.2012 @ 19:40 i Siri <3 0 kommentarer

For en stund siden i forbindelse med en spørsmålsrunde spurte noen om Kine & jeg kunne legge ut bilder av oss når vi var små/mindre, jeg tror Kine har gjort det så det gjenstår det bare meg. Her er da skole bilde det året jeg gikk i første klasse. Var jeg ikke søt daa! Haha. Har flere bilder fra da jeg var liten og kanskje enda mindre så hadde planer om og legget ut de også, men det svære er dem hos pappa så kanskje en gang i neste uke legger jeg ut resten av de jeg har.

//Var jeg ikke søt?? Haha :)

- Siri

(Vill bare minne dere på 0 kommentarer = 0 blogglyst)

relaxing

28.04.2012 @ 18:28 i Siri <3 0 kommentarer

For tiden gjør jeg vel ikke så mye mer en å slappe av + skole og lekser også klart oppdatere bloggen noe jeg ikke er så veldig flink til. Jeg beklager litte blogging siden onsdag, men hvis det ikke skjer så veldig mye den neste uken skal jeg få prøvd og hvertfall blogge to innlegg dagelig.... Men husk at jeg ikke lover noe, plutselig så skjer det noe.

I dag har jeg rett å slett bare slappet av og gått en liten tur. Noe jeg er ganske fornøyd med, kunne så klart hatt det morsomere, men det funket dette også. Og i kveld blir det vel til at jeg ser en eller annen film. Morgen dagen blir vel ikke så veldig annedeledes den heller. Bortesett fra at jeg skal i en bursdag til en kusine.


Orket ikke å ta frem kameraet i dag så tok heller et bilde jeg la ut på instagram tidligere i dag! Hvis du vill followe neg heter jeg - sirihohe

Med det samme jeg blogget tenkte jeg at jeg skulle minne om spørsmålsrunden til meg og Kine. Vi kommer antagelig hvis til og svare på den tidelig i neste uke. Så hvis du lurer på noe er tidpunktet og spøre om det nå. Vi svarer på så å si alt. Her kan du legge igjen en kommentar i kommentar feltet.

//Hva har du gjort i dag?

- Siri

100 things I love // 3
Jeg bare elsker goteri, men det er jeg sikkert ikke den eneste om, haha. Vedder på at alle liker en slags type goteri. Ellers blir jeg skuffet. Er ikke sikker på hvilken av alle de typene som er min favoritt, men jeg liker best det som er surt. Det ser du vel på bildet over. Så da gleder jeg meg til i kveld da jeg får proppet i meg litt goteri. Og det skal bli godt... Hahah, men det er ikke bare helge mat da!

//Hvordan goteri liker du?

- Siri

(Vet ikke om jeg kan blogge mere i dag)

God natt

25.04.2012 @ 22:31 i Siri <3 0 kommentarer

Sorry, det blir nok bare dette korte seine innlegget i dag. Måtte desverre øve en del til RLE prøve og gå på korps, også var jeg hjemme sent. Dagen min har hvert helt grei. Fikk tilbake ett par prøver som ikke var så kjempe ille og mer har egentlig ikke skjedd, men det er jo greit.

Min søte puss som øver til RLE prøve.

Må nok desverre si at innlegget i morgen heller ikke blir så veldig langt, men skal prøve å få tatt det igjen i helga.

//Hva har du gjort i dag?

- Siri

100 things I love // 2

24.04.2012 @ 20:22 i 100 things I love - Siri 1 kommentar(alle boksavene fungere fortsatt ikke, men dere forstor sikkert hvem bokstaver jeg mangler etter hvert, og jeg har provd og funnet andre bokstaver i stede for sa det kan bli litt rart)

Den andre tingen/levendevesen jeg elsker er min hund, hun er helt fantastisk herlig, og full av energi som smitter raskt over og gjor meg veldig glad. Hun er litt over fem ar og gar agility med sostra mi. Og best av alt hun er fantastik sprudlene og himmelsk personelighet. Man skal lette lenge for og finne er like herlig hund altsa. Denne hunden kommer alltid  til og hvere i mitt hjerte og gruer meg voldsomt til hun forlater oss, selv om det heldig hvis er en stund til hvis hun ikke blir syk eller noe annet forferdeilig skjer.

//Har du en hund du er utrolig glad i?

Siri

Skole, skole og enda mer skole

24.04.2012 @ 19:19 i Siri <3 1 kommentar

Idag var det skole som sikkert de fleste vet, det ble ikke noe av engelsk prove siden kopimaskinen ikke fungerte, jeg fant ut at all pugginga mi i ikke var til noen nytte siden vi skal bare ha adverb i morgen. Da jeg jom hjem gjorde jeg engelsk leksa og begynte og pugge til RLE'en. Skrev ca.8 sider i arbeidsboka om isalm. Kanskje jeg kan klare ett litt bedre resultat en pa den forrige prover. (unnskyld for skrive feil men noen bokstaver pa tastaturet lager andre tegn i stede for bokstaven sa dere finner sikkert ut hvem boksaver jeg mener) Har nettopp tatt meg en god dusj sa na blir det vel og bare slappe av.


Vet jeg har fin hondskrift.... Haha

//Hva har du gjort idag?

Siri

canon love

23.04.2012 @ 21:08 i Siri <3 3 kommentarer

//HVa synes dere?

//Har dere canon? Hvis du har det, er du fornøyd?

-Siri

Mandag...

23.04.2012 @ 19:46 i Siri <3 2 kommentarer

Jaa i dag er det mandag noe alle unntatt de som har hvert på månen i ett par år forhåpentligvis vet. Og denne mandagen var vel som de fleste andre mandagen sto opp og var ganske trøtt tror egentlig den trøttheten min aldri kommer til og gå bort for uansett om jeg har ligger på sofaen i ca.3 dager så blir jeg ikke noe mindre trøtt. Haha, men nok om trøtt henten min. I første time i dag hadde vi naturfag som var helt greit og veldig fint på en mandags morning siden vi så noen små filmklipp. I andre time hadde vi musikk og jeg var den andre som måtte fremføre, jeg tror den gikk bra læreren så hverfall at den var Jetta god  (læreren er svensk for de som ikke kjønte det). I tredje time hadde vi klassens time og da bytta vi plasser, og det fine med det er at vi så å si kunne velge plasser selv så jeg endte opp med og sitte ved siden av Kine noe jeg er veldig fornøyd  med (så klart). Så nå flyr vel antall anmerkinger til ett par hakk. Resten av dagen hadde jeg bare engelsk og norsk, og i englesk timen fikk vi vite at vi skulle ha prøve i morgen om 39 uregelrette verb og andverb.. Gøy. Så nå har jeg pugget de og håper jeg kan ett par flere en før jeg startet. Selv om det ikke skal så mye til siden jeg bare kunne sån ca. 3-4 stykker. Etter skolen i dag var jeg med Kine hjem og vi hadde faktisk planer om og filmespørsmålsrunden, men i det vi skulle begynne kom besteforeldrene til Kine så det fikk vi ikke gjort. Så vi får nok ikke filmet den før i neste uke.. Sorry. Men nok om dagen min.... her kommer non bilder....
Lei av å pugge!Det var da pugge bilden mine... måtte ha noe og gjøre som ett lite avbrekk i pugginga så ta tok jeg bilder.

//Hva har du gjort i dag?

- Siri

Skolen

23.04.2012 @ 07:47 i Kine <3 0 kommentarer

Nå skal jeg snart på skolen, i dag skal vi bytte plasser noe jeg gleder meg veldig til. Ble et lite innlegg, men bedre enn ingenting ;)

Litt dårlig bilde, men det er tatt fra ipaden.

// hva skal du i dag?
-Kine <3

Blogg, blogg, blogg

22.04.2012 @ 20:29 i Kine <3 1 kommentar

Som dere sikkert merker har ikke jeg blogga på en stund, det er egentlig ikke en spesiell grunn, men det er vell at tiden flyr pga treninger og skole.. Men siri er veldig flink å blogger, kan ikke love at jeg blir bedre, men får prøve, nå har jeg lasta ned blogg.no på ipaden så jeg får se om jeg får blogga litt.. ;) kommer kanskje et nytt innlegg etterpå..

// hva har du gjort i det siste?

- kine

100 things I love // 1Elsker pizza... alltid godt med både hjemmelaget og frosenpizza en sen fredag eller lørdags kveld... Men funker bra i hverdagen også! Love...love...love

//Elsker du pizza?


Tenkte jeg skulle begynne med blogg trenden 100 things I love. Kommer ikke til og ha en hver dag da men du kan kanskje regne med og få et 100 things I love innlegg rundt 2-3 ganger i uken kanskje. Grunnen til at jeg gjør dette er at jeg trenger litt inpirasjon og noe å blogge om. Så når jeg er litt lost finner du nok et 100 things I love innlegg på bloggen.

//Ønsker du at jeg skal ha 100 things i love på bloggen?

- Siri 

 


 

Dagene flyr...

22.04.2012 @ 18:34 i Siri <3 0 kommentarer

Uff, tiden går alt for fort i helgene og at for sakte i hverdagen. Synes det ikke er lenge siden fredag jeg også plutselig sitter jeg her på søndags kveld. Det med at det er mandag i morgen hjelper heler ikke med at vi har fremføring i andre time. Og det eneste vi har fått vite hva vi skal gjøre er å snakke om et band eller en artist og litt om sjangeren til den/det artisten/bandet hører til. Har ikke fått vite eksakt tid. Ikke om vi skal snakke om livene deres, undannelsen eller karriere. Sa har vel snakket litt om livet opg karriere siden han ikke har en spesiell udanning håper/tror jeg. Han jeg skal snakke om i ett par minutter er Eminem og plusset med det er at den står veldig mye fakta om han.

Men nok om det her, i dag sto jeg vel opp 09.45 siden korpseminaret jeg skulle på startet 11. Korpseminaret gikk helt greit og etter det hadde vi en annen rar sånn greie som jeg ikke orker å forklare... sorry. Når jeg kom hjem skiftet jeg, lagde litt middag og spiste den så klart. Nå sitter jeg å lagger ferdig den finne fremføringen min om Eminem... Ønsk meg lykke til i morgen a! HahaNå for tiden jobber vi med bildeanalyse eller hva det noe heter i norsken der vi lærer litt om hvordan bilde er satt opp. Og da har vi snakket litt om fugle og froske perspektiv. Og forskjellen  er rett og slett at froskeperspektiv er et bilde tatt unden i fra mens fugleperspektiv er tatt oven få (som dere sikkert kjønte). Dette skal gi en effekt av at du er litt liten og uskyldig på fugleperspektiv mens på froskeperspektiv stor, skummel og mektig. Så Jeg tenkte jeg skulle prøve ut dette og så om det funket...


Fugleperspektiv

Froskeperspektiv

//Synes du det fungerte?

Jeg vet dessvere ikke om jeg får tid til og blogge et innlegg til i dag, men hver glad... dere fikk et! haha, men hvis jeg ikke får blogget mere får dere ha en fin kveld i hvetfall!

//Har du noen gang hatt en musikk fremføring om et band eller en artist?

- Siri

Innkjøp - 17.04.12

21.04.2012 @ 21:47 i Siri <3 5 kommentarer//Genser - bik bok - 299,-


//"Dressjakke" - H&M - 199,-


//Sjorte - bik bok - 149,-


//Tubebh - bik bok - 129,-
//Skjorts - carlings - 299,-

Dette var da det lille innkjøpet jeg hadde på tirsdag - håper du likte det.

//Fant du noe du likte?

- Siri 

En dårlig unnskyldning...

21.04.2012 @ 19:23 i Siri <3 2 kommentarer

Jaa jeg vet at sist jeg blogg var på mandag, men egentlig skulle jeg ha blogget tirsdag, onsdag, torsdag og fredag. Vet det har blitt mange dårlige unnskyldninger i det siste fordi jeg ikke blogget dagen før eller i det helle tatt de siste ukene, men denne lille fine grunnen min for denne gangen er dessvere ikke særlig mye bedre. Tirsdag var jeg i tipp topp for og jeg satt meg ned til og blogge. Da jeg hadde skrevet ferdig, men hadde igjen å laste opp bildene skjedde det etter eller annet med blogg.no som gjorde sån at det ikke fungerte, jeg prøvde å lagre det som utkast, men det kom opp sånn webside ikke fungerer ting. Og derfor lagret det seg ikke heller og jeg fikk derfor ikke publisert det senere på kvelden heller. Så dro jeg til jessheim for å handle, men når jeg kom tilbake der i fra orket jeg rett å slett ikke å blogge så jeg tenkte at jeg kunne gjøre det på onsdag i stede for. Noe jeg hadde store planer på og gjennomføre. Onsdag gikk jeg på skolen med hodepine og vondt i halsen og endte opp med enda kraftigere hodepine, enda vondere i halsen + høy febere som førte til at jeg holdt på fyse i hjel føltes det som. Så på sofaen ble jeg liggende resten av kvelden. Torsdag var formen for å si det sån ikke bedre, så da valgte/måtte jeg være hjemme fra skolen. Har rett å slett hvert så slapp at jeg ikke har gadd å være på pc'en så da ble det dessvere ikke noe blogging heller. Fredag var formen bedre, men fortsatt ikke bra nok så jeg var hjemme da også, var fortsatt for slapp ( noe jeg kommer til å være for alltid, men det er akkurat på den grensa at jeg orker å blogge, haha ) til og gidde å blogge og generelt være på pc'en, men formen var helt klart bedere. Lørdag/i dag er jeg for det meste helt frisk 0 feber, forsatt vondt i halsen, men hode kjenner jeg banke å snurre litt i blandt, men det er sjeldent.

I dag sto jeg egentlig opp gry tidelig selv om jeg etter en liten stund kjønte at jeg ikke trenkte det. Sto opp ca. 09.30 og var flink jente og spiste frokost og dusja også 10 minutter før korpseminaret jeg trodde jeg skulle på fant jeg ut at bare barneskole-elevene skulle i dag mens ungdomskole elevene skulle være med i morgen. Etter en liten stund med litt "sutring" for at jeg hadde stått opp så tidelig fant jeg ut at det kanskje var en god idëe og begynne å lage fremføringen jeg skal holde i musikktimen mandags morning. God idëe ikke sant?? (hvet du synnes det) Haha. Så kan vel si at jeg har sittet og jobbet med den hele dagen, men med mange deilige lange pauser med tv-titting.

Tenkte jeg skulle legge ut de bildene jeg egentlig skulle legge ut på tirsdag, men ikke fikk til siden blogg.no ikke funket som den skulle.

Vet at jeg har en del bilder nå for tiden av sånne knopper som spirrer sånn som her, og det er bare å si ifra hvis dere begynner å gå lei. Men det inspirerer meg litt for det betyr jo at det kommer varmere tider og sånt, og det er jo herlig da!

Senere i kveld tenkte jeg å vise dre innkjøpet fra tirsdag - stay tuned.

//Har du hvert syk i det siste?

- Siri

 

 

Hot or not? - Usa clothing

16.04.2012 @ 17:55 i Siri <3 6 kommentarerSynes USA klær er utrolig hot! Og har egentlig lyst på mest mulig av det, men blir kanskje litt rart med alt for mye?

Men hva synes du

//Hot or not?

- Siri

My sweet cat!

16.04.2012 @ 16:14 i Siri <3 5 kommentarer

I dag har det hvert skole som de fleste sikkert kjønte siden det er mandag, skole dagen gikk sånn passe fort hvertfall frimenutene, men de går jo alt fortere en timene.  I frimenutene gjorde vi vel ikke mere en å loke og nerde instagram. (Btw: hvis du vil followe meg heter jeg sirihohe) Var flink og tok med meg samfunsfag boka hjem i dag også, men så klart var leksa i historie boka. Haha, men da slapp jeg den i dag da.  Resten av dagen tror jeg det ikke skjer så mye bortsett fra at jeg hadde kanskje tenkt og ta meg en tur bort til hallen for å se noen jenter i klassen spille håndball kamp. Regner med å ta med kamerat da så jeg får tatt noen bilder, men vi får se hva jeg gidder. Nå kommer grunnen for overskriften!


Bilde jeg tok med mobilen, ligger på instagram også!


Jeg har nusselig pus da :)

Tenkte jeg bare skulle minne dere på at Kine & jeg har en spørsmålsrunde gående nå så hvis du lurer på noe er det bare å stille spørsmål i kommenarfelter på dette innlegget er jeg linker til! (trykk setningen så kommer du til der du kan skrive spørsmål!) Men tingen er at jeg eller Kine kan ikke finne på noe denne uken  og kanskje ikke uken etter der heller. Så det blir kanskje to uker til før vi får svart på spørsmålene, men dere får dem hvertfall på video. Håper dere forstår.

//Søt pus?

//Hva skal du i dag?

- Siri


 

anbefaling - mobil

15.04.2012 @ 19:23 i Siri <3 5 kommentarer

Tenke jeg skulle ha en liten anbefaling, men så kom jeg ikke helt på hva jeg kunne anbefale. Etter en liten stund med litt tenking kom jeg på at jeg like godt kunne anbefale mobilen min. Jeg vet at den ikke er den aller beste på markede, men den når 99% opp til mine behover og krav.

Mobilen min heter Sony Ericsson xperia arc og har ganske stor sjerm, men den er fortsatt veldig tynn og kompakt. Tar bilder i HD og tror den også er HD sjerm hverfall veldig bra bilde på spill og andre type bilder. Den jeg har, har 16gb lagring noe jeg synes selv er mere nok. Så klart som de fleste andre smart-telefoner kan man være på nett og laste opp forskjellige ting. Og som alle mobiler kan uansett hvor el-gammel den er kan denne mobilen ringe og sende meldinger + mms. Jeg synes denne mobilen er veldig lett å forstå seg på og den er ganske mange snarveier man kan legge til. Det eneste jeg synes er litt negativt med denne mobilen er at den kan henge som opp litt, men det regner jeg med at de fleste mobiler gjør. Alt i alt en bra mobil til en helt grei pris.


//Hvordan mobil har du?

- Siri

Lite å blogge om..

15.04.2012 @ 16:29 i Siri <3 1 kommentar

Har ikke så veldig mye inspirasjon for tiden så jeg lurte på om dere hadde noen forslag til hva jeg kan blogge om og hva dere liker å lese. I blandt blir det jo bare hva jeg har gjort den og den dagen, men jeg tenker at dere ikke bare vil høre om det, men noe annet også. Så defor lurer jeg litt på hva dere ønker at jeg skal blogge om? Så skal jeg prøve og bli litt bedre til å blogge også!//Hva ønsker du at jeg skal blogge om?

- Siri

Day!

14.04.2012 @ 19:57 i Siri <3 1 kommentar

Dagen min har ikke hvert spesielt spennede, sto opp rundt 12.30 tiden en gang. Så satt jeg vel foran Tv i ca to timer og spiste frokost. Så dro moren og jeg min til jessheim for å hente søstra mi på jobb og etter at jeg kom derifra har jeg vel bare sittet på pc'en og spist taco. Og resten av dagen skjer det vel heller ikke noe, blir vel til at vi ser en film i kveld ikke mere en det. Men jeg er ganske fornøyd  med at det ikke skjer så veldig mye. Passer meg ganske bra siden jeg er ganske trøtt og slitten for tiden.

I morgen tror jeg det heller ikke skjer så veldig mye så skal få prøvd å posta hverfall to innlegg i morgen også, men lover abselutt ingen ting!

//Hva har du gjort i dag da?

- Siri

Klassefest - bilder

14.04.2012 @ 16:57 i Siri <3 2 kommentarer


Marie og jeg dynka pizzaen til Kine med rømme dressing!


Søta!
Marthes finne pedoblikk!


Kine er søt daa!

Det var da de fleste bildene jeg tok, håper du likte noen!

//Hva synes du om bildene?

- Siri

Klassefest..

13.04.2012 @ 16:50 i Siri <3 3 kommentarer

Senere i kveld er det klasse-fest noe som sikkert blir helt ok. Skal ta med kameraet, så på lørdag skal jeg legge ut noen bilder fra festen!

Sorry for at jeg ikke blogget i går, men det var fult opp. Hjemme fra skolen 14.30, så øve til nynorsk, lage meg middag, gå til korpset så sove.

I dag var det skole og jeg dro en time før skolen var ferdig for jeg skulle til tannleggen det gikk helt greit der. Så dro jeg hjem og dusja og her sitter jeg og blogger nå!  Blir ikke så mye blogging nå siden skal snart spise også må jeg skjappe meg opp å lade kamera mitt, så det blir fulladet så det ikke går tomt på festen!


(gammelt)

//Hva skal du i helgen?


- Siri

Øver!

12.04.2012 @ 18:33 i Kine <3 3 kommentarer

Woopwoop, hei, dårlig blogging for tiden av meg, But thats me... Nå sitter jeg og øver på nynorsk prøve.. "veldig gøy". Det er ikke så ille da, det er bare bøying av substantiv..

Litt dårlig bilde da, også har jeg vært å bestilt bankkort.

//har du noen prøver i morgen?

- Kine <3

Back to school

11.04.2012 @ 19:14 i Siri <3 5 kommentarer

Jaa, da har skolen begynt igjen, noe jeg synes er helt greit. I lengden kan det bli kjedelig å sitte hjemme spesielt hvis man ikke har hatt noe å gjøre som meg. Og heldig hvis tror jeg det ikke er så mange prøver før i uke 17 og nå er vi i uke 15, så det betyr at jeg har to uker å gjøre lekser på. Og siden jeg er så "flink" har jo jeg sefølgelig begynt. I dag gar jeg gjort matte, litt tysk og litt over halve nynorsken. Og det som er bra er at vi heller ikke har så veldig mye lekser tror jeg. Den eneste  prøven denne uken er en substantivbøying i nynorsk, som jeg skal øve litt på i morgen.


Ready for school (tatt i dag tidelig med sekken på og alt)

I dag sto jeg opp og var drit trøtt, men måtte opp så klart. På skolen var det enn passe rolig dag, bare vanlige timer, fikk også tilbake k&h prøve og av resultatet ble jeg veldig positivt overasket av, gjorde det mye bedre en forventet! Etter skolen dro jeg hjem, spiste noen boller. Og var flink og gjorde leksene mine, så også en episode av frustrerte fruer! Alt i alt en bra dag.

Kommer kanskje ett innlegg til i dag, er ikke helt sikker om jeg får tid. Må se sesong starten av the amazing raze (Norge) håper det er bra!

//Hva har du gjort i dag?

- Siri

Nice day...

10.04.2012 @ 19:36 i Siri <3 1 kommentar

I dag har det hvert en herlig dag. Møtte Kine ca. 12 så gikk vi hjem til henne og egentlig bare chilla. Så på Tv, spilte litt og prata. Koselig det da, må gjøres oftere. Har ikke fått hvert med Kine så veldig mye i det siste, synes det er litt (veldig) dumt, siden det er så morsomt og være med henne og når man ikke har hvert med henne på en stund savner jeg henne veldig. Hun er så herlig.

Se så søt da.


(Kine hver så snill og ikke drep meg hvis du ser dette bilde)

Hun er nusselig da!

Når jeg kom hjem gjorde jeg ikke så veldig mye, så på en episode av frustrerte fruer og nå ser jeg på one tree hill... Er såpe-serie avhening. Spesielt av one tree hill.//Hva har du gjort i dag?


- Siri

outfit - 10.04.12

10.04.2012 @ 18:15 i outfit's 2 kommentarerUten sminke, ser veldig trøtt ut (jeg vet).

Det var da dages outfit pluss en hette genser!

//bokse - cubus //tubebh - bik bok //topp - h&m //ringer - gina tricot og fra en parfyme

//Hva synes du?

//Skal jeg ha outfit's bilder oftere?

- Siri

SPØRSMÅLSRUNDE!

10.04.2012 @ 13:57 i Kine & Siri <3 5 kommentarer

Da skal vi ha spørsmålsrunde her på bloggen. Vi kommer til å svare på spørsmålene på en video neste gang vi er sammen. Så hvis du lurere på noe, har du en sjanse til å få svar på det nå. Vi svarere på alle spørsmål som ikke er alt for privat.


faila bilder, (Kine har egentlig ikke sånn hårfarge, redigert)

//Har du noe du lurerer på?

(Ja vi svarer på video forhåpentlig  hvis en gang neste uke)

- Kine & Siri

(vi vil ha mange spørsmål!!!) Haha

Kine next!

10.04.2012 @ 11:12 i Siri <3 2 kommentarer

Om ca, 1 time stikker jeg til jenta mi (Kine) så det blir ikke noe blogging før jeg kommer hjem igjen. Skolen begynner i morgen, noe jeg ikke er spesielt happy med og føler meg ganske trøtt etter og ikke sovet så godt i natt, så det blir en tøff start i hvertfall. Sto opp ca 09.40, gikk ned og varma opp en pizza bit fra i går, spiste den mens jeg så på Tv, gikk og tok meg en dusj, pakka til jeg skal til mamma seinere i dag og nå sitter jeg her å blogger. Fort oppsumert, funker det også da. Litt før 12 skal jeg ringe Kine så hun møtter meg, siden jeg må gåå! Haha. (skal huske å ta med kameraet så det kommer kanskje noen bilder seinere i kveld, hvis jeg orker å ta noen)


(tatt for noen uker siden!)

Ha en fin dag!!!

Hva skal du i dag?

- Siri

Now it realy snow's...

09.04.2012 @ 21:48 i Siri <3 2 kommentarer

Nå snør det helt sykt utenfor her. Ikke sykt da, men mye i hverfall! Åå, jeg som håpet på sommer daa.. *sad face* Kjipt da jeg som gledet meg til og bruke skjorts og ikke trengte å ta på seg den tykke jakken hver morgen, men hva kan jeg gjøre med det får vel bare leve med det. Jaja.


I dag har det ikke skjedd noen ting. Har bare sittet på ræva her jeg sitter nå og loket. Hadde lyst til å ta meg en joggetur, men så klart er det så "fint" vær så det blir nok litt for "varmt". Haha. Har skaffet med bloglovin og instagram i dag så hvis du vil followe meg på bloglovin søker du bare opp bloggnavnet  i feltet der du søker på blogger. Og hvis du vil followe meg på instagram heter jeg sirihhe. Også har jeg sett på mange one tree hill episoder. Snart ferdig med sesong 1, selv om jeg har sett alle episodene minst 2 ganger før.. Lite liv, men får nyte det mens det forsatt er stille. Skolen begynner jo snart, får sikkert en haug med prøver, lekser og andre ting som må bli gjort. Gleder meg til sommerferien jeg!

//Hva har du gjort i dag?

- Siri

 

Konkurranse - vinn notatbok.

09.04.2012 @ 15:55 i Siri <3 3 kommentarer

Nå har jeg deltatt i to konkurranser der du kan vinne en personelig notat bok. Får vel ikke håpe jeg vinner begge konkuransene.. haha! Her er den enne bloggen du kan vinne på. Og her er den andre du kan vinne på. Du trenger ikke å gjøre så spesielt mye for å være med i konkurransen, det du trenger av informasjon står oppskrevet i innlegget på begge bloggene, så det gidder jeg ikke å skrive. Men det er hvertfall vært å delta siden det er så lite du må gjøre for det.

Tror dem ser ca. sån ut. Sikkert skjekt å ha!

- Siri

Bloglovin- follow me?

09.04.2012 @ 15:37 i Siri <3 0 kommentarer

Hei, hei..

Når har jeg akkurat skaffet bloglovinn så hvis du er fast leser på bloggen og vil få beskjed når jeg har blogget kan du godt followe meg på bloglovin. HER er en link direkte til der du kan followe meg ( kan hende linken ikke fungerer, hvis ikke er det bare å søke på bloggen oppe i søke feltet) , men den enkleste måtten å followe bloggen våres på er å gå opp i margen på bloggen og trykke på bloglovin  denne. (i litt større størelse)   Du trenger ikke å ha blogg heller for å ha bloglovin, så det er bare å skaffe seg det. Håper noen i hverfall kommer til og followe bloggen våres!

//ønsker du å followe bloggen våres?

( Vis du ønsker at  jeg skal followe bloggen sin kan du legge igjen en kommentar i kommentarfeltet eller bare sende oss en e-post om det til kisiheto@hotmail.com )

- Siri

Just girly things

09.04.2012 @ 13:09 i Siri <3 2 kommentarer

 //Kjenner du deg igjen?

- Siri

Rain and snow

09.04.2012 @ 12:02 i Siri <3 2 kommentarer

God morgen!

Er ikke helt sikker på hva som skjer utenfor, men enten snør det, regner eller hagler. Det blir i hvertfall vått på bakken! Savner den varme sola som var her for noen uker siden. Synes den kan komme tilbake jeg. Blir så sinsykt trist når det er så grått ute. Men, men sommeren kommer vel tilbake snart, får vi håpe!

Nok om været. Idag tror jeg det ikke skjer noe spesielt, har vel ikke gjort det de siste dagene heller. Forhåpentlig har flere av vennene mine kommet hjem så jeg kan finne på noen med en. Hvis jeg ikke kommer meg ut og får funnet på noe med en venn, blir det vel bare å sitte inne å se på noen one tree hill episoder og loke rundt på facebook. Funker vel det også!  Selv om jeg begynner å gå litt lei det, har jo gjort det de siste fire dagene.


Gamelt bilde!

Nå er det ikke lenge til skolen begynner igjen, litt kjipt egentlig. Liker å bare slappe av hele dagen. Hvis vi ikke teller med denne dagen er det bare en dag til skolen begynner. Synes vi hverfall kunne hatt to uker fri. 

//Når starter du på skolen igjen?

//Hva skal du idag?

- Siri 

waffles

08.04.2012 @ 21:22 i Siri <3 5 kommentarer

Det ble vafler til kveldsmat i dag, laget av meg. Så de ble såklart kjempe gode, nam nam.


Det var de bildene jeg tok.

Nå er jeg passe stappa etter stor middag og noen vafler, blir nok ikke mye påske godt utover kvelden. Skal se på en krim som begynner om få min, så får ikke så skrivet mye mere! Ha en fin kveld.

//Har du spist noe godt i dag?

- Siri 

Påske bilder...

08.04.2012 @ 15:52 i Siri <3 2 kommentarer


Haha, lagde den i første eller andre klasse, og den henger på veggen året rundt!

Nå er jeg ferdig med å rake og sånt ute. Så det blir det vel til at jeg ser på noen one tree hill episoder. Og om en liten dtund spise middag! Snakkes!

//Hva synes du om bildene?

- Siri

early up!

08.04.2012 @ 12:45 i Siri <3 1 kommentar

I dag ble det tidligere opp en i går, for å si det sån. Var vel opp ca. 11.15 i dag, altsa 1 time og et kvarter tidligere en i går. Begynner "nesten" og nærme meg den normale døgnryttmen min da. Har også rekket og spist frokost, ble speilegg på brødskive, noe som var helt ok.Resten av dagen skjer det vel ikke så mye. Det har vel egentlig ikke skjedd spesielt mye de siste dagene som har gått heller. De fleste vennene mine er borte på ferie et sted, mens jeg sitter hjemme her og kjeder meg i hjel. Må vel kanskje ut å rake litt. Også tror jeg det egentlig bare blir å slappe av.

//Hva skal du idag?

- Siri 

 

 

Good night

07.04.2012 @ 23:18 i Siri <3 1 kommentar

Da sier jeg natta til alle som gidder å stikke innom bloggen og leste den.. hahah nei da.

 Skal ikke legger meg helt med en gang, men det blir vel ikke så veldig lenge til. Må antagelig hvis opp 11 i morgen så det er vel en god idêe og ikke legge seg alt for seint.

Orket ikke å ta frem kamera, prøve å ta et brukbart bilde av meg. For så og legge det inn på pcen. Deretter pakke ned kameraet. Så fant bare et annet helt ok bilde!

//Prøver du også å få tilbake døgnryttmen?

- Siri 

Delicious...

07.04.2012 @ 20:31 i Siri <3 1 kommentar

Da har vi for ikke så veldig lenge siden spist middag. Er ikke så veldig stor fan av lam, så synes det ikke smakte så veldig godt, men det funka. Grønnsakene og de fløtegratinertepotetene var gode da. Men det som virkelig var delicious var desserten, egentlig en litt sommerlig dessert, men den funker året rundt. Rips med vaniljesaus og en hel bunke sukker.Ha en fin kveld videre..

//Har du hatt noen delicious dessert i dag?

- Siri 

påskeaften or something..

07.04.2012 @ 17:48 i Siri <3 5 kommentarer

Er ikke helt sikker, men tror denne lørdagen i påsken heter påskeaften. Eller tar jeg helt feil? Tror også at det er en sån tradisjon ting at man skal spise lam. Hvertfall skal vi gjøre det, noe jeg ikke er spesielt happy med, foretrekker vel mere pasta, pannekaker, pizza osv jeg. Sikkert ikke den eneste om det. Også hadde sån hel ørret ting i går, der man ser hode og alt. Det er nasty det, men heldig hvis er det skjelden vi får sån mat! 

Jaja, nok om det. I dag har jeg vel ikke gjort spesielt mye, sto opp 12.30 i dag også, spiste vel frokost så og si med en gang. Ble toast meg groftbrød til frokost i dag. Foretrekker vel egentlig lyst brød, men det funket med groft også. Etter frokost ble jeg liggende på sofen å se på folk på Tv som lagde kaker. Haha. Når de to timene var gått gikk jeg opp og se en episode av one tree hill på pcen før jeg tok meg en litten jogge tur. Og nå sitter jeg og hører på litt musikk.

Resten av dagen tror jeg det ikke skjer så mye, blir vel en eller annen påske krim og litt goteri!

Ha en fin påskeaften!

//Har du noen tradisjoner i påsken?

- Siri 

Hot or not? - olavest

06.04.2012 @ 19:31 i Siri <3 2 kommentarerJeg lurer på om du synes olavest er hot or not, selv synes jeg olavester er drit finne, og har sykt lyst på en selv. Må bare ha en!

Hot or not?

- Siri 

Jogge tur...

06.04.2012 @ 17:32 i Siri <3 1 kommentar

Som jeg sa i stad skulle jeg ta meg en litten jogge tur, og det er da gjort. Løp den samme rundet som  i går (4 km) og brukte akkurat like lang tid, på sekundet til og med. Selv om jeg løp 20 meter lengere i dag eller no. Også i gjennomsnitt brukte jeg 3 sekunder mindre per km. Noen av dere lurer kanskje på hvordan jeg vet akkuart sekunder, gjennomsnitt av forskjellig ting og km akkurat presist, men det er fordi jeg har lastet ned en sån app som heter endomondo. Denne appen viser distanse, varighet, snittfart i km/t, gjennomsnitts tempo i minutter per km, kalorier og kart over hvor du har løpt. Men hvis du ikke har gps på mobilen fungerer det ikke, da viser den bare tiden. Tror den finnes på apple market og android market, hvertfall til sony ericsson for det er jo det jeg har selv. Jeg synes den funker bra og det beste er at den er gratis!

Bare noen bilder jeg tok før min lille jogge tur.

//Trener du noen for tiden?

- Sir

 

God morgen!

06.04.2012 @ 13:36 i Siri <3 4 kommentarer

Haha, det kan hende de fleste har stått opp for en stund siden, men det er ikke så veldig lenge siden jeg gjorde det. Sto vel opp ca. 12.30 i dag også, men det er jo bare deilig og sove lenge nå i påsken. Men burde nok snart komme på tur igjen med døgnryttma mi, så jeg klarer å stå opp på onsdag da skolen begynner. Noe jeg gruer meg sykt til, kunne ikke bare hatt påske helt til sommerferien eller no da..

I dag tror jeg det egentlig ikke skjer så veldig mye, se litt på tv og bare slappe av. Det er jo greit det når det er påske, men skal ikke bare daffe helle dagen da, skal prøve og komme meg ut på en liten jogge tur i 4 tiden. Blir nok den samme runden som i går,  skal jeg prøve og forbedre tidene min. Også blir det vel å se på noen one tree hill episoder. Har sett alle sesongene allerde, men har starta på nytt siden det er en stund siden jeg så de, og jeg har begynt å glemme hvordan de var.

//Hva skal du bruke dagen din på?

- Siri

Photoshoot - 16.03.2012

05.04.2012 @ 21:01 i Siri <3 4 kommentarer

Her er de bildene jeg sa at jeg skulle vise dere..


//Hva synes du om bildene?

- Siri 

Love

05.04.2012 @ 19:44 i Siri <3 1 kommentar

Vet overskriften er litt loka, men den passer til denne deilige dagen! Sov til ca.12.30 eller no. Så sto jeg opp spiste frokost, så la jeg meg på sofaen å slappet av litt. Etter det ryddet jeg litt, når jeg ble lei av det løp jeg opp å så et par episoder av one tree hill. Så akkuart når jeg var på vei ut kom onkelen min og farmoren min, så jeg måtte vente til søtra mi og faren min kom jeg før jeg kunne gå ut. Da de kom hjem tok jeg meg en 4 km joggetur. Når jeg kom hjem tok jeg meg en sjapp dusj før jeg spiste middag og så ferdig one tree hill episoden jeg så på. Haha. det var da dagen min fort oppsumert!

 

 Seinere i kveld tenkte jeg skulle vise dere noen bilder dra en photoshoot jeg hadde når jeg hadde den lille bloggpausen min. Så dere får litt flere bilder. For det er jo nesten det som er mest spennende. Haha.

 //Hvordan har dagen din hvert?

- Siri

Home!

04.04.2012 @ 21:02 i Siri <3 2 kommentarer

Da har jeg kommet meg hjem fra hytta, dro vel i halv tre tiden også tok vi oss en tur innom  på vei hjem. Der ble det så klart en heftig diskusjon mellom søstra mi og stebroren min med noen argumenter fra meg om hvem av   og  som er best. Jeg og søstra mi sto for  mens stebroren våres sto for . Det endte vel ikke med at en vant, men innerst inne vant . Basta! 

Men nok om det, i dag har jeg vel ikke gjort spesielt my spennende. Det eneste har vel egentlig bare vært og ryddet seg ut av hytta å reise dere i fra noe som ikle var særlig slittsomt, heldig hvis. Og i kveld skjer det vel heller ikke noe. Men nå tenkte jeg at jeg skulle vise dere noen bilder fra hytte turen!Det var da de bildene jeg hadde fra hytte turen, og jeg håper dere hverfall likte noen av dem da..

Tror jeg ikke reiser bort så mye resten av påsken, så vi får håpe på mye bra blogging fremmover!

// Hvem av mc donals og burger king synes du er best?

//Hva synes du om bildene?

 

- Siri <3

To day

03.04.2012 @ 17:29 i Siri <3 1 kommentar

I dag har det egentlig ikke skjedd spesielt mye. Har vel hvert ca. 4 timer ute å raka i hagen. Kjempe "gøy". Haha. En gang etter lunsj tok vi Ronja (bikkja mi) ned på brygga å bade henne litt, så skal snart se på bildene jeg tok av det. Så får dere se dem beste bildene i morgen kanskje. Resten av dagen tror jeg det egentlig ikke skjer så mye. Hvis jeg orker, tar jeg meg kanskje en jogge tur. Også blir det vel noe påske krim aktig senere i kveld. Og goteri så klart!

Søt hund jeg har da...

Da håper jeg dere har hatt en fin påske til nå!

// Hva har du brukt dagen din på?

- Siri <3

Påske!

02.04.2012 @ 16:48 i Siri <3 0 kommentarer

Jaa, da har jeg endelig begynt å kjenne at påsken er her... Gått med ferie... Trengte det etter noen slitsome uker på skolen. Akkurat nå sitter jeg på hytta å holder på og fryse i hjel. Vi har hvert her i noen timer nå, men har ikke fått begynt å fyre før nå. Så jeg kan vel ikke si at det er særlig behagelig temperatur. Hvertfall ikke på føtter og hender. Men, men. Det blir nok varmere etter hvert. Får vi hvertfall håpe.

Det dagen har gått til, til nå er vel ikke så veldig mye. Dro hjemme fra i 11 tiden tror jeg. Og da har vi vel fremme her på hytta i 13 tiden. Da gikk vi ned og tok noen bilder på brygga. Som dere antageligvis får se på onsdag. ( siden dem er på speilrefleksen og ikke på mobilen som jeg er nøtt til å blogge fra nå.) Skal også få prøvd og ta noen flere bilder senere. Også har jeg nerda tempel run (ofc).

Resten av dagen skal jeg vel bare slappe av, se på TV og spise pizza, men det er jo sån påsken skal hvere!

Så søt liten TV vi har her altsa...

Grei utsikt daa..

I morgen blir jeg nok tvinge ut, og må rydde i hagen. Rake å sånt. Ikke gøy, men blir nok tvingt.. Haha. Men, men sån er vel livet. Da får dere ha en fin påske videre!

//Hva skal du i påsken?

- Siri <3

what should I say...

01.04.2012 @ 20:10 i Siri <3 0 kommentarer

Vet det er sykt lenge siden jeg har blogget nå, beklager det, men den siste stunden har det var så mye forskjellig på skolen osv. Masse prøver og skriveøkter og sån. Derfor måtte jeg bare ha en liten bloggpause. Men i påskeferien kommer jeg også til å være litt borte, men skal prøve og legge ut et par mobil innlegg. Så håper dere kan tilgi med for den lille bloggpausen jeg har hatt.

Dagen i dag har egentlig vært sykt deilig, dro til Kine. Så var der ca. 12.05! Ca. 13 dro vi ut på en liten joggetur, også tok vi oss en liten pause på kunstgresset. Vet ikke helt hvor lenge vi lå der, men hverfall helt til vi så det snart kom til og begynne å regn..


Søte grisen min på kunsten!<3

Når vi hadde kommet oss hjem (til Kine) igjen. Slappet vi av litt, så lagde vi vafler. De ble nok så vellykke. Smakte hverfall godt. Det ble bare litt grisete på kjøkkene etter vi var der.. Litt etter 17 dro jeg hjem. Sittet litt på pcen og sett en episode av One tree hill før jeg begynte å blogge!

Så klart nå som jeg endelig hadde tenkt til og legge ut en hel del bilder og lage det lange innlegget, vil ikke resten av bildene lastes opp, så klart!

Hvis jeg har tid da det har gått litt lenger tid skal jeg prøve og få lagt ut bildene da vis det går!

//Hva har du gjort i dag?

- Siri <3

 (ha en fin kveld)

 Husk 0 kommentarer = 0 blogglyst!

 

 

  • kaisi 13, Ullensaker
    Hei! Vi er to jenter fra Ullensaker, som kommer til å blogge om hverdag, outfit's og det som faller oss inn + mange bilder. Håper du liker bloggen våres, og vil legge igjen en kommentar! :) Hvis du lurer på er det bare å kontakte oss på e-post: kisiheto@hotmail.com :) A lot of love from Kine & Siri ♥♥♥
  • Innhold 2
  • Innhold 3
hits