Forsiden Om meg Blogger jeg leser Bilder Videoer Kontakt meg

Arkiv måned: mai 2012

my cute candybox

19.05.2012 @ 21:28 i Siri <3 1 kommentar

//Hva synes du?

- Siri

some nice flowers

19.05.2012 @ 19:43 i Siri <3 0 kommentarer

//Hva synes du?

- Siri

 

17.mai og konfirmasjon

19.05.2012 @ 13:48 i Kine <3 0 kommentarer

Sorry for lite blogging som vanlig..
På 17.mai var jeg med Nathakan, har masse bilder, men jeg legger dem ut når jeg har tid. Jeg skal også i konfirmasjonen til Nathakan, men det er ikke før 19.00, jeg skal holde tale tror jeg, OMG .. Skal prøve å få tatt noen bilder..

Men vi snakkes, orker ikke å skrive så mye, så hadebra <3

//skal du på konfirmasjon i dag?

-kine

Dagens sitat

18.05.2012 @ 20:40 i Siri <3 0 kommentarer

Så sant så sant!

//Hva synes du?

- Siri

Latsabben..

18.05.2012 @ 18:52 i Siri <3 0 kommentarer

Er vedig lat for tiden, skal prøve å skjerpe meg og blogge litt mer. I går kunne jeg fått tid til og blogge, men jeg er jo så lat så jeg gadd ikke. Og for de som lurer på hva jeg gjorde, var ikke det stort mye. Var nøtt til å stå opp klokken 06.30 fordi jeg skulle møte ved kløftahalen 07.30 for å spille ved flagg heising 08.00. Etter det gikk korpset en liten runde rundt på kløfta  for å varme opp til barnetoget. Når vi var kommet tilbake fra den lille gåturen våres spiste vi 17. mai forokost sammen og ventet til barnetoget skulle begynne. 12.10 eller no gikk fra kløftahalen og 14.30 var jeg hjemme igjen. Det eneste jeg gjorde da var å se på Ishocky VM å late meg. Dette var da min 17.mai!

Fikk en is da!

Bilder fra i går!I dag sto jeg opp rundt 12. Tok meg en deilig dusj og slappet av med en anstikksmaske. Har også begynt og øve litt til matte tentamen vi har neste fredag.

Ha en super kveld folkens!

//Hva gjorde du på 17.mai?

- Siri

I love a long weekend

16.05.2012 @ 19:14 i Siri <3 1 kommentar

Da er det neste for døren en langhelg, noe som sikkert blir drit digg. Er jo alltid deilig med litt fri og fire dager er  jo bedre en to. I morgen skal jeg egentlig ingen ting bortsett fra og masjere med korpset i sånn tog, og etter det har jeg ikke peiling hva jeg skal gjøre. Selv har jeg mest lyst til å bare gå legge meg når jeg er ferdig med det, men det tror jeg desverre jeg ikke får lov til.

I dag hadde vi en "overraskelse" prøve i naturfag, fikk den også tilbake på slutten av dagen og det gikk helt greit. I de to siste timene hadde vi RLE-prøve og jeg skrev 9 sider om sammenligning mellom Islam og Jødedommen. Så da gjenstår det bare å se hva resultatet blir. Etter skolen har jeg bare slappet av!

 

Sorry for veldig mange mobilbilder i det siste!

Ønsker alle en finn kveld og en herlig 17 Mai. Så får vi se om jeg rekker et innlegg til i dag!

//Har du mange prøver på skolen?

- Siri ♥

øve dag..

15.05.2012 @ 20:21 i Siri <3 6 kommentarer

Som du sikkert har kjønt hvis du har lest forrige innlegg og overskriften at jeg har øvd til RLe prøve i dag, kjempe gøy altsa... Ikke særlig. Blir litt vanskelig og konsentrer seg i lengden! Nok om det da. Har egentlig ikke skjed så mye i dag, bare vanlige fag. Og ikke noe spesielt som har skjed så da er det ikke noe spesielt og skrive om heler, beklager.

Deilig med kakao da, har blitt litt avhenig av det i det siste.

//Hva har du gjort i dag?

- Siri

Dårlig til og blogge. Ja jeg vet...

14.05.2012 @ 21:23 i Siri <3 0 kommentarer

 

Vet jeg er sykt dårlig til og blogge for tiden. Klarer og holde ut en liten stund, men så sier det plutselig stopp så får jeg ikke bogget på noen dager. Skal virkelig prøve og skjerpe meg, men desverre kan jeg ikke love noe. Det skjer veldig mye forskjellig på skolen nå for tiden. Spesielt mye prøver og det fører til at jeg må øve til dem og da  jeg er ferdig er jeg så sliten så  da orker jeg rett og slett ikke å skrive mer. Beklager.. Men til det begynner å ro seg ned skal jeg prøve og blogg minst et innlegg dagelig. Stay tuned...

 Måtte øve til tysk prøve i dag.

Resten av kvelden skal jeg slappe av og se siste del av det amazing race - norge.

I morgen blir det øving til RLE prøve og så får jeg ta en titt på naturfag siden læreren vil ikke si om vi skal ha prøve eller ikke så i tilfelle vi får må jeg kunne noe av det. De dumme prøvene fører til at jeg ikke får tid til å gå på korps i morgen heler. Men RLE prøven teler 60% av RLE karakteren så lurt å få litt bra på den i hvertfall.

//Har du det travelt på skolen fortiden?

- SiriRydde dag...

05.05.2012 @ 19:13 i Kine <3 3 kommentarer

I dag har jeg vel ikke gjort så mye bortsett fra og ryddet litt her og der og prøvd og slappe av litt. Og det blir nok noe liggnene i morgen også, men vi får se. Skal prøve og finne på noe morsomt og blogge om senere i kveld, men vi får se hva jeg finner på. Lover ikke noe.

//Hva har du brukt lørdagen din på?

- Siri

 

100 tings I love // 4

Har ikke jeg bare nydelig pus, er utrlolig glad i henne og hun har hvert der for meg lenge. Siden jeg startet på skolen eller no. Hun er veldig kossete, men plutselig blir hun leken og angriper deg.. Haha, men hun er fantastisk daa!

//Har du en søt katt?

- Siri 

Smile

04.05.2012 @ 16:13 i Siri <3 1 kommentar

 

//Hva synes du?

- Siri

Sunshine

03.05.2012 @ 21:00 i Siri <3 2 kommentarer

De siste dagene har hvert veldig avslappende, og det er jo deilig. Det har også var sol og fint vær og det gjør det vel for så vidt bedre. I dag var hen helt grei dag med greie fag. Og en prøve. Når jeg kom hjem gjorde jeg ferdig en tegneserie oppgave og nå sitter jeg her og blogger.

 

(Skulle egentlig ha publisert innlegget tidligere, men det var noe galt med blogg.no)

//Hva har du gjort dem siste dagene?

- Siri 


 

Jeg kjeder meg!

03.05.2012 @ 20:49 i Kine <3 2 kommentarer

Hallooooo <3 jeg kjeder meg.... Så nu kommer det noen bilder.

Tatt for noen dager siden..

Jeg har fritids!!! Det er litt dårlige bilder pga jeg bruker ipaden.. Men det er da bedre en ingenting. Imorgen skal jeg overnatte med Ingrid Marie og Marie, så det blir sikkert koos.

//hva skjer i morgen?

- kinee <3

To days outfit - 02.05.12

02.05.2012 @ 19:53 i outfit's 1 kommentar//Shorts - carling //topp - bik bok

Hva synes du?

- Siri 

SOOOOL &lt;3

02.05.2012 @ 18:56 i Kine <3 1 kommentar

Det er så deilig ute, det er sooool og det er varmt <3 *summerfeeling much* <3

Stygt bilde igrunn, men jaja..
Veldig lite innlegg...nå skal jeg ut i sola igjen, og så er det fotballtrening snart.. Btw, jobber med å redigere spørsmålsrunden, så den kommer snart ut.. :)

-kineee <3

inspiration - nagle shorts

02.05.2012 @ 15:53 i Siri <3 1 kommentarLove love love

Hva synes du?

- Siri

Tenkte å si ifra!

01.05.2012 @ 22:43 i Siri <3 1 kommentar

Jo det jeg tenkte å si ifra om er at det antagelig blir dårlig blogging vis det i det hele tatt blir blogging de neste to dagene. I morgen blir jeg nok nøtt til og øve så å si hele dagen på historieprøve og torsdag må jeg gjøre ferdig teineserie og hvis tid noen lekser.

I dag var jeg med Jenny, Kinga, Maria, Cammila, Kine og Kristian og det var jo korselig vi var litt rundt om kring på kløfta som dere sikkart har kjønt hvis dere har sett på forrige innlegg! Det var i hvertfall veldig korselig.//Har du mye å gjøre på skolen?

- Siri 

a very good day

01.05.2012 @ 18:31 i Siri <3 2 kommentarerHer er da noen bilder fra dagen min, detaljer kommer seinere!

//Hva synes du?

- Siri 

  • kaisi 13, Ullensaker
    Hei! Vi er to jenter fra Ullensaker, som kommer til å blogge om hverdag, outfit's og det som faller oss inn + mange bilder. Håper du liker bloggen våres, og vil legge igjen en kommentar! :) Hvis du lurer på er det bare å kontakte oss på e-post: kisiheto@hotmail.com :) A lot of love from Kine & Siri ♥♥♥
  • Innhold 2
  • Innhold 3
hits