Forsiden Om meg Blogger jeg leser Bilder Videoer Kontakt meg

Arkiv måned: desember 2011

Hvem kler kjolen best?

31.12.2011 @ 17:08 i Kine & Siri <3 6 kommentarer

Hei hei, Kine hadde planer om og ha en hvem kler kjolen best før hun skulle dra på hytta, men jeg tror hun ikke rakk det. Så jeg tenkte jeg skulle ha det for henne!

 

Vi skal prøve og ha en sån hvem kler kjolen best og andre ting som, anbefalinger .... VS .... osv. hver uke så lenge vi har tid. For det virker som folk liker og lese det!

 

 

Hvem synes du kledde kjolen best?

 

Nicole Scherzinger eller Rihanna?

 

 

Vil da at vi skal forsette med hvem kler kjolen best og sånt?

 

- Kine & Siri 

31.12.2011 + bilder!!

31.12.2011 @ 14:55 i Siri <3 6 kommentarer

Ja, dette blir da ett av de siste innlegget i 2011. Som har vært et helt fantastisk år.. Mange andre blogger har lagt ut bilder fra året som har gått, men dessverre har jeg ikke så mange bilder fra dette året.. Siden kamera mitt var på reperasjon i noen måneder og før jeg fikk sendt det på reperajon var det også ødelagt og jeg fikk ikke sendt det med det først så det var ubrukelig i mange måneder. Og de bildene jeg har fått tatt ligger ikke på denne pc'en heller. Men det har vært et helt fantastik år som jeg ikke kommer til og glemme med det først. Kanskje jeg en gang i januar skriver ett innlegg med høydepunktene fra 2011. 

Jeg har vært ute og gått tur i 1 time i dag og da fikk jeg tatt endel bilder med mobilen, som ble veldig finne på mobilen fordi mobilen min har HD bilde eller no sånt. Men når jeg laster de over på pcen blir det ganske dårlig kvalitet og mindre detaljer. Men her er de forde!! ♥


Jeg synes det er så fint når det er rim og frost på trær, gress og busker!!
Verdens søteste hund!!!


  


Og nå koser jeg meg med kako og leffse! Nam nam! Haha

Det var de fleste bildene jeg tok på turen. Litt irriterende at det blir så mye dårligere kvalitet på bildene på pc'en enn på mobilen, men ,men. Får ikke gjort noe med det!

Her blir det ikke så mye feiring i kveld. Vi har ikke planlagt helt hva vi skal i kveld heller, men det blir nok bare og spise litt god mat og se på en film å kose oss masse.  Jeg skal få prøvd å ta litt bilder også.

Så dette blir nok ett av de siste innleggene i 2011, men det kommer mange flere i 2012 så det er bare og fortsette og lese for alle som gjør det. For det blir vi veldig glade for!

Håper alle får en strålene kveld og at 2011 har vært et fantastisk år for alle sammen, men at 2012 blir ett enda bedre! Kos dere alle sammen!

Hva synes du om bildene?

Hvordan skal du feire nyttårsaften?

GODT NYTTÅR!!

- Siri God morgen

31.12.2011 @ 09:21 i Kine <3 2 kommentarer

Da prøver jeg å blogge via mobilen da, så vis det er noen skrivefeil så vet dere hvorfor. Jeg ble vekket for 20 min siden.. ( da jeg skev innlegget, en stund siden) da blir det hyttetur da, vi har fått låne bil å greier.. Vi drar på hytta når alle er ferdige.. Jeg er drit trøtt.. Morro, men jaja.. Kos dere i kveld da <3 GODT NYTTÅR <3
-Kine <3

Hvem var kulest?

30.12.2011 @ 20:16 i Siri <3 6 kommentarer

Hadde ett innlegg om hva jeg kjøpte tideligere i dag. Og da hadde jeg kjøpt et par sko. Med dem var det med ektra liser. Og problemet mitt er at jeg ikke vet hvem av lisene jeg skal bruke. Så jeg lurer på hvem du synes er kulest/finest også velger jeg den flest synes er kul/fin! Det blir nok den letteste måten og gjøre det på. Vis du ikke har sett innlegget med det jeg kjøpte i går kan du gjøre det HER!

Her er de to du kan velge mellom!


Vanelige brune...

Eller

Blå og hvite.

Hvem synes du var kulest/finnest?

 

Dere har gjort det igjen!! Dere har lest og hvert innom bloggen i dag mere en dere noen gang har gjort og jeg er bare så glad! Håper snart i taket! Hihi :)

Vet det har blitt en del innlegg i dag.. men, men. Dere leser hva dere vil! :) 

- Siri ♥

der gikk den hytteturen i dass.. men har fortsatt håp ^^

30.12.2011 @ 18:53 i Blogg 6 kommentarer

Jaja, da sitter jeg her igjen.. vi fikk ikke dratt på hytta pga vi fikk motorstopp eller noe lignende når vi var på rimi fordi vi skulle kjøpe fyrverkeri.. ja, som overskriften sier gikk den hytteturen i dass, men det er fortsatt håp, for nå har vi ikke noe å gjøre imorgen.. da endte vi opp på kløfta da.. men kanskje vi får låne bil så vi får dratt på hytta, men vi får se.. har vel ingen planer resten av kvelden..  såå.. nå sitter jeg å snakker med Siri på skype, hun har ikke mikrofon og jeg har ikke webcam.. hahahah, spiser litt sjokolade  da.. haha, det ordner seg sikkert.. ♥


Sorry siri, men du er såå søt ♥

-kine

 

Hahaha :)

30.12.2011 @ 18:25 i Siri <3 7 kommentarerJaja, sån går det når man skyper med KINE!!! <3 Hahah <3

Haha, likte du det?? Haha

- Siri <3

Innkjøpene fra i går! :)

30.12.2011 @ 17:48 i Siri <3 3 kommentarer

Det første jeg gjorde da jeg kom hjem fra Kine var og ta bilder av det jeg kjøpte i går...  Er jeg ikke flink!! Haha nei da! Når jeg fikk tatt de måtte jeg spise, men nå skal jeg legge dem ut. Håper du liker noe av det jeg kjøpte!Coldplay sin nye plate.. Digger den sitter og hører på den nå! Salg på platekompaniet så den kostet 100 kr.Converse sko 50% av 1399  + ekstra skoliser, SALG på DNA! Ullsåler 89kr eller 85kr. (vet jeg har grønt og fint laken) ^^


SPY+ Slalombriller - 999 kr fra XXL (haha fingeren min ble med på bilde, opptaget det nå men orker ikke å finne frem slalombrillene igjen)

TGS slalomhjelm - 599 kr fra XXL.Både hjelmen og brillene sammen!

 

Resten av dagen skal jeg vel bare slappe av og sånt. Se om det går en brukbar film på tv'en og bare kose seg. Det er jo lov nå som det er juleferie!

Hva synes du om tingene jeg kjøpte?

Fikk du lyst på noe av det? Hva?

Hva synes du hvar finnest?

Hva har du gjort i dag?

Ønsker alle en riktig god kveld. Og godt nytt år. Skal nok få til et par innlegg i morgen også!

- Siri ♥Da sitter vi her da

30.12.2011 @ 15:10 i Kine & Siri <3 4 kommentarer

Ja, nå sitter jeg og siri å ser på simpsons. siri blir snart hentet og jeg skal snart dra på en hytte.. Siden jeg skal til den hytta så får jeg kanskje ikke blogget på et par dager, så da får siri blogge litt.. Nå må jeg skryte litt av leserne, dere er har begynt å bli kjempe flinke til og kommentere  nå, og det gjør at det blir gøy å blogge.. så stå på :)hihi

Kos dere vidre idag! så kommer det vell et innlegg fra siri om hva hun kjøpte i oslo i går. (vis hun har tid)

Godt nyttår!

hva skal du idag?

- Kine & Siri <3

 

Hjelp med ny header (?)

30.12.2011 @ 00:26 i Kine & Siri <3 6 kommentarer

Noen som har lyst til å hjelpe oss med å lage ny header?

her er noen bilder dere kan bruke:

Vis man ve

Fint vis dere sier ifra om du gidder å gjøre det i komentarfeltet..

 Når dere er ferdig med headeren kan dere sende den på mail til kisiheto@hotmail.com

- Kine & Siri


kos!!

29.12.2011 @ 22:32 i Kine & Siri <3 8 kommentarer

I dag har vi hatt en herlig dag sammen. Siri kom til Kine ca . 15.30 og etter det har vi bare kost oss kjempe mye.. Sett på en og en halv film.. spist pizza. prøvd og lage sminkevideo, men den ble helt forferdelig tragisk så den slettet vi, og vi har også hatt en liten fotoshoot, hihih.. Nå ser vi/siri på en serie på tv2 som heter mordene på sandhamn, det er en svensk krimserie som går i 3 dager.

Bilder:


(btw, vis dere lurer på hvorfor det er forskjell på hårfargene er det pga, lyse exstensions)

Her er resultatet av sminkevideoen som ikke ble noe av:


Hva har du gjort i dag?

-kine og siri <3

''overskrift''

29.12.2011 @ 18:13 i Kine <3 5 kommentarer

Jeg vet ikke hlt hva overskriften skal være så da ble overskriften overskrif.. Nå sitter jeg og siri å ser på Bridesmaids ellerno.. Jeg sto opp klokka 13:30.. Siri kom rundt i fire tiden.. vi gjorde vell ikke noe spessielt før nå.. Siri skal overnatte så det kommer nokk ett innlegg til etterpå..


Ingen er normale, untatt meg.. hahahah, bildet er tatt på julaften..

Har du sett bridesmaids?

-kine <3

Oslo da...

29.12.2011 @ 10:00 i Siri <3 2 kommentarer

Ja da er jeg på vei til Oslo da... Litt tidelig, men, men. Skal kjøpe meg litt nye ting og bruke opp alle gavekortene jeg fikk.

Etter Oslo drar jeg å overnatter hos Kine. Det kan hende vi finner på noe morsomt til bloggen. Får håpe det hvertfall.

Hva skal du i dag?

Da ønsker jeg alle en riktig god dag.

- siri <3

Hadde dårlig tid så ble ikke så bra bilde.

Natta...

28.12.2011 @ 23:19 i Siri <3 2 kommentarer

Da tar jeg kvelden snart.. Må opp tidelig i morgen for skal til oslo kjempe tidelig i morgen.. Etter jeg har vært i Oslo skal jeg nok overnatte hos Kinemin. Tingene jeg kjøper tar jeg ikke med til kine. Så får ikke tatt bilde av det før på fredag ettermiddag. Og tar bare bilde av det vis jeg får tid.. Men skal prøve og få gjort det innen søndag!!!

Og en ting til.... Må bare si tusen takk til alle leserene våre. Så på statestikken i kveld og fikk helt sjokk.. Vi har aldri hatt så mange sidevisninger og lesere som i dag... Så i kveld kan jeg legge meg med ett stort smil om munnen. Tusen takk en gang til!!!

Tommel opp!! :)

Natta!!!

- Siri <3

dagen idag

28.12.2011 @ 22:17 i Blogg 5 kommentarer

Idag sto jeg opp 13:00.. Jeg gikk ned å så på tv og litt sånn, litt etter det dro jeg, mamma og lillesøster på Elkjøp fordi jeg skulle kjøpe ipod touch, men det var ikke flere igjen.. -.-'' så da dro vi på jessheim, og der kjøpte jeg en kjole som jeg skal bruke på nyttårsfesten, og i et bryllup.. så når vi var ferdige på jessheim kjørte mamma meg til Caroline, og vi gjorde vell egentlig ikke så mye.. men det var ihvertfall koos.. ♥

her er kjolen:


Bare bilde jeg fant på google, men det er den kjolen jeg fikk idag ♥


-kine

Husk! komentarer gir blogg

julgaver nr. 2 og andre bilder

28.12.2011 @ 20:41 i Siri <3 5 kommentarer

Jeg sa at jeg skulle få tatt bilder av de julgavene jeg fikk i går og det har jeg fått gjort, så her kommer dem!


1000 kr av mamma som skal brukes til litt dyre ting jeg ønsker meg eller mobil abonomanget mitt. Og gavekort på 150 på plantekompanie fra famile av stefaren min.


Body lotion fra mamma og fest strømpebukse fra "stefarmor"


tøfelsokker fra famili til stefar


Kari traa flisjakke fra vennine av mamma/Cathrine

Ikke det best bilde av meg.. men men

Har også hvert flink og tatt et par andre bilder i dag her er dem


Kakao slår aldri feilm etter en tur i regnet... Nam nam


Søt hund.. Med blits i øynene så se blir gul aktige.

Så my sister's keeper for andre gang i dag. Vis du vil se traileren og hva jeg synes om filmen kan du gjøre det HER!!


Resten av dagen skal jeg vel bare slappe av, se på tv og sån. Og i morgen skal jeg ta en tur til Oslo og se på klær og ny slalom hjem og slalom briller.

Håper du har hatt en fin dag og får en fin kveld!!

Hva har du gjort i dag?

Skal du noe spennende i morgen?

- Siri <3Anbefaling!

28.12.2011 @ 17:11 i Siri <3 7 kommentarer

Heihei, tenkte jeg skulle ha en liten anbefaling. Det jeg skal anbefale en hudrenser  Garnier  pure tree in one. Den funker kjempebra. Hverfall på min hud. Den fjerner kviser og hudormer. Man kan bruke den som skubb, vask eller ansiktsmaske. Jeg liker og bruke den som ansiktsmaske og bruker den en gang i uken eller en gang annen hver uke. Pleier og bruke den når jeg har fått en del kviser. For da blir dem fort borte.

Den er heler ikke så veldig dyr..Koster noe med 70 kr på Cubus. Vertfall der jeg kjøpte den.. Og vis man ikke bruker den så mye holder den lenge.. Så absolutt vært pengene.

 

Har du prøvd den?

I såfall hva synes du om dem?

 

Lyst til og prøve den?

Vil dere ha flere anbefaleinger eller lingnene?

- Siri <3

 

 

Natta folka....

28.12.2011 @ 00:27 i Siri <3 2 kommentarer

Ja dette er da det tredje forsøket mitt på å legge ut dette innlegget. Blogger fra mobilen så klarer og trykke på tilbake knappen hele tiden så alt blir slettet...

Jeg hadde planer om å legge meg men må først få postet dette innlegget som jeg klarer og slette hele tiden.

Før jeg gikk på badet så jeg på en film på viasat 4 som het dødelige våpen. Det er an action film fra USA tror jeg. Ganske gamle men den var brukbar forde. En del skyting og sånt. Egentlig ikke verst.

Jeg har også kommet meg til mamma og fått åpnet gaver. Så skal få prøve å ta bilder av gavene i morgen.. Så kommer nok et innlegg med bilder av gavene i morgen. Så bare å stikke innom å se.

Fikk tatt noen bilder i stad med mobilen... Her dem..

Kom nom... Brownis kake!!Ble ikke så bra kvalitet men..

HVA SYNES DU OM BILDENE?

SETT FILM DØDELIGE VÅPEN?

Natta sove godt...

- Siri <3

weekend

27.12.2011 @ 21:06 i Kine <3 0 kommentarer

Hey folkens ♥

2. juledag:

Jeg gjorde egentlig ikke så mye på dagen, men på kvelden dro jeg på middag.. det var koos..

27.12.11:

I dag sto jeg opp 12 av at pappa spørte om jeg skulle Stå opp idag... jeg, pappa og kaja dro på elkjøp, vi kjøpte noen høytallere.. Når vi var feerdige der dro vi hjem, og jeg gikk til Nathakan ♥ Vi slappet av litt, og etter det dro vi til meg.. Vi så på en film som het Bridesmaides ellerno og vi gamet Tetris battle... (lite liv) Så måtte Nathakan hjem å spise.. så da gikk jeg ned å spiste og litt sånn.. Når nathakan kom tilbake bestemte vi oss for å lage sminke i blinde-video.. den ble så fucka at dere får ikke se den.. nå sitter vi og egentlig bare lurer på hva vi skal... ♥

Bilder:

 


Nathakan ♥

Julegave fra pappa og mamma.. ♥


også hadde jeg noen flere bilder, men bildene streika.. dde vil ikke inn på bloggen så de kommer senere.. ♥

-kine

 

 

Kjole VS kjole

27.12.2011 @ 15:23 i Siri <3 12 kommentarer

Tenkte jeg skulle ha en Kjole VS kjole. Det er snart nyttårsfest på skolen som jeg trenger en kjole til. Så jeg lurer på hvem synes dere er fines?

1.

//illusion

Er litt skeptisk til hvordan den vil se ut på meg siden den virker veldig tettsittende, men forde lurer jeg på hva dere synes? Finnes også i svart og beige.

http://www.illusion.no/dameklaer/kjoler?p=4

Hvem farge tror du blir finnest?

2.


//bikbok

Synes den er veldig finn, men vet ikke om de har dem i butikkene mer.

Finnes i andre farger!

3.


//bikbok

Vet heller ikke om de har denne i butikkene mer heller.

Finnes i andre farger!

 

Hvem av kjolene synes du er finnest?

-Siri <3

 


 Kjeder meg..

26.12.2011 @ 20:29 i Siri <3 9 kommentarer

Nå siter jeg her og kjeder meg.. og når jeg kjeder meg, har jeg ikke noe å gjøre.. rart. Så jeg fant ut at jeg kunne redigere noen bilder.. Her er dem jeg redigerte!Kine søta mi!!! <3


Skole bildet mitt 2011. Men redigerte da!


Du er søt Marthe!

De jeg har redigert til nå!

Vis du også kjeder deg og har lyst til å redigere bilder kan du gjøre det HER!

Og vis du ikke vil det kan du gått stille noen spørsmål til spørsmålsrunde del 2 HER!

Hva synes du?

Vet du om et annet sted og redigere bilder?

- Siri <3

Filmer!!! :)

26.12.2011 @ 18:46 i Siri <3 5 kommentarer

Som jeg sa skulle jeg si hvem filmer jeg hadde sett og hva jeg synes om dem.. Her er dem:

My sister keeper:

 

 Filmen er basert på en san historie som gjør den enda mere trist og rørende an den alerede er. Handler om søstra til en jente som har kreft, og som holder på og dø. Henne er skapt for og holde søsteren i live. Det skjer veldig mye drama og moren gjør alt hun kan for å holde datteren sin livet, selv om hun skyver bort resten av familien.   Anbefaler virkelig og se den, men tror den faller i smak mye bedre hos jenter en det den gjør hos gutter.

Hachiko, a dog story: 

 

Denne filmen er også basert på en san historie. Handler om en hund og en mann som finner hverandre en sen kveld på en togstasjon og blir bestevenner.  Hunden føler han til jobben og møter han der når han er ferdig på jobb. Hver eneste dag. Helt til mannen dør og hunden sitter der og venter på sin herre som aldri kommer. KORT FORTALT. Anbefaler og se denne filmen også. Passer nok bedre for jenter en for gutter denne og ja..

Speed:Denne filmen er en typs amrikansk action film. Det skjer noen hele tiden og når en ting er løst kommer det opp et nytt problem. Fikk ikke sett starten av filmen så det er vanskelig og si handlingen i filmen. Men filmen var velig spennende, så vis du liker action filmer og spennings filmer anbefaler jeg virkelig denne. Jeg likte den veldig godt!

Dolphin tale:Denne filmen er også basert på en san historie. Filmen handler om en gutt som er på vei til skolen, på veien hører han an man rope etter han om han har telefon. De ringer et dyre legesenter som kommer og plukker opp delfinen. Etter skolen drar han til legesenteret. Han slutter på skolen for og hvere der hver dag. De må amputere delfinen sin hale. Og det skjer masse negative ting med det. KORT FORTALT.. Skjer mere etter vært. Men kan ikke si hva som skjer i helle filmen. Alt i alt en veldig fin film med an veldig fin historie. Anbefales! Men faller nok i smak bedre for jenter en for gutter!

Anbefaler alle filmene! <3

Sett noen av filmene?

Fikk du lyst til og se 1 eller flere av filmene?

- Siri <3

Julen og gaver :)

26.12.2011 @ 16:38 i Siri <3 6 kommentarer

Nå har jeg fått tatt bilder av det jeg har fått til jul til nå, skal få flere siden skal til moren min i morgen og åpne pakker der også. Her er det jeg har fått!


 body lotion og lepomade - fra to helige venniner! <3


Krus - fra en velig snill stemor :)


Klokke man kan skifte reim på - fra familie i England


Øre dobber smykke og neilelakk - fra venner og andre kjente :)


Parfyme og kremer - fra Bestevennine (Kine) Og Onkel


Headsett - fra pappa men skal kanskje bytte det. :)


Penger og gavekort - fra nabo, farmor, stemor og onkel. :)


Goteri - fra Onkel


Macara, eyeliner, sminkepung og ball med strikker - fra venner <3

Det var alt, men skal feire jul i morgen også. Så legger ut bilder av gaver jeg får der også!

Jeg har også noen bilder fra julaften.. Orket ikke å ta så mange, men her er noen 


Gaver!! <3<3<3


Søt peppekakerboks med nisser på..


Stakar katta mi fikk tunfisk til jul :)

Hadde noen flere bilder men dem er sikkert ikke så veldig spenende!

I går så jeg på 2 veldig finne filmer og 1 spenende. Så også en fin i dag så skriver litt om dem senere i dag.

Sett noen finne filmer i julen?

Gjort i dag?

Feirer du jul 2 ganger?

- Siri <3 

  

Minne om spørsmålsrunde...

25.12.2011 @ 20:56 i Siri <3 0 kommentarer

Jeg og Kine har hat spørsmålsrunde del 1, men vi skal værtfall ha en del 2 også.. Så vi trenger flere spørsmål. Så vis du har noen still dem HEEEEEER. Vi har fått inn noen til en del 2. Men som sagt vi trenger flere..

 

Stinker...

25.12.2011 @ 16:01 i Siri <3 0 kommentarer

Nå har jeg og søstra mi gjemt oss inne på rommet hennes, og ikke tørr og gå ut. Det er en stor grunn til det. Det stinker uten for. Faren min står og lager sån hel øret med masse blod rundt. EKKELT.  Så i dag blir det nok ikke noe middag på meg.  Er ikke spesilet glad i julemat heler, ribbe og pinnkjøtt og sånt. Mange sier jo at det beste med julen er all den gode maten. Ikke akkurat min mening men. Men jeg håper dere er fornøyd med maten og alle gavene.

Jeg sa at jeg skulle ta bilder av gavene jeg hadde fått. Men vet ikke om jeg får lagt dem ut i dag. Det stinker uten for, og siden jeg sto opp nok så seint vet jeg rett og slett ikke om jeg har tid. Men skal prøve. Tok noen bilder i går, men orker ikke og laste dem opp nå så dem kommer seinere.. :)

Tumblr_lw9j1884tv1qhaf25o1_500_large

//Weheartit

Hva pleier du å spise 1. juledag?

Hva fikk du til jul?

- Siri <3

God jul

25.12.2011 @ 14:53 i Kine <3 0 kommentarer

Heihei, rakk ikke å blogge i går og i overigår så nå kommer det rask oppdatering..

Lillejulaften:

Jeg rydda masse og var med mamma ut å handla litt ting til idag, jeg pynta juletre, kjørte litt rundt for å levere julegaver og farget øyenbrynene mine mørkere..

Julaften:

Jeg sto opp rundt i 11 tiden, jeg gikk ned å ente opp med å sitte å se på 3 nøtter til askepott og reisen til julestjernen.. jeg ordnet meg og litt sånn før jeg skulle til mormor.. namnam, masse god mat.. Vi åpna gaver, og jeg ble veldig glad for to gaver, sånn derre Angrybirdshøytaller, den er litt morsom, også fikk jeg kopimaskin.. hihihi.. vi brukte vell rundt 1 1/2 - 2 timer på å pakke opp..

!. juledag:

Idag har jeg egentlig drivd med gavene mine, og sett på film.. har ikke gjort så mye idag men skal på middag ettepå, da blir det mer mat...

Hva gjorde du igår? og fikk du noe fint?

Ps: kommer sikkert noen bilder senere.. <3

-Kine

24.12.11

24.12.2011 @ 15:43 i Siri <3 1 kommentar

Ja, i dag er det da julaften.. Håper dere har fått med dere det. I dag sto jeg opp ca. 11 og 12.15 var jeg på et sån bo og behandlings senter og skulle spille noen julesanger.. Så dror jeg til kirka og spilte litt der også.. Ikke akkurat så veldig spenende men men.. Tror jeg ikke har tid til og blogge mere i dag, Men skal prøve og få tatt litt bilder i kveld og av gaver jeg får. Så kommer nok ett innlegg om det i morgen.  Fram til vi skal spise tror jeg at jeg skal se litt på tv eller lese alle statusene på facebook.. der det står god jul en gang til.

Håper alle får en riktig god jul!! 

Hva pleier du og gjøre på julaften?

- Siri <3

Lillejulaften..

23.12.2011 @ 21:05 i Siri <3 0 kommentarer

Jaa, som sikkert alle vet unntatt de som bor i en hule i fjellet lagt borti gokk er det lillejulaften.. Tiden da huset skal være rent.. Juletreet skal være satt opp og massa små kaker.. Men kan vel ikke si at det er helt sån her.. Haha. Vi pusser opp stua nå, eller den  er  så og si ferdig nå, men det ligger fremdeles litt pap her og der og noen gamle møbler som skal ut. Det skulle egentlig være ferdig til i dag, men det er ikke helt ferdig enda. Så jeg og søstra mi har stått på i hele dag og prøvd og vasket i alle kriker og kroker der det ikke ligger ting.  Men helt rent er det ikke..  Og juletre har vi heler ike fått satt opp.. Ikke noe julepynt heler. Men tror vi snart skal gjøre det. Og det eneste vi har laget av kaker er pepperkaker. Så er ikke akkurat i så kjempe god julestemning. Men det gjør ikke noe siden er ikke så veldig glad i julen. Sjokk... Men håper dere som er glade i julen har kommet i julestemning og er godt på vei med. Julepynt og alt det der..

Tumblr_lwnuqxxb2c1r7vmz5o4_r1_500_large661407994_fv_122_98lo_largeCookie_large

//weheartit

Ja og for dere som er intresert og lurer på av jeg har gjort i dag er ikke det spesielt mye. Vasket og ryddet til i morgen. Også fikk vi besøk i 5 tiden, og da spiste  vi det vi har av kaker altsa pepperkaker. Og 17.25 tok jeg toget med søtra mi og vennina hennes til jessheim og kjøpte de siste julegavene.

Ferdig med alle julegavene?

Liker du jula?

Hva har du gjort idag?

- Siri <3

Tok det med Kine på Onsdag.. Og Kine har alt lagt det ut men fant ingen bilder av meg så bare tok det. Hva synes du om det? <3 

Innspirasjon...

23.12.2011 @ 14:19 i Siri <3 3 kommentarer

Hei og god morning/formiddag.. Sto ikke opp nå men.. 

Jo.. nå fortiden blogger vi bare om det vi har gjort den dagen og sånt.. Men det virker ikke som alle synes det er like spenende.. Ut ifra kommentarer vi har fått.   Så jeg lurer på hva dere vil lese om, og hva dere syntes er spenende å høre om. For vi vil at dere skal synes det er morsomt og spenende  å lese bloggen våres. Så det er bare og legge igjen en kommentar på hva dere vil at vi skal skrive om her på bloggen.Hva skal du i dag??

Hva vil du at vi skal blogge om?

- Siri <3

Dagen idag

23.12.2011 @ 00:25 i Blogg 2 kommentarer

Heihei, idag har jeg vært med caroline. jeg sto opp rundt 10:45.. jeg spiste og ordna meg, og rundt 13 tiden dro jeg til caroline.. vi har ikke gjort  noe veldig spesielt, vi har spilt fifa, kinect og et annet spill.. hihi, vi bakte brownies som ble til en ''søledam'' hihi..  jeg dro hjem fra caroline 21:30.. har vært en koselig dag idag. Nå sitter jeg og hører på musikk, og det er vell ikke lenge før jeg legger meg tror jeg.. orker ikke å skrive særlig mye mer!


Ikke tatt noen bilder i dag, men dette er fra i går, og har redigert det..

-kine <3

0 komentarer = 0 blogglyst <3


Venner :)

22.12.2011 @ 20:36 i Siri <3 4 kommentarer

I hele dag har jeg vert ute med venner.. Som har hvert veldig koselig! <3 Jeg møtte Marthe på senteret ca. klokken 2 tror jeg gikk og kjøpte en sån stor isboks med 1 liter is i tror jeg. Så gikk vi til en trap og satte oss ned der for og spise den.Også sølte vi litt i trappa også.

Når vi satt i trappen og spiste all den isen så kom pluselig en nisse. Jeg så han ikke med det første men han lagde sån hohoho lyd så jeg skvatt sån sikkelig.. Også fikk vi goteri av han.. Og litt senere kom han tilbake og gå oss enda mere goteri!


litt goteri..


Enda mere goteri.. Men litt er Marthe sitt da <3

Så når vi var ferdig og spise opp isen møte vi Kristina og Madeleine, og fant på noe med dem.  De satt på kebab sjappa. Så vi satt der en litten stund, helt til det blr kjedelig og vi gikk et sted like ved senteret. Og der var biblioteket. Så vi gikk inn ditt for og se om de hadde pepperkaker der.. Noe dem ikke hadde men vi ble sittenede der og fikk Kristina til å lese for oss. Når det ble kjedelig, gikk vi til et litte bord å begynte og tegne i stede for.


Søte Marthe på bibloteket... <3


Er jeg ikke flink til og fargelege? Vi lagde flere med orket ikke og ta bilde av dem.. Litte liv... hehe :)

Når vi ble lei av og sitte der og tegne, gikk vi inn på senteret og spiste istede, men så ble det kjedelig også. Så da gikk vi en litten tur på et jorde...


Ble ikke så tydelige bilder siden det var mørkt og dårlig kamera!

SÅ dro jeg og Marthe hjemm til henne også ble jeg henta 15 min seinere.

Kommentere? <3

Ha en fin bittelillejulaften alle sammen! <3

Sorry for dårlig kvalitet på bildene.. Dålig kamera!'

Hva har du gjort i dag? <3

- Siri <3

Ut en tur.

22.12.2011 @ 13:43 i Siri <3 1 kommentar

Nå skal jeg ut en tur med Marthe. Er ikke helt sikker på hva vi skal gjøre, men det finner vi nok ut av.. Og detfår nok dere også vitte. Siden skal prøve og få tatt noen bilder og sånt. SÅ det kommer nok et innlegg senere i dag også! Det blir nok bare og slappe av. Og er ferdig med julegaver tror jeg så trenger eller ikke å tenke på det.

386561_248582901874550_158958657503642_654870_1946564395_n_large

//weheartit

Hva skal du i dag?

Ferdig med alle julegavene?

- Siri <3

God morgen!

22.12.2011 @ 10:47 i Kine <3 0 kommentarer

Da har jeg nettopp våknet, kunne sovet lenger menmen.. Idag skal jeg slappe av litt, og kanskje ta meg en tur til Caroline.. skal snart spise.. men det ble ett kort innlegg, kommer sikkert et innlegg til etterpå eller utover dagen.. også må dere bare fortsette å skrive spørsmål heeeeeeer ... så det er bare å stille spørsmål!

Tumblr_lwa80lrxdz1r77f6bo1_500_large_large

//weheartit

Hva skal du idag?

-kine <3

Dagen i dag!

21.12.2011 @ 22:20 i Kine <3 3 kommentarer

Heii! Idag var det siste skoledag før ferien.. diiigg! vi slutta 10:30, og da gikk jeg og siri hjem til meg. vi gikk ut å tokk noen bilder og litt sånn.. vi har vell ikke gjort så mye, men vi har filmet inn spørsmålsrunden, del 1! det er bare å fortsette å stille spørsmål! du kan skrive spørsmål heeeeeeeer ^^

Noen bilder fra idag:

-Fine bilder?

-Hva har du gjort idag?

-kine <3

 

Svar på spørsmåls runde del 1!! Video! :)

21.12.2011 @ 19:52 i Kine & Siri <3 2 kommentarer

Hei. I dag var vi sammen så vi tenkte vi kunne svare på de spørsmålene vi har fått til nå. Og vi fikk til og med gjort det på video.. Ekke vi flinke?? :)

Men vi trenger forsatt flere spørsmål til del 2 og kanskje en del 3. Kommer an på hvor mange spørsmål vi får. Så vis dere vil stille noe spørsmål, så gjør det HER... veldig fint vis dere gidder.. Vi vil ha mange spørsmål..

Her kommer videoen:

Ble litt lang video men men.. Og det var bedre kvalitet på kamera en når vi lastet den opp på pc'en.

Håper dere likte den og skriver flere spørsmål.

-kine og siri <3

0 komentarer = 0 blogglyst! <3

Spørsmålsrunde....

20.12.2011 @ 15:35 i Kine & Siri <3 13 kommentarer

Det ble god gammeldags spørsmålsrunde..

Det var bare to stykker som gadd og stemme på om vi skulle ha spørsmålsrunde eller må gjøre video.. Og begge sa spørsmålsrunde. Så da blir det nok det... Så det er bare og begynne og stille spørsmål.. Men spørsmål som er private, blir ikke med... Så ikke still dem. Vi lager videon så fort vi har tid og er sammen. Kanskje en gang i julen eller litt senere. Men vi vil forde ha flest mulig spørsmål, fortest mulig.. Og vi vil ha MANGE spørsmål. SKRIV HVEM DET ER TIL ELLER OM DET ER TIL BEGGE TO!! :)

Tumblr_lwgqwfafox1r5c9r2o1_500_large

Tumblr_lwd7bz1fx31r8vnb6o1_500_large

//Weheartit

 

- Kine og Siri <3

KOMMER ANTAGELIVS MINST ET INNLEGG TIL I DAG!! <3 FRA EN AV OSS! :)

Natti natt...

19.12.2011 @ 22:36 i Siri <3 0 kommentarer

Tenkte jeg skulle ha et lite natta innlegg... For nå skal jeg ta kveld snart... Så jeg for en gang skyld klarer og våkne når jeg skal om morningene! Men nå er det ikke lenge igjen til juleferien da man kan sove lenge. NAM NAM..

Gleder meg veldig til ferie og fri. Gidder ikke og spøre om dere gjør det... For det gjør nok de fleste! :)

Nok bilde for noen helger siden.. Og har lagt det ut før... Men men hadde ingen andre! :)

Håper du har hat en fin dag!

- Siri <3

19.12.11

19.12.2011 @ 20:56 i Kine & Siri <3 3 kommentarer

Heihei.. I dag skal Siri og Kine ha ett innlegg sammen! JIPPI! <3 WIII!

Vi har pyntet juletre og holdt på og sovne.. Hihi... Og nå er det bare to dager igjen til juleferie.. digg og endelig være ferdig med semesteret..

Nå skal vi snart spise kake.. nam nam..

her er noen bilder fra idag! :)
SOPP! <3

Også satt jeg bjelle på hunden min! hihi! :)søt hund!

 

Ble ikke så mye tekst men vi får skrive mere en annen gang.

Her kan du svare på om vi skal ha spørsmålsrunde eller må gjøre video! Plis send in en kommentar! <3

Hva har du gjort i dag?

- Kine og Siri <3

Bilder og dagen i dag

18.12.2011 @ 19:38 i Blogg 0 kommentarer

I dag har jeg ikke gjort noe spessielt, Jeg har egentlig bare chilla, chill dag.. jeg kom hjem i fire tiden, så måtte jeg ut med mamma å handle mat.. nå er på rommet mitt og ser på tv, Nissene over skog og hei, og det blir vell snart å se på finalen i håndball.. Norge- frankriket..

bilder:hjelp oss (meg og siri) med å finne ut hva vi skal ha av spørsmålsrunde eller må gjøre video.. hjelp oss HER

Litt uklare bilder da men, jaja...

SKOLE IMORGEN -.-' ÅÅÅÅ, JAJA, TRE DAGER IGJEN SÅ ER DET JULEFERIE!!!!!

-kine <3

Spørsmålsrunde VS Må gjøre video

18.12.2011 @ 17:36 i Kine & Siri <3 3 kommentarer

Ok oversikriften sier litt men... Jeg og Kine hadde planer om og ha enten spørsmålsrunde eller må gjøre video. Men vi syntes dere skulle bestemme hva vi skal ha. Vi velger den flest vil ha. Vis det blir spørsmålsrunde tar vi antagelig vis noen av spørsmålene og svara på video og resten i ett innlegg. Vi skal lage videoene neste gang vi overnatter hos hverandre.. Vi vet ikke helt når det blir men da er det lurt og ha spørsmålene/hva vi skal gjøre, klart. Så det er fint vis dere bare skriver om dere vil ha spørsmålsrunde eller må gjøre video, så lager vi et innlegg senere der dere kan stille spørsmål eller si hva vi skal gjøre, men det finnes grenser på hva vi svarer på og gjør.. Bare sån at det er sakt! Hvis det for eksempel blir må gjøre video, er det stor sannsynelighet for at vi tar spørsmålsrunde en annen gang. Så det er bare og si hva dere vil ha!

- Siri <3

 

åjaa, blogg..

17.12.2011 @ 23:26 i Kine <3 1 kommentarDet er så slitsomt å blogge fortiden, fordi det ikke er så mange som komenterer, men de som komenterer, det er braa!

Fredagen:

i går var jeg på skolen.. ''kjempe gøy'' jeg ble henta av mamma rett etter skolen fordi jeg og lillesøstra mi skulle til mormor..  etter vi hadde kommet frem kom fetteren min, han er 3 år.. og lillesøstra mi er 6, så det ble veldig mye løping og hyling rundt i huset.. har tatt masse bilder men klarte å glemme kabelgreia til kameraet..

Lørdag:

i dag har jeg ikke gjort noe spessielt.. jeg ble vekt av to hypre unger klokka 9 i dag tidlig.. litt kjipt..jeg har bakt pepperkaker med lillesøster og fetter.. Det ble fine pepperkaker! nå har jeg sittet på pc'n nå i kanskje 2 timer.. nå ser jeg på x-men 2 ellerno.. tralalalaal, kjeder meg....................

Jeg og siri sitter nå og snakker om hva vi skal ha, om vi skal ha spørsmålsrunde eller må gjøre video.. kommer sikkert et innlegg om det i morgen..

Jeg kondolerer for normalheten min som forsvant.... wiiiiiii

-kine <3

"natt cup"

17.12.2011 @ 21:29 i Siri <3 4 kommentarer
Heihei, i dag har jeg vært på "natt cup" som egentlig skulle være på natta forrige helg. Men så var det noe så det ble avlyst. Så det begynte første kamp i dag 15.30 og var ferdig ca 19.30 eller noe. Det gikk sykt dårlig med laget jeg var på. Også kom ikke alle som egentlig var på laget. Så vi var bare 6 stykker men så kom en jente til og hjalp til.Siden vi gikk i 8.klasse så fikk vi begynne med 1 mål mot 9.klasse og 2 mål mot 10.klasse. Selv om det ikke hjalp stort mye. 
Bortsett fra de målene vi fikk siden vi gikk i 8.klasse skåret vi bare 1 mål selv også var det en på det andre leget som tok selvmål. Så laget jeg var på kom på siste plass. Etter cupen dro jeg hjem og tok en lang dusj.. Deilig.
 
Og resten av dagen blir bare chill.
 
Nå sitter jeg og hører på de to sangene om og om igjen. De er så finne.
 
The script - breakeven:
 
 
&
 
Coldpaly - Paradise:
 
 
Bare elsker dem! <3
 
I morgen blir det pepperkaker baking. Skal prøve og legge ut noen bilder snart. Orker ikke og ta så mange.. men skal prøve og bli bedre på det.
 
Hvordan musikk hører du på?
 
Hva har du gjort i dag?
 
- Siri <3
 
 


FREDAG! &#9829;

16.12.2011 @ 19:48 i Siri <3 2 kommentarer

Endelig helg... Har gått og ventet så og si helle uken på helgen. Det er så sykt digg og sove lenge og slappe av og ikke tenke på lekser og sånt. Idag var jeg på skolen som vanelig fikk karakter på narturfagspresentasjon. Det gikk egentlig bedre en jeg forventet. Og resten av skole dagen var nok så vanelig.. Etter skolen ble en vennine av meg som heter Marthe med meg hjem. Først satt vi inne og lurte på hva vi skulle gjøre. Vi spilte et spill, faktisk ole brum spill, men det ble kjedelig fort så da gikk vi ut. Vi gikk til senterert og kjøpte yougurt og is. Bilder:Nam, smaker godt. ambefales og smake det vis du ikke har smakt det før...
Vi spiste nesten opp en hel boks med is.. Men vi ble en smule kvalme..Haha ikke det beste bilde av meg men men..

Og i morgen skal jeg lage pepperkaker og pepperkakehus...

Hva har du gjort i dag?

KOMMENTARER GIR BLOGGLYST!

- Siri 

ikke tid...

15.12.2011 @ 21:22 i Siri <3 0 kommentarer

Har rett og slett ikke så mye tid til og blogge for tiden så det blir ikke så mye av der...

Her er bildene fra tirsdag jeg lovte!

Ble litt rart bilde oppsettning men skulle bare prøve på noe nytt... Også orket jeg ikke og fikse på det.

Onsdag: I går var jeg en tur på Ikea... Vi skulle kjøpe noen hyller og sånt til stua. Men det ble noen puter og litt sånt på meg også. Når vi skulle bere inn pappeskene fra bilen klarte jeg og tryne på isen så kneet mitt hovnet opp... Ikke selig deilig akkurat men men..Jaa, dettte er da kneet mitt, vis dere ser det.. ikke så veldig bra bilde.. Og min lille kul på kneet..

Idag: Har det egentlig ikke skedd så veldig mye... fått tilbake fire prøver på skolen... Og etter skolen var jeg hjemme og hvert på korps.. Og  nå tror jeg det ikke er så veldig lenge til jeg stuper i seng!

Hva har du gjort idag?

-Siri <3

 

...

14.12.2011 @ 21:49 i Kine <3 6 kommentarer

Hei! Jeg har vært veldig sliten i det siste og har ikke orket å blogga rett&slett.. Mye å gjøre, prøver, venner og har ikke lyst til å blogge, fordi vi mangler KOMENTARER! Gjør meg en liten tjeneste og husk at når du ser på bloggen så kan du godt legge igjen en komentar ; )

Mandag:

Jeg var på skolen, etter skolen ble jeg henta av pappa på veien hjem fordi jeg skulle til reguleringstannlegen.. Jeg har visst nok perfekte tenner så jeg trenger ikke reggis! glad.. Tannlegen synes det bare er sjarmerende noen ganger med litt mellomrom mellom tennene! :L Etter det igjen dro jeg til Karete og bakte pepperkaker.. morro.. <3

Tirsdag:

Jeg var på skolen, vi fikk tilbake mattetentamen.. ikke særlig fornøyd, fikk 3.. jaja.. sånn kan det gå, etter skolen dro jeg og siri hjem til meg, vi spiste massemasse makaroni/pasta.. vi ble ganske mette.. Så ble vi hentet av faren til siri og dro hjem til henne.. vi var der i ca 1 time før vi dro til jessheim og handlet gaver.. det var gøøy!

Onsdag:

I dag har jeg også vært på skolen.. vi fikk tilbake norsktentamen og noe annet greier.. jeg fikk 4/3 på norsktentamen og på den andre fikk jeg 3/4..  Etter skolen har jeg egentlig ikke gjort noe særlig mye mer enn å rydde på rommet mitt.. jeg tror jeg ikke har hatt det så ryddet på flere månder.. :P Men nå sitter jeg og skyper med Karete.. <3 koos <3


Noen bilder:Rommet mitt <3 (litt av det)


....... <3

Hva har du gjort for tiden?

-kine <3

 

Trøtt...

13.12.2011 @ 22:09 i Siri <3 0 kommentarer

Sorry for nok så litte blogging... er veldig sliten og trøtt for tiden og det er en del prøver og lekser på skolen nå som må øves til og må gjøres. Og det prioriterer jeg foran blogginga.. Sorry. I går var jeg hjemme og pugga til historie og tysk prøven jeg hadde i dag. Mens i dag har det vært litt mere futt i. Etter skolen ble jeg med KIne hjem. Vi lagde en hel hau med pasta og makaroni. Ble helt stapmet. Klokken 17.30 ble vi henta av faren mi og dro hjem til meg i stede for. Ca. 19.00 dra vi til Jessheim og kjøpte julegaver, så nå har jeg bare en igjen tror/håper jeg. Så jeg og Kine var der til 21 for da stengte det. Har ikke tatt bilde av  det jeg kjøpte, kanskje ikke så rart men men...Også har jeg prøvd og skrive ønskeliste, men det er lettere skat en gjort. Mye bedre og kjøpe julegaver en og ønske seg noe. Tok noen andre bilder mens vi vanta på faren min men orker ikke å laste dem opp nå så de kommer nok i morgen... Tror vi hadde dem siste prøvene før jul i dag så det er deilig og være ferdig med dem, men har forsatte lekser. Men da tror jeg at jeg går og legger meg snart... Natta.

//weheartit

Christmas-decorations_large

X_ccc9f8cf_large

392713_320169441334198_173570305994113_1244769_1106730100_n_large

//Weheartit

Hva har du gjort i dag?

Ferdig med julegaver?

Tips til ønsker til julegaver?

Komentarer gir blogglyst folka!

- Siri <3

Advent, Snø og peppekaker! :)

11.12.2011 @ 17:33 i Siri <3 1 kommentar

I dag er det 3 advent som dere sikkert vet.

456671-7-1292182521088_large

//Weheartit

Så i dag gikk dagen til og først øve litt til prøve om den amrikanske revlusjon, og litt natur fag. Nok så kjedelig! :/

Men etter det gikk vi en liten tur  og da tok jeg et par bilderOgså har jeg laget pepperkaker! ♥ Nam nam ♥

Hjerter! ♥Også fikk søstra mi helt dilla på og lage pepperkake griser noe henne gjorde i fjort også så det ble en del av dem!Ferdig! ♥

Snart skal vi få besøk. Og spise ekkelt pinnekjøtt! :/ Men det blir kos med besøk!

Hvordan feirer du advent?

Hva har du gjort i dag?

Hva ønsker du deg til jul og hva gjør deg i julestemmning? 

Bare og kommentere! ♥

- Siri ♥

Nytt design (?)

11.12.2011 @ 01:16 i Blogg 4 kommentarer

Hei, skal snart legge meg tenkte jeg, men først tenkte jeg på noe.. nytt design?

Vi har fått søte Hanna Othilie til¨å lage header.. men resten av designet? noen som vil hjelpe oss? :)

Headeren:


Veldig søt!

hva synes du om headeren?

Har du lyst til å hjelpe med designet?

 natta <3
 

Heihei

10.12.2011 @ 21:47 i Kine <3 3 kommentarerHei, har det litt travelt for dagen, men siri blogger, og det er posetivt!

Igår:

I går var jeg med caroline hjem, det var koselig.. vi gjorde egentlig ikke så mye spesielt, vi snakka, spiste og så på tv.. Det var koselig. <3 Når jeg kom hjem (21:00) Så jeg på idol og litt etter det, så jeg på haisommer 3.. den var ikke særlig spennende...

Idag:

Jeg sto opp 12:00 cirka. jeg sto opp og spiste.. jeg rydda litt og pakka fordi jeg skulle til bestemor og bestefar.. Vi dro hjemmefra rundt 15:10.. når vi kom frem hjalp jeg bestefar med noe, og måtte prøve å få internett på pc'n min.. jeg har skypet litt, hørt på musikk og sett på tv.. nå skal jeg snart se på kongen av bastøy tror jeg. I morgen skal jeg til Oslo og møte noen i fra familien.. det blir koos! <3

Noen bilder:


Øyet ble litt rart..

Men nå må jeg gå, jeg skal se på Kongen av bastøy..

Husk: 0 komentarer = 0 blogglyst!

Please leave a coment! ;)

-Kine <3

Innkjøp! :)

10.12.2011 @ 18:02 i Siri <3 7 kommentarer

Sorry for ikke så veldig mye blogg i det siste. I dag har jeg for det meste vert rundt på mange sentere og gått tur med min søte hund. Og fikset litt på en naturfag presentasjon vi har på mandags morning.

Her er hva jeg kjøpte i dag:


Cubus:

Lue - 99 kr.

Våtter - 99 kr

Tubeskjerf - 129 kr

Men det var ta 3 betal for 2 så da ble det til sammen 228 kr


Cubus:

Tights 99 kr men det var 30%


Cubus: Cardigan 399 kr satt ned til 299 kr så 30%


Cubus:

Genser - 399 kr satt ned til 299 kr så 30 %


Floyd:

T-sjorte 199 kr satt ned til 50 kr og belte fikk jeg med gratis.


Stormberg:

Jakke: 1000 kr

Bukse: 750 kr eller noe.

Begge to sammen: 1399 kr

 

Ute på tur med den søte hunden min i ny jakke! <3

 


Jeg ser at det er en del inn om bloggen og leser. Blir veldig glad vis dere legger igjen en kommentar også. F.Eks hva vi kan gjøre bedre, hva dere synes om bloggen, hva vi burde blogge om eller blogge mere om osv. Kommentarer gir blogglyst! Så bare og kommentere! :)

Hva har du gjort i dag?

- Siri <3


 


 

Travelt!

08.12.2011 @ 15:40 i Siri <3 1 kommentar

I dag har jeg vært på skolen. Vi kjøpte et juletree for 400 kr, til klasserommet med kule blinkene lys på. Blogge fra mobilen så
skriver ikke så mye, og det kommer nok ikke noe flere innlegg fra meg i dag. Men får håpe Kine har tid. <3

Juletreet og noen awesome folk i klassen! <3

Hva har du gjort i dag? <3

-Siri <3

Travelt!

07.12.2011 @ 22:43 i Kine <3 0 kommentarer

Hei.. sorry for at jeg ikke blogga i går.. men det gjør vel ikke noe.. ^^

igår:

I går var jeg på skolen, så var jeg hjemme og venta på mormor og morfar, jeg gikk ut etter de hadde kommet og vi hadde spist.. fy som det snødde.. det snødde og det snødde.. + at jeg var på trening..

Idag:

I dag tidlig gikk jeg ned når jeg våkna å så titta jeg ut, å det var drit mye snø..  Jeg måtte gå til skolen, og for å si det sånn, så var det veldig tungt fordi det ikke var måka.. normal dag, men måtte gå litt tidligere, ca 20 minutter før skolen slutta, fordi jeg skulle til MR av kneet mitt.. Etter det dro jeg hjem, så spiste jeg.. når klokka ble 18:30 dro jeg til kiwien for å møte Ida og Karete :) vi gjorde vel egentlig ikke noe spessielt, vi satt egentlig bare å snakka.. det er kaldt ute!!

Jupp, var vell egentlig bare det som har skjedd..

 

 
Bare et bilde jeg fant... <3

-Kine

Snøkrystaller Faller ned, 

  Ned på bakken,  Ned i nakken , Overalt

Snø er kaldt!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

i dag

07.12.2011 @ 21:08 i Siri <3 0 kommentarer


I dag har egentlig ikke skjedd spesilet mye. Vanelige fag, hadde k&h og der har jeg begynt og lage smør kniv. Ikke at den har blitt så veldig fin enda. Spørs om den blir det i det hele tatt... men men.. Også har jeg øvd litt på RLE prøve vi har på fredag. Har egentlig ikke skjedd noe mere. Bare blitt dynker i snø et par ganger. :/

 

Har ikke tatt noen bilder i dag men her er noen fra Weheartit.com. VINTER <3

 

Gleder meg til og stå på twintip igjen!<3

758718-7-1323206884363_large
Snart jul <3 Gleder meg! Gjør du?

Tumblr_lvtj31j3yz1qeb07go1_500_large

//Weheartit

Ble et veldig kort innlegg... Sorry, og har antagelig vis ikke tid til og blogge i morgen heller.

Hva har du gjort i dag? <3

- Siri <3

Bildene! &lt;3

06.12.2011 @ 20:55 i Siri <3 0 kommentarer

Nå har jeg fått lastet opp bildene! <3  


Som Jeg lovte skulle jeg legge ut bilde av hamsteren. Jeg har også funnet ut at vi skal ha den helt til lørdag eller noe!! Da ble jeg kjempe glad! <3

Den er så søt <3<3<3

Også noen bilder av snøen:


Dårlig kavelitet på bildene siden tatt dem med mobeilen...Men men..

Har også vært i bursdag i noen få timer i dag


-Siri <3

Snø!

06.12.2011 @ 20:21 i Siri <3 0 kommentarer

I dag har jeg hat matte tentamen i 4 timer og 2 timer gym. Også dro jeg hjem og begynte og øve litt til R.L.E som er på fredag. Også begynte det og snø. Nå sitter jeg og ser på Norge-Island i håndball. Dette blir et veldig kort innlegg siden det ikke har skjedd spesielt mye i dag. Også ville ikke bildene jeg har tatt laste seg opp, så de kommer så fort de gidder og laste seg opp.

- Siri <3

My day

05.12.2011 @ 22:58 i Kine <3 0 kommentarer

I dag har jeg vært på skolen.. som vanlig.. Vi så på en film som het the Queen i engelsktimen ( skal ikke fortelle om den siden Siri har alerede blogga ^^) etter skolen i dag var jeg med  Karete hjem.. vi bakte boller og lagde kjøtteig og spagetti. vi var ute og gikk. karete måtte inn, og da ble jeg henta, når jeg kom hjem måtte jeg ut å lufte en hund som heter fiffi (ikke min).. uhm, ja, ikke særlig mye å fortelle om.. jo, i morgen er det tentamen i matte :o på torsdag skal jeg på MR (røntgen).. kort innlegg idag.. orker ikke å skrive noe mer..
-Kine

Dagen i dag :)

05.12.2011 @ 17:24 i Siri <3 3 kommentarer

Dagen i dag har egentlig vært ganke vanelig, første time drev vi med prosjekt i naturfag. Og i andre time hadde vi musikk prøve som gikk ganske så greit. Også så vi på en kjedelig film i engelsken som het The Queen, som handlet om dronningen av England. Anbefales ikke å se vis du ikke er veldig interresert i dronningen og hennes liv.

Bilde på koveret:

Resten av dagen blir det egentlig bare og slappe av og se litt på tv. Nok så rolig dag egentlig. Også har jeg sett litt på matte siden vi har matte tentamen i morgen! :/

Vi har også at en hamster hjemme siden lørdag. Siden søstra mi jobber i dyre butikk også var det en hamster som  hadde satt seg fast i buret, så beine var haly rødt og hadde hovnet opp. Så den kunne ikke være alene om kveldene. Men den skal tilbake til dyrebutikken i morgen. Det synes jeg er veldig dumt siden den var så søt. Skal prøve og få tatt bilde av den i kveld, så da kan jeg legge ut bilde av den i morgen!

Hva har du gjort i dag?

-Siri <3

 

 

2. advent, no snow

04.12.2011 @ 22:07 i Kine <3 0 kommentarer

Hei, i dag sto jeg opp rundt 12:00-12:30. jeg har for det meste kjeda meg i dag. det er kjedelig å kjede seg.

ja, overskriften sier jo litt, det er 2. advent i dag og ikke no snø ;o litt skipt igrunn.. jeg har ikkeno julestemning...

noen bilder jeg tokk istad:


ikke noe snø..


2. advent..

-Er det noe snø der du bor?

-har du julestemning?

-kine <3

Musikk prøve

04.12.2011 @ 16:16 i Siri <3 3 kommentarer

I morgen har jeg musikk prøve om barokken som varte fra 1600 - 1750. De spilte ikke akkurat den beste musikken på den tiden, men er er noen linker til noe musikk som ble laget på den tiden.

Jean Baptiste Lully - Te deum:

http://www.youtube.com/watch?v=Osa7vU2-9m4

Johann sebastian bach -  Air:

http://www.youtube.com/watch?v=E2j-frfK-yg

Antonio Vivaldi - Vår:

http://www.youtube.com/watch?v=SUf5v0VySw0

Og en del flere.

Jeg har også vasket og ryddet litt hjemme og nå er kleskapet mitt helt ferdig, men nå har pæra i taket gått så det er helt mørt der :L Resten av dagen skal jeg pynte litt til jul og advent.

Jeg har også en link til en blogg.

http://jib4e.blogg.no/

Det er tre jenter fra klassen til meg og Kine som prøver og samle inn penger til en klassetur i 10.klasse. Akkurat nå har de en konkurranse der man kan vinne smykker og sånt som dem har laget! Man trenger bare og svare på 3 spørsmål om advent. Sjapp dere konkurransen er ferdig 9.12.11. Man kan også kontakte dem på marthis1998@hotmail.com . Det er bare og gå inn på bloggen dems og se om man har lyst på noen smykker eller peler. Bare og skjekke ut! <3 

Hva har du gjort i dag? Og hva skal du gjøre resten av kvelden?

- Siri <3

 

 

Kjeder meg!

04.12.2011 @ 00:16 i Siri <3 3 kommentarer

Siden jeg kjeder meg tenkte jeg skulle ta et innlegg der jeg skal svare på 96 spørsmål.  Så dere blir litt bedre kjent med meg. :L

‎96 SPØRSMÅL: Tør du svare på alle?
1. Siste du drakk: solo
2. Siste du ringte: pappa
3. Siste mottatte sms: Kine <3
 
JA ELLER NEI:
6. Ville du hatt en med samme kjønn som kjæreste: nei
7. Har du noen gang vært utro: Nei!
8. Har du tatt noe fra dine foreldre uten at de vet det: eh.. jaa.. (alle  har nok gjort det en gang, smått eller stort)
9. Har du spist noe som er giftig: Jeg vet ikke..

ENTEN ELLER:
10. Dansing eller synging: dansing
11. Cola eller Pepsi Max: cola.
12. Jordbær eller bringebær: JORDBÆR!♥♥♥
13. Facebook eller nettby: Facebook! <3
14. Svart eller hvit: begge  <3
DETTE ÅRET:
15. Har du fått nye venner i år: ja ♥
16. Sluttet å være forelsket: ......
17. Ledd til du har begynt å gråte? JA. every day <3
AKKURAT NÅ:
18. Møtt noen som har forandret deg: jepp..
19. Funnet ut hvem dine virkelige venner er: nja
20. Funnet ut at noen har snakket om deg bak din rygg: jaa, sån er det og være jente
21. Kysset noen fra din top friends liste: mmm
 
SANNHET:
23. Hvor mange barn vil du ha?: 0
24. Har du kjæledyr: Jaa, mange hunder!! <3 Har en hund, en katt og fem fisker fra før av da! <3
25. Vil du forandre navnet ditt: Jaa <3
26. Hvordan feiret du din siste bursdag: Jeg og Kine leide at sted og hadde stor fest! <3
28. Hva gjorde du midnatt igår: facebook.. så sovna jeg! <3
29. Nevn noe du IKKE kan vente på: julegaver! :D
30. Sist gang du så pappan din: 1 min :)
31. Hva ville du forandra i livet ditt: ikke så mye <3
32. Hva hører du på akkurat nå: stillheten <3
33. Har du noensinne pratet med en person som heter Victoria?: Ja.
34. Har du noensinne pratet med en person som heter Carina/Karina: ja.
35. Hva går deg på nervene nå? : at det er så kjedelig <3
36. Hva er ditt virkelige navn: Siri

37. Sivilstatus: singel

38. Stjernetegn: veksten
39. Gutt eller jente: Jente.
40. Alder: 13♥
 
41. Videregående: ingenting..
42. Langt eller kort hår: mitt i mellom
43. Høyde:  ca.1.64
44. Er du betatt av noen: hihihihihihi.. kanskje det.. ♥
45. Piercinger: Nei.. 
48. Tattovering: Nei.. 
49. Høyre- eller venstrehendt: Høyre, venste går det ikke an og gjør noe med! <3


VILLE DU:
50. Kysset kjæresten til din bestevenninne: Nei!!
51. Sovet alene med åpen himmel: nei.. creepy!
52. Dumpet en venn framfor kjæresten: nei <3

53. Ha sprunget naken på en fotballbane bare for å komme på tven: eh.. nei.
54. Brukt en hel dag på shopping: jaass! ♥
55. Kysset en av samme kjønn: ikke helt random

56. Tatt på puppene/brystet til en av samme kjønn: Eh, nei!
57. Ha oppkaldt barnet ditt etter deg: nei, skal ikke ha barn.
58. Springet 1mil bare for å se noen du er glad i: ja <3
 
AKKURAT NÅ:
59. Spiser: Nei.
60. Drikker: Nei.
61. Nå skal jeg: snart sove
62
. Venter på: noe skal skje
63. Høre på: fortsatt stillheten
 
FRAMTIDEN DIN:
64. Lyst på barn: nei
65. Lyst til å gifte deg: nja.

HVA ER BEST MED DET MOTSATTE KJØNN?
66. Lepper eller øyne: Øynene
67. Kyss eller klem: Begge deler!
68. Høyere eller lavere: høyere
69 Eldre eller yngre: Kommer ann på gutten.
70. Romantisk eller spontan?: ja takk begger deler.
71. Fin mage eller fine armer?: ikke så viktig.
72. Tattovering eller piercing: samma 
73. Voldsom eller forsiktig: begge..
74. Forhold eller bare lek: Forhold.
75. Bråkmaker eller tilbakeholden: Bråkmaker, men ikke for mye.
 
HAR DU NOENSINNE:
76. Kysset en fremmed: Nei
77. Drukket sterk alkohol: nei...
78. Mista brillene/linsene: Bruker ikke.. 

79. *** på første date: Nopp..
80. Knust noens hjerte: tror ikke det. :(
81. Fått ditt eget hjerte knust: nja..
82. Blitt arrestert: haha... nei, faktisk ikke..;)
83. Takket nei til en invitasjon til date: Nej
84. Grått når noen har dødd: Ja!?
85. Likt en venn som er jente:nei.

TROR DU PÅ:
86. Deg selv: ja!
87 Mirakler: eh..
88. Engler: nopp..
89. Himmelen: Haha.. nei.
90. Nissen: jaass!
91. Kyssing på første date: Mhm...
92. Kjærlighet ved første blikk: eh.. nja?

SVAR HELT ÆRLIG:
93. Er det en person du har lyst til å være sammen med akkurat nå: ja♥♥♥
94. Hatt mer enn en kjæreste av gangen: Nei.
95. Tror du det er mulig å være trofast for alltid: er vell mulig..
96. Hva er de fire tingene du ikke kan leve uten: Venner, Facebook/Skype, familie og godteri! ♥ ♥ ♥ ♥Håper du likte svarene!

Natta <3

- Siri <3

Fedig med skapet! &lt;3

03.12.2011 @ 22:09 i Siri <3 2 kommentarer

Så og si i hele dag har jeg settet opp det nye kleskapet mitt. Det var nok så komplisert. Skyvedører i mange tusen deler. Også alle delene, kurvene og sånt inni skapet. Jeg har også hjulpet min 3 år eldre søster med matte. Så det er det det meste av min lørdag har godt til.

Halveis ferdig:

Ferdig utvendig:

Ble veldig fornøyd. I morgen skal jeg bli ferdig innvendig i det også. Så det og øve til musikk prøve skjer nok i morgen her i hvertfall.

Også ble det pizza til middag i dag også!

Sorry for dårlig kvalitet på bildene.

Hva har du gjort i dag?

- Siri <3
Sverigee!!

03.12.2011 @ 19:04 i Kine <3 0 kommentarer

Hei, i dag har jeg vært i sverige. jeg måtte stå opp 8:55 fordi jeg ble henta 9:00 hos siri. jeg dro til sverige med mamma, pappa og lillesøsteren min, vi kom fram til charlottenberg senter ca 10:30 ellerno. jeg har hanslet mye godt, ikke så mye godteri siden jeg ikke hadde så lyst på løsvekt godteri av en eller annen grunn. jeg har handlet/ fått :

NY JAKKE <3 loveit.

Sånn hår greie.. husker ikke hva det heter.. donut ellerno.. :L

1 jakke til, bare ikke ¨utejakke¨Akuratt nå sitter jeg å loker rundt på taaz .

morsomt.. et bilde jeg har redigert:


ikke særlig mye mere å fortelle om nå...

Hva har du gjort i dag da??

-Kine

I dag :)

03.12.2011 @ 11:25 i Siri <3 1 kommentar

Nå har Kine dratt til sverige! Hun måtte dra herifra 9 så da sto jeg opp og sa hadde til henne, men stupte i sengs med en gang igjen. Dumt for da kjeder jeg meg. Men jeg skal fikse litt på rommet og sette opp det nye kleskapet mitt! :)

Kommer sikkert noen bilder og et nytt innlegg seinere i kveld.

 

- Siri  

 

Hei hei! :)

02.12.2011 @ 23:42 i Kine & Siri <3 2 kommentarerI dag har vi vært på skolen for og bli smarte! Noe Kine aldri kommer til og bli! <3 Nei da!!! Der hadde vi de vanlige fagene. Så dro vi hjem til Kine for og se på tv siden det har ikke Siri..... KØDDA!! :) Så pakket vi og gikk den LANGE veien hjem til Siri. Så måtte vi handle mat! :( Kine ble veldig hyper etter en iskaffe :L Så Siri følte seg som en mamma fordi hun måtte passe på den lille ungen Kine mens hun måtte hande mat! Også lagde vi pita pizza!

Og er her reultatet:

 

Og nå spiser vi goteri! Nam nam! <3 

 

I morgen skal Siri kanskje fikse rommet sitt. Også skal Kine kanskje til sverige. Kommer sikkert et innlegg seinere i morgen.

  • kaisi 13, Ullensaker
    Hei! Vi er to jenter fra Ullensaker, som kommer til å blogge om hverdag, outfit's og det som faller oss inn + mange bilder. Håper du liker bloggen våres, og vil legge igjen en kommentar! :) Hvis du lurer på er det bare å kontakte oss på e-post: kisiheto@hotmail.com :) A lot of love from Kine & Siri ♥♥♥
  • Innhold 2
  • Innhold 3
hits