Forsiden Om meg Blogger jeg leser Bilder Videoer Kontakt meg

Kategori: Siri <3

Flinka!

06.06.2012 @ 21:21 i Siri <3 0 kommentarer

Jeg var på Jessheim i dag mens så glemte jeg å kjøpe minnebrikke.. Haha. Så det blir nok en stund til med dårlige bilder, ellers får jeg prøve å ta meg en tur innom senteret i morgen. Fikk tak i en del klær da som jeg kan få hvis dere på et innlegg, (kanskje video lover ikke noe) på FREDAG.

Fikk tak i fargeblyanter da!Bilde fra i går kveld!

 

 

Får ikke så mye tid til å blogge i morgen, men skal få prøvd å dytta inn ett innlegg!

 

Hva har du gjort i dag?

- Siri

sleep tight!

05.06.2012 @ 21:12 i Siri <3 1 kommentar

Skal ikke legge meg enda, men tenkte at jeg bare skulle skrive et lite innlegg til før jeg la meg, ønsker alle en god kveld så snakkes vi i morgen!

Noen av dere lurer kanskje på hva som skjedde med spørsmåls ruden vår, tingen er at vi har filmet den, men så hva det noe som måtte redigeres også har Kine den og jeg tor hun har glemt den. Så vis den ikke kommer snart skal hvert fall jeg få svart skriftelig.. Sorry!

 

-         - Siri

Ferdig!

05.06.2012 @ 18:37 i Siri <3 1 kommentar

Nå er jeg endelig blitt ferdig med alle tentamene, i dag hadde vi den siste i norsk. Den var delt opp i to deler en der man skulle skrive fagartikkel og en der man skulle skrive fortelling. Tror det gikk helt greit, men hvem vet. Håper hverfall på en 4'er da.

Bortsett fra tentamen i dag har det vel ikke skjedd stort mye. Etter skolen har jeg bare jobbet litt med matteleksa, tror jeg er ferdig nå så lenge jeg ikke har misforstått å gjort helt feil. For jeg er ikke helt sikker på hvordan man skulle gjøre det.

 

I morgen skal jeg ta meg en tur til Jessheim å prøve og finne en minnebrikke, så hvis jeg finner en lover jeg flere bilder og bedre kvalitet fremover.

 

Hva har du gjort i dag?

- Siri

Hey sweetheart...

04.06.2012 @ 20:28 i Siri <3 1 kommentar

 

Jaa, jeg vet jeg har hvert veldig flink til å blogge de siste ukene.. Fremover tror jeg det skal bli LITT bedre det har i hvertfall fordi det begynner å dabbe av med prøver på skolen nå.. Er jo ikke lenge til sommerferie vet dere. Tror det er 13 skole dager eller noe og jeg vet ikke noe om der dere går, men det kan jo hende det dukke opp et par avspaseringer og planlegings dager fremover.. Det er vel noen som streiker også.

Har ikke så veldig mye inspirasjon og motivasjon for tiden, kan nok ha noe med at jeg ikke har minnebrikke til kameraet mitt så jeg ikke får tatt bilder med det.. Så det blir nok ikke så mange bilder fremover og de dere får blir nok mobil bilder, men det kan hende ikke det varere lenge. Tenkte å ta meg en tur til jessheim på onsdag så får se om jeg finner noen bilige med litt bra mb.

 

 

Finne webcam bilder..

Hvis noen vil se flere bilde kan dere follow meg på sirihohe.

Akkurat nå sitter jeg med matte lekse... og jeg fant ut at for en gang skyld var litt morsom og jobbe med, eller bedre en vanlig.. Det er sånn at vi skal planlegge en reise/ferie for 1 voksen og 2 barn der de skal dra et sted også skal vi sette opp et budsjett på hvor mye mat de bruker og sånt. Maks bruk av penger er 10 000 kr da, så min reise går til göteborg.

//Hva har du gjort i dag?

- Siri

my cute candybox

19.05.2012 @ 21:28 i Siri <3 1 kommentar

//Hva synes du?

- Siri

some nice flowers

19.05.2012 @ 19:43 i Siri <3 0 kommentarer

//Hva synes du?

- Siri

 

Dagens sitat

18.05.2012 @ 20:40 i Siri <3 0 kommentarer

Så sant så sant!

//Hva synes du?

- Siri

Latsabben..

18.05.2012 @ 18:52 i Siri <3 0 kommentarer

Er vedig lat for tiden, skal prøve å skjerpe meg og blogge litt mer. I går kunne jeg fått tid til og blogge, men jeg er jo så lat så jeg gadd ikke. Og for de som lurer på hva jeg gjorde, var ikke det stort mye. Var nøtt til å stå opp klokken 06.30 fordi jeg skulle møte ved kløftahalen 07.30 for å spille ved flagg heising 08.00. Etter det gikk korpset en liten runde rundt på kløfta  for å varme opp til barnetoget. Når vi var kommet tilbake fra den lille gåturen våres spiste vi 17. mai forokost sammen og ventet til barnetoget skulle begynne. 12.10 eller no gikk fra kløftahalen og 14.30 var jeg hjemme igjen. Det eneste jeg gjorde da var å se på Ishocky VM å late meg. Dette var da min 17.mai!

Fikk en is da!

Bilder fra i går!I dag sto jeg opp rundt 12. Tok meg en deilig dusj og slappet av med en anstikksmaske. Har også begynt og øve litt til matte tentamen vi har neste fredag.

Ha en super kveld folkens!

//Hva gjorde du på 17.mai?

- Siri

I love a long weekend

16.05.2012 @ 19:14 i Siri <3 1 kommentar

Da er det neste for døren en langhelg, noe som sikkert blir drit digg. Er jo alltid deilig med litt fri og fire dager er  jo bedre en to. I morgen skal jeg egentlig ingen ting bortsett fra og masjere med korpset i sånn tog, og etter det har jeg ikke peiling hva jeg skal gjøre. Selv har jeg mest lyst til å bare gå legge meg når jeg er ferdig med det, men det tror jeg desverre jeg ikke får lov til.

I dag hadde vi en "overraskelse" prøve i naturfag, fikk den også tilbake på slutten av dagen og det gikk helt greit. I de to siste timene hadde vi RLE-prøve og jeg skrev 9 sider om sammenligning mellom Islam og Jødedommen. Så da gjenstår det bare å se hva resultatet blir. Etter skolen har jeg bare slappet av!

 

Sorry for veldig mange mobilbilder i det siste!

Ønsker alle en finn kveld og en herlig 17 Mai. Så får vi se om jeg rekker et innlegg til i dag!

//Har du mange prøver på skolen?

- Siri ♥

øve dag..

15.05.2012 @ 20:21 i Siri <3 6 kommentarer

Som du sikkert har kjønt hvis du har lest forrige innlegg og overskriften at jeg har øvd til RLe prøve i dag, kjempe gøy altsa... Ikke særlig. Blir litt vanskelig og konsentrer seg i lengden! Nok om det da. Har egentlig ikke skjed så mye i dag, bare vanlige fag. Og ikke noe spesielt som har skjed så da er det ikke noe spesielt og skrive om heler, beklager.

Deilig med kakao da, har blitt litt avhenig av det i det siste.

//Hva har du gjort i dag?

- Siri

Dårlig til og blogge. Ja jeg vet...

14.05.2012 @ 21:23 i Siri <3 0 kommentarer

 

Vet jeg er sykt dårlig til og blogge for tiden. Klarer og holde ut en liten stund, men så sier det plutselig stopp så får jeg ikke bogget på noen dager. Skal virkelig prøve og skjerpe meg, men desverre kan jeg ikke love noe. Det skjer veldig mye forskjellig på skolen nå for tiden. Spesielt mye prøver og det fører til at jeg må øve til dem og da  jeg er ferdig er jeg så sliten så  da orker jeg rett og slett ikke å skrive mer. Beklager.. Men til det begynner å ro seg ned skal jeg prøve og blogg minst et innlegg dagelig. Stay tuned...

 Måtte øve til tysk prøve i dag.

Resten av kvelden skal jeg slappe av og se siste del av det amazing race - norge.

I morgen blir det øving til RLE prøve og så får jeg ta en titt på naturfag siden læreren vil ikke si om vi skal ha prøve eller ikke så i tilfelle vi får må jeg kunne noe av det. De dumme prøvene fører til at jeg ikke får tid til å gå på korps i morgen heler. Men RLE prøven teler 60% av RLE karakteren så lurt å få litt bra på den i hvertfall.

//Har du det travelt på skolen fortiden?

- SiriSmile

04.05.2012 @ 16:13 i Siri <3 1 kommentar

 

//Hva synes du?

- Siri

Sunshine

03.05.2012 @ 21:00 i Siri <3 2 kommentarer

De siste dagene har hvert veldig avslappende, og det er jo deilig. Det har også var sol og fint vær og det gjør det vel for så vidt bedre. I dag var hen helt grei dag med greie fag. Og en prøve. Når jeg kom hjem gjorde jeg ferdig en tegneserie oppgave og nå sitter jeg her og blogger.

 

(Skulle egentlig ha publisert innlegget tidligere, men det var noe galt med blogg.no)

//Hva har du gjort dem siste dagene?

- Siri 


 

inspiration - nagle shorts

02.05.2012 @ 15:53 i Siri <3 1 kommentarLove love love

Hva synes du?

- Siri

Tenkte å si ifra!

01.05.2012 @ 22:43 i Siri <3 1 kommentar

Jo det jeg tenkte å si ifra om er at det antagelig blir dårlig blogging vis det i det hele tatt blir blogging de neste to dagene. I morgen blir jeg nok nøtt til og øve så å si hele dagen på historieprøve og torsdag må jeg gjøre ferdig teineserie og hvis tid noen lekser.

I dag var jeg med Jenny, Kinga, Maria, Cammila, Kine og Kristian og det var jo korselig vi var litt rundt om kring på kløfta som dere sikkart har kjønt hvis dere har sett på forrige innlegg! Det var i hvertfall veldig korselig.//Har du mye å gjøre på skolen?

- Siri 

a very good day

01.05.2012 @ 18:31 i Siri <3 2 kommentarerHer er da noen bilder fra dagen min, detaljer kommer seinere!

//Hva synes du?

- Siri 

Music....

28.04.2012 @ 21:27 i Siri <3 0 kommentarer

Har ingen ting og blogge om noe så tenkte jeg skulle legge ut et par sange.

 

 

 

 

 

 

 

 

Det var da de sangene jeg orket og legge ut, synes alle er gankse bra. (ellers hadde jeg vel ikke lagt dem ut, haha)

//Pleiere du og høre på noen av dem?

- Siri

Me as little

28.04.2012 @ 19:40 i Siri <3 0 kommentarer

For en stund siden i forbindelse med en spørsmålsrunde spurte noen om Kine & jeg kunne legge ut bilder av oss når vi var små/mindre, jeg tror Kine har gjort det så det gjenstår det bare meg. Her er da skole bilde det året jeg gikk i første klasse. Var jeg ikke søt daa! Haha. Har flere bilder fra da jeg var liten og kanskje enda mindre så hadde planer om og legget ut de også, men det svære er dem hos pappa så kanskje en gang i neste uke legger jeg ut resten av de jeg har.

//Var jeg ikke søt?? Haha :)

- Siri

(Vill bare minne dere på 0 kommentarer = 0 blogglyst)

relaxing

28.04.2012 @ 18:28 i Siri <3 0 kommentarer

For tiden gjør jeg vel ikke så mye mer en å slappe av + skole og lekser også klart oppdatere bloggen noe jeg ikke er så veldig flink til. Jeg beklager litte blogging siden onsdag, men hvis det ikke skjer så veldig mye den neste uken skal jeg få prøvd og hvertfall blogge to innlegg dagelig.... Men husk at jeg ikke lover noe, plutselig så skjer det noe.

I dag har jeg rett å slett bare slappet av og gått en liten tur. Noe jeg er ganske fornøyd med, kunne så klart hatt det morsomere, men det funket dette også. Og i kveld blir det vel til at jeg ser en eller annen film. Morgen dagen blir vel ikke så veldig annedeledes den heller. Bortesett fra at jeg skal i en bursdag til en kusine.


Orket ikke å ta frem kameraet i dag så tok heller et bilde jeg la ut på instagram tidligere i dag! Hvis du vill followe neg heter jeg - sirihohe

Med det samme jeg blogget tenkte jeg at jeg skulle minne om spørsmålsrunden til meg og Kine. Vi kommer antagelig hvis til og svare på den tidelig i neste uke. Så hvis du lurer på noe er tidpunktet og spøre om det nå. Vi svarer på så å si alt. Her kan du legge igjen en kommentar i kommentar feltet.

//Hva har du gjort i dag?

- Siri

God natt

25.04.2012 @ 22:31 i Siri <3 0 kommentarer

Sorry, det blir nok bare dette korte seine innlegget i dag. Måtte desverre øve en del til RLE prøve og gå på korps, også var jeg hjemme sent. Dagen min har hvert helt grei. Fikk tilbake ett par prøver som ikke var så kjempe ille og mer har egentlig ikke skjedd, men det er jo greit.

Min søte puss som øver til RLE prøve.

Må nok desverre si at innlegget i morgen heller ikke blir så veldig langt, men skal prøve å få tatt det igjen i helga.

//Hva har du gjort i dag?

- Siri

Skole, skole og enda mer skole

24.04.2012 @ 19:19 i Siri <3 1 kommentar

Idag var det skole som sikkert de fleste vet, det ble ikke noe av engelsk prove siden kopimaskinen ikke fungerte, jeg fant ut at all pugginga mi i ikke var til noen nytte siden vi skal bare ha adverb i morgen. Da jeg jom hjem gjorde jeg engelsk leksa og begynte og pugge til RLE'en. Skrev ca.8 sider i arbeidsboka om isalm. Kanskje jeg kan klare ett litt bedre resultat en pa den forrige prover. (unnskyld for skrive feil men noen bokstaver pa tastaturet lager andre tegn i stede for bokstaven sa dere finner sikkert ut hvem boksaver jeg mener) Har nettopp tatt meg en god dusj sa na blir det vel og bare slappe av.


Vet jeg har fin hondskrift.... Haha

//Hva har du gjort idag?

Siri

canon love

23.04.2012 @ 21:08 i Siri <3 3 kommentarer

//HVa synes dere?

//Har dere canon? Hvis du har det, er du fornøyd?

-Siri

Mandag...

23.04.2012 @ 19:46 i Siri <3 2 kommentarer

Jaa i dag er det mandag noe alle unntatt de som har hvert på månen i ett par år forhåpentligvis vet. Og denne mandagen var vel som de fleste andre mandagen sto opp og var ganske trøtt tror egentlig den trøttheten min aldri kommer til og gå bort for uansett om jeg har ligger på sofaen i ca.3 dager så blir jeg ikke noe mindre trøtt. Haha, men nok om trøtt henten min. I første time i dag hadde vi naturfag som var helt greit og veldig fint på en mandags morning siden vi så noen små filmklipp. I andre time hadde vi musikk og jeg var den andre som måtte fremføre, jeg tror den gikk bra læreren så hverfall at den var Jetta god  (læreren er svensk for de som ikke kjønte det). I tredje time hadde vi klassens time og da bytta vi plasser, og det fine med det er at vi så å si kunne velge plasser selv så jeg endte opp med og sitte ved siden av Kine noe jeg er veldig fornøyd  med (så klart). Så nå flyr vel antall anmerkinger til ett par hakk. Resten av dagen hadde jeg bare engelsk og norsk, og i englesk timen fikk vi vite at vi skulle ha prøve i morgen om 39 uregelrette verb og andverb.. Gøy. Så nå har jeg pugget de og håper jeg kan ett par flere en før jeg startet. Selv om det ikke skal så mye til siden jeg bare kunne sån ca. 3-4 stykker. Etter skolen i dag var jeg med Kine hjem og vi hadde faktisk planer om og filmespørsmålsrunden, men i det vi skulle begynne kom besteforeldrene til Kine så det fikk vi ikke gjort. Så vi får nok ikke filmet den før i neste uke.. Sorry. Men nok om dagen min.... her kommer non bilder....
Lei av å pugge!Det var da pugge bilden mine... måtte ha noe og gjøre som ett lite avbrekk i pugginga så ta tok jeg bilder.

//Hva har du gjort i dag?

- Siri

Dagene flyr...

22.04.2012 @ 18:34 i Siri <3 0 kommentarer

Uff, tiden går alt for fort i helgene og at for sakte i hverdagen. Synes det ikke er lenge siden fredag jeg også plutselig sitter jeg her på søndags kveld. Det med at det er mandag i morgen hjelper heler ikke med at vi har fremføring i andre time. Og det eneste vi har fått vite hva vi skal gjøre er å snakke om et band eller en artist og litt om sjangeren til den/det artisten/bandet hører til. Har ikke fått vite eksakt tid. Ikke om vi skal snakke om livene deres, undannelsen eller karriere. Sa har vel snakket litt om livet opg karriere siden han ikke har en spesiell udanning håper/tror jeg. Han jeg skal snakke om i ett par minutter er Eminem og plusset med det er at den står veldig mye fakta om han.

Men nok om det her, i dag sto jeg vel opp 09.45 siden korpseminaret jeg skulle på startet 11. Korpseminaret gikk helt greit og etter det hadde vi en annen rar sånn greie som jeg ikke orker å forklare... sorry. Når jeg kom hjem skiftet jeg, lagde litt middag og spiste den så klart. Nå sitter jeg å lagger ferdig den finne fremføringen min om Eminem... Ønsk meg lykke til i morgen a! HahaNå for tiden jobber vi med bildeanalyse eller hva det noe heter i norsken der vi lærer litt om hvordan bilde er satt opp. Og da har vi snakket litt om fugle og froske perspektiv. Og forskjellen  er rett og slett at froskeperspektiv er et bilde tatt unden i fra mens fugleperspektiv er tatt oven få (som dere sikkert kjønte). Dette skal gi en effekt av at du er litt liten og uskyldig på fugleperspektiv mens på froskeperspektiv stor, skummel og mektig. Så Jeg tenkte jeg skulle prøve ut dette og så om det funket...


Fugleperspektiv

Froskeperspektiv

//Synes du det fungerte?

Jeg vet dessvere ikke om jeg får tid til og blogge et innlegg til i dag, men hver glad... dere fikk et! haha, men hvis jeg ikke får blogget mere får dere ha en fin kveld i hvetfall!

//Har du noen gang hatt en musikk fremføring om et band eller en artist?

- Siri

Innkjøp - 17.04.12

21.04.2012 @ 21:47 i Siri <3 5 kommentarer//Genser - bik bok - 299,-


//"Dressjakke" - H&M - 199,-


//Sjorte - bik bok - 149,-


//Tubebh - bik bok - 129,-
//Skjorts - carlings - 299,-

Dette var da det lille innkjøpet jeg hadde på tirsdag - håper du likte det.

//Fant du noe du likte?

- Siri 

En dårlig unnskyldning...

21.04.2012 @ 19:23 i Siri <3 2 kommentarer

Jaa jeg vet at sist jeg blogg var på mandag, men egentlig skulle jeg ha blogget tirsdag, onsdag, torsdag og fredag. Vet det har blitt mange dårlige unnskyldninger i det siste fordi jeg ikke blogget dagen før eller i det helle tatt de siste ukene, men denne lille fine grunnen min for denne gangen er dessvere ikke særlig mye bedre. Tirsdag var jeg i tipp topp for og jeg satt meg ned til og blogge. Da jeg hadde skrevet ferdig, men hadde igjen å laste opp bildene skjedde det etter eller annet med blogg.no som gjorde sån at det ikke fungerte, jeg prøvde å lagre det som utkast, men det kom opp sånn webside ikke fungerer ting. Og derfor lagret det seg ikke heller og jeg fikk derfor ikke publisert det senere på kvelden heller. Så dro jeg til jessheim for å handle, men når jeg kom tilbake der i fra orket jeg rett å slett ikke å blogge så jeg tenkte at jeg kunne gjøre det på onsdag i stede for. Noe jeg hadde store planer på og gjennomføre. Onsdag gikk jeg på skolen med hodepine og vondt i halsen og endte opp med enda kraftigere hodepine, enda vondere i halsen + høy febere som førte til at jeg holdt på fyse i hjel føltes det som. Så på sofaen ble jeg liggende resten av kvelden. Torsdag var formen for å si det sån ikke bedre, så da valgte/måtte jeg være hjemme fra skolen. Har rett å slett hvert så slapp at jeg ikke har gadd å være på pc'en så da ble det dessvere ikke noe blogging heller. Fredag var formen bedre, men fortsatt ikke bra nok så jeg var hjemme da også, var fortsatt for slapp ( noe jeg kommer til å være for alltid, men det er akkurat på den grensa at jeg orker å blogge, haha ) til og gidde å blogge og generelt være på pc'en, men formen var helt klart bedere. Lørdag/i dag er jeg for det meste helt frisk 0 feber, forsatt vondt i halsen, men hode kjenner jeg banke å snurre litt i blandt, men det er sjeldent.

I dag sto jeg egentlig opp gry tidelig selv om jeg etter en liten stund kjønte at jeg ikke trenkte det. Sto opp ca. 09.30 og var flink jente og spiste frokost og dusja også 10 minutter før korpseminaret jeg trodde jeg skulle på fant jeg ut at bare barneskole-elevene skulle i dag mens ungdomskole elevene skulle være med i morgen. Etter en liten stund med litt "sutring" for at jeg hadde stått opp så tidelig fant jeg ut at det kanskje var en god idëe og begynne å lage fremføringen jeg skal holde i musikktimen mandags morning. God idëe ikke sant?? (hvet du synnes det) Haha. Så kan vel si at jeg har sittet og jobbet med den hele dagen, men med mange deilige lange pauser med tv-titting.

Tenkte jeg skulle legge ut de bildene jeg egentlig skulle legge ut på tirsdag, men ikke fikk til siden blogg.no ikke funket som den skulle.

Vet at jeg har en del bilder nå for tiden av sånne knopper som spirrer sånn som her, og det er bare å si ifra hvis dere begynner å gå lei. Men det inspirerer meg litt for det betyr jo at det kommer varmere tider og sånt, og det er jo herlig da!

Senere i kveld tenkte jeg å vise dre innkjøpet fra tirsdag - stay tuned.

//Har du hvert syk i det siste?

- Siri

 

 

Hot or not? - Usa clothing

16.04.2012 @ 17:55 i Siri <3 6 kommentarerSynes USA klær er utrolig hot! Og har egentlig lyst på mest mulig av det, men blir kanskje litt rart med alt for mye?

Men hva synes du

//Hot or not?

- Siri

My sweet cat!

16.04.2012 @ 16:14 i Siri <3 5 kommentarer

I dag har det hvert skole som de fleste sikkert kjønte siden det er mandag, skole dagen gikk sånn passe fort hvertfall frimenutene, men de går jo alt fortere en timene.  I frimenutene gjorde vi vel ikke mere en å loke og nerde instagram. (Btw: hvis du vil followe meg heter jeg sirihohe) Var flink og tok med meg samfunsfag boka hjem i dag også, men så klart var leksa i historie boka. Haha, men da slapp jeg den i dag da.  Resten av dagen tror jeg det ikke skjer så mye bortsett fra at jeg hadde kanskje tenkt og ta meg en tur bort til hallen for å se noen jenter i klassen spille håndball kamp. Regner med å ta med kamerat da så jeg får tatt noen bilder, men vi får se hva jeg gidder. Nå kommer grunnen for overskriften!


Bilde jeg tok med mobilen, ligger på instagram også!


Jeg har nusselig pus da :)

Tenkte jeg bare skulle minne dere på at Kine & jeg har en spørsmålsrunde gående nå så hvis du lurer på noe er det bare å stille spørsmål i kommenarfelter på dette innlegget er jeg linker til! (trykk setningen så kommer du til der du kan skrive spørsmål!) Men tingen er at jeg eller Kine kan ikke finne på noe denne uken  og kanskje ikke uken etter der heller. Så det blir kanskje to uker til før vi får svart på spørsmålene, men dere får dem hvertfall på video. Håper dere forstår.

//Søt pus?

//Hva skal du i dag?

- Siri


 

anbefaling - mobil

15.04.2012 @ 19:23 i Siri <3 5 kommentarer

Tenke jeg skulle ha en liten anbefaling, men så kom jeg ikke helt på hva jeg kunne anbefale. Etter en liten stund med litt tenking kom jeg på at jeg like godt kunne anbefale mobilen min. Jeg vet at den ikke er den aller beste på markede, men den når 99% opp til mine behover og krav.

Mobilen min heter Sony Ericsson xperia arc og har ganske stor sjerm, men den er fortsatt veldig tynn og kompakt. Tar bilder i HD og tror den også er HD sjerm hverfall veldig bra bilde på spill og andre type bilder. Den jeg har, har 16gb lagring noe jeg synes selv er mere nok. Så klart som de fleste andre smart-telefoner kan man være på nett og laste opp forskjellige ting. Og som alle mobiler kan uansett hvor el-gammel den er kan denne mobilen ringe og sende meldinger + mms. Jeg synes denne mobilen er veldig lett å forstå seg på og den er ganske mange snarveier man kan legge til. Det eneste jeg synes er litt negativt med denne mobilen er at den kan henge som opp litt, men det regner jeg med at de fleste mobiler gjør. Alt i alt en bra mobil til en helt grei pris.


//Hvordan mobil har du?

- Siri

Lite å blogge om..

15.04.2012 @ 16:29 i Siri <3 1 kommentar

Har ikke så veldig mye inspirasjon for tiden så jeg lurte på om dere hadde noen forslag til hva jeg kan blogge om og hva dere liker å lese. I blandt blir det jo bare hva jeg har gjort den og den dagen, men jeg tenker at dere ikke bare vil høre om det, men noe annet også. Så defor lurer jeg litt på hva dere ønker at jeg skal blogge om? Så skal jeg prøve og bli litt bedre til å blogge også!//Hva ønsker du at jeg skal blogge om?

- Siri

Day!

14.04.2012 @ 19:57 i Siri <3 1 kommentar

Dagen min har ikke hvert spesielt spennede, sto opp rundt 12.30 tiden en gang. Så satt jeg vel foran Tv i ca to timer og spiste frokost. Så dro moren og jeg min til jessheim for å hente søstra mi på jobb og etter at jeg kom derifra har jeg vel bare sittet på pc'en og spist taco. Og resten av dagen skjer det vel heller ikke noe, blir vel til at vi ser en film i kveld ikke mere en det. Men jeg er ganske fornøyd  med at det ikke skjer så veldig mye. Passer meg ganske bra siden jeg er ganske trøtt og slitten for tiden.

I morgen tror jeg det heller ikke skjer så veldig mye så skal få prøvd å posta hverfall to innlegg i morgen også, men lover abselutt ingen ting!

//Hva har du gjort i dag da?

- Siri

Klassefest - bilder

14.04.2012 @ 16:57 i Siri <3 2 kommentarer


Marie og jeg dynka pizzaen til Kine med rømme dressing!


Søta!
Marthes finne pedoblikk!


Kine er søt daa!

Det var da de fleste bildene jeg tok, håper du likte noen!

//Hva synes du om bildene?

- Siri

Klassefest..

13.04.2012 @ 16:50 i Siri <3 3 kommentarer

Senere i kveld er det klasse-fest noe som sikkert blir helt ok. Skal ta med kameraet, så på lørdag skal jeg legge ut noen bilder fra festen!

Sorry for at jeg ikke blogget i går, men det var fult opp. Hjemme fra skolen 14.30, så øve til nynorsk, lage meg middag, gå til korpset så sove.

I dag var det skole og jeg dro en time før skolen var ferdig for jeg skulle til tannleggen det gikk helt greit der. Så dro jeg hjem og dusja og her sitter jeg og blogger nå!  Blir ikke så mye blogging nå siden skal snart spise også må jeg skjappe meg opp å lade kamera mitt, så det blir fulladet så det ikke går tomt på festen!


(gammelt)

//Hva skal du i helgen?


- Siri

Back to school

11.04.2012 @ 19:14 i Siri <3 5 kommentarer

Jaa, da har skolen begynt igjen, noe jeg synes er helt greit. I lengden kan det bli kjedelig å sitte hjemme spesielt hvis man ikke har hatt noe å gjøre som meg. Og heldig hvis tror jeg det ikke er så mange prøver før i uke 17 og nå er vi i uke 15, så det betyr at jeg har to uker å gjøre lekser på. Og siden jeg er så "flink" har jo jeg sefølgelig begynt. I dag gar jeg gjort matte, litt tysk og litt over halve nynorsken. Og det som er bra er at vi heller ikke har så veldig mye lekser tror jeg. Den eneste  prøven denne uken er en substantivbøying i nynorsk, som jeg skal øve litt på i morgen.


Ready for school (tatt i dag tidelig med sekken på og alt)

I dag sto jeg opp og var drit trøtt, men måtte opp så klart. På skolen var det enn passe rolig dag, bare vanlige timer, fikk også tilbake k&h prøve og av resultatet ble jeg veldig positivt overasket av, gjorde det mye bedre en forventet! Etter skolen dro jeg hjem, spiste noen boller. Og var flink og gjorde leksene mine, så også en episode av frustrerte fruer! Alt i alt en bra dag.

Kommer kanskje ett innlegg til i dag, er ikke helt sikker om jeg får tid. Må se sesong starten av the amazing raze (Norge) håper det er bra!

//Hva har du gjort i dag?

- Siri

Nice day...

10.04.2012 @ 19:36 i Siri <3 1 kommentar

I dag har det hvert en herlig dag. Møtte Kine ca. 12 så gikk vi hjem til henne og egentlig bare chilla. Så på Tv, spilte litt og prata. Koselig det da, må gjøres oftere. Har ikke fått hvert med Kine så veldig mye i det siste, synes det er litt (veldig) dumt, siden det er så morsomt og være med henne og når man ikke har hvert med henne på en stund savner jeg henne veldig. Hun er så herlig.

Se så søt da.


(Kine hver så snill og ikke drep meg hvis du ser dette bilde)

Hun er nusselig da!

Når jeg kom hjem gjorde jeg ikke så veldig mye, så på en episode av frustrerte fruer og nå ser jeg på one tree hill... Er såpe-serie avhening. Spesielt av one tree hill.//Hva har du gjort i dag?


- Siri

Kine next!

10.04.2012 @ 11:12 i Siri <3 2 kommentarer

Om ca, 1 time stikker jeg til jenta mi (Kine) så det blir ikke noe blogging før jeg kommer hjem igjen. Skolen begynner i morgen, noe jeg ikke er spesielt happy med og føler meg ganske trøtt etter og ikke sovet så godt i natt, så det blir en tøff start i hvertfall. Sto opp ca 09.40, gikk ned og varma opp en pizza bit fra i går, spiste den mens jeg så på Tv, gikk og tok meg en dusj, pakka til jeg skal til mamma seinere i dag og nå sitter jeg her å blogger. Fort oppsumert, funker det også da. Litt før 12 skal jeg ringe Kine så hun møtter meg, siden jeg må gåå! Haha. (skal huske å ta med kameraet så det kommer kanskje noen bilder seinere i kveld, hvis jeg orker å ta noen)


(tatt for noen uker siden!)

Ha en fin dag!!!

Hva skal du i dag?

- Siri

Now it realy snow's...

09.04.2012 @ 21:48 i Siri <3 2 kommentarer

Nå snør det helt sykt utenfor her. Ikke sykt da, men mye i hverfall! Åå, jeg som håpet på sommer daa.. *sad face* Kjipt da jeg som gledet meg til og bruke skjorts og ikke trengte å ta på seg den tykke jakken hver morgen, men hva kan jeg gjøre med det får vel bare leve med det. Jaja.


I dag har det ikke skjedd noen ting. Har bare sittet på ræva her jeg sitter nå og loket. Hadde lyst til å ta meg en joggetur, men så klart er det så "fint" vær så det blir nok litt for "varmt". Haha. Har skaffet med bloglovin og instagram i dag så hvis du vil followe meg på bloglovin søker du bare opp bloggnavnet  i feltet der du søker på blogger. Og hvis du vil followe meg på instagram heter jeg sirihhe. Også har jeg sett på mange one tree hill episoder. Snart ferdig med sesong 1, selv om jeg har sett alle episodene minst 2 ganger før.. Lite liv, men får nyte det mens det forsatt er stille. Skolen begynner jo snart, får sikkert en haug med prøver, lekser og andre ting som må bli gjort. Gleder meg til sommerferien jeg!

//Hva har du gjort i dag?

- Siri

 

Konkurranse - vinn notatbok.

09.04.2012 @ 15:55 i Siri <3 3 kommentarer

Nå har jeg deltatt i to konkurranser der du kan vinne en personelig notat bok. Får vel ikke håpe jeg vinner begge konkuransene.. haha! Her er den enne bloggen du kan vinne på. Og her er den andre du kan vinne på. Du trenger ikke å gjøre så spesielt mye for å være med i konkurransen, det du trenger av informasjon står oppskrevet i innlegget på begge bloggene, så det gidder jeg ikke å skrive. Men det er hvertfall vært å delta siden det er så lite du må gjøre for det.

Tror dem ser ca. sån ut. Sikkert skjekt å ha!

- Siri

Bloglovin- follow me?

09.04.2012 @ 15:37 i Siri <3 0 kommentarer

Hei, hei..

Når har jeg akkurat skaffet bloglovinn så hvis du er fast leser på bloggen og vil få beskjed når jeg har blogget kan du godt followe meg på bloglovin. HER er en link direkte til der du kan followe meg ( kan hende linken ikke fungerer, hvis ikke er det bare å søke på bloggen oppe i søke feltet) , men den enkleste måtten å followe bloggen våres på er å gå opp i margen på bloggen og trykke på bloglovin  denne. (i litt større størelse)   Du trenger ikke å ha blogg heller for å ha bloglovin, så det er bare å skaffe seg det. Håper noen i hverfall kommer til og followe bloggen våres!

//ønsker du å followe bloggen våres?

( Vis du ønsker at  jeg skal followe bloggen sin kan du legge igjen en kommentar i kommentarfeltet eller bare sende oss en e-post om det til kisiheto@hotmail.com )

- Siri

Just girly things

09.04.2012 @ 13:09 i Siri <3 2 kommentarer

 //Kjenner du deg igjen?

- Siri

Rain and snow

09.04.2012 @ 12:02 i Siri <3 2 kommentarer

God morgen!

Er ikke helt sikker på hva som skjer utenfor, men enten snør det, regner eller hagler. Det blir i hvertfall vått på bakken! Savner den varme sola som var her for noen uker siden. Synes den kan komme tilbake jeg. Blir så sinsykt trist når det er så grått ute. Men, men sommeren kommer vel tilbake snart, får vi håpe!

Nok om været. Idag tror jeg det ikke skjer noe spesielt, har vel ikke gjort det de siste dagene heller. Forhåpentlig har flere av vennene mine kommet hjem så jeg kan finne på noen med en. Hvis jeg ikke kommer meg ut og får funnet på noe med en venn, blir det vel bare å sitte inne å se på noen one tree hill episoder og loke rundt på facebook. Funker vel det også!  Selv om jeg begynner å gå litt lei det, har jo gjort det de siste fire dagene.


Gamelt bilde!

Nå er det ikke lenge til skolen begynner igjen, litt kjipt egentlig. Liker å bare slappe av hele dagen. Hvis vi ikke teller med denne dagen er det bare en dag til skolen begynner. Synes vi hverfall kunne hatt to uker fri. 

//Når starter du på skolen igjen?

//Hva skal du idag?

- Siri 

waffles

08.04.2012 @ 21:22 i Siri <3 5 kommentarer

Det ble vafler til kveldsmat i dag, laget av meg. Så de ble såklart kjempe gode, nam nam.


Det var de bildene jeg tok.

Nå er jeg passe stappa etter stor middag og noen vafler, blir nok ikke mye påske godt utover kvelden. Skal se på en krim som begynner om få min, så får ikke så skrivet mye mere! Ha en fin kveld.

//Har du spist noe godt i dag?

- Siri 

Påske bilder...

08.04.2012 @ 15:52 i Siri <3 2 kommentarer


Haha, lagde den i første eller andre klasse, og den henger på veggen året rundt!

Nå er jeg ferdig med å rake og sånt ute. Så det blir det vel til at jeg ser på noen one tree hill episoder. Og om en liten dtund spise middag! Snakkes!

//Hva synes du om bildene?

- Siri

early up!

08.04.2012 @ 12:45 i Siri <3 1 kommentar

I dag ble det tidligere opp en i går, for å si det sån. Var vel opp ca. 11.15 i dag, altsa 1 time og et kvarter tidligere en i går. Begynner "nesten" og nærme meg den normale døgnryttmen min da. Har også rekket og spist frokost, ble speilegg på brødskive, noe som var helt ok.Resten av dagen skjer det vel ikke så mye. Det har vel egentlig ikke skjedd spesielt mye de siste dagene som har gått heller. De fleste vennene mine er borte på ferie et sted, mens jeg sitter hjemme her og kjeder meg i hjel. Må vel kanskje ut å rake litt. Også tror jeg det egentlig bare blir å slappe av.

//Hva skal du idag?

- Siri 

 

 

Good night

07.04.2012 @ 23:18 i Siri <3 1 kommentar

Da sier jeg natta til alle som gidder å stikke innom bloggen og leste den.. hahah nei da.

 Skal ikke legger meg helt med en gang, men det blir vel ikke så veldig lenge til. Må antagelig hvis opp 11 i morgen så det er vel en god idêe og ikke legge seg alt for seint.

Orket ikke å ta frem kamera, prøve å ta et brukbart bilde av meg. For så og legge det inn på pcen. Deretter pakke ned kameraet. Så fant bare et annet helt ok bilde!

//Prøver du også å få tilbake døgnryttmen?

- Siri 

Delicious...

07.04.2012 @ 20:31 i Siri <3 1 kommentar

Da har vi for ikke så veldig lenge siden spist middag. Er ikke så veldig stor fan av lam, så synes det ikke smakte så veldig godt, men det funka. Grønnsakene og de fløtegratinertepotetene var gode da. Men det som virkelig var delicious var desserten, egentlig en litt sommerlig dessert, men den funker året rundt. Rips med vaniljesaus og en hel bunke sukker.Ha en fin kveld videre..

//Har du hatt noen delicious dessert i dag?

- Siri 

påskeaften or something..

07.04.2012 @ 17:48 i Siri <3 5 kommentarer

Er ikke helt sikker, men tror denne lørdagen i påsken heter påskeaften. Eller tar jeg helt feil? Tror også at det er en sån tradisjon ting at man skal spise lam. Hvertfall skal vi gjøre det, noe jeg ikke er spesielt happy med, foretrekker vel mere pasta, pannekaker, pizza osv jeg. Sikkert ikke den eneste om det. Også hadde sån hel ørret ting i går, der man ser hode og alt. Det er nasty det, men heldig hvis er det skjelden vi får sån mat! 

Jaja, nok om det. I dag har jeg vel ikke gjort spesielt mye, sto opp 12.30 i dag også, spiste vel frokost så og si med en gang. Ble toast meg groftbrød til frokost i dag. Foretrekker vel egentlig lyst brød, men det funket med groft også. Etter frokost ble jeg liggende på sofen å se på folk på Tv som lagde kaker. Haha. Når de to timene var gått gikk jeg opp og se en episode av one tree hill på pcen før jeg tok meg en litten jogge tur. Og nå sitter jeg og hører på litt musikk.

Resten av dagen tror jeg det ikke skjer så mye, blir vel en eller annen påske krim og litt goteri!

Ha en fin påskeaften!

//Har du noen tradisjoner i påsken?

- Siri 

Hot or not? - olavest

06.04.2012 @ 19:31 i Siri <3 2 kommentarerJeg lurer på om du synes olavest er hot or not, selv synes jeg olavester er drit finne, og har sykt lyst på en selv. Må bare ha en!

Hot or not?

- Siri 

Jogge tur...

06.04.2012 @ 17:32 i Siri <3 1 kommentar

Som jeg sa i stad skulle jeg ta meg en litten jogge tur, og det er da gjort. Løp den samme rundet som  i går (4 km) og brukte akkurat like lang tid, på sekundet til og med. Selv om jeg løp 20 meter lengere i dag eller no. Også i gjennomsnitt brukte jeg 3 sekunder mindre per km. Noen av dere lurer kanskje på hvordan jeg vet akkuart sekunder, gjennomsnitt av forskjellig ting og km akkurat presist, men det er fordi jeg har lastet ned en sån app som heter endomondo. Denne appen viser distanse, varighet, snittfart i km/t, gjennomsnitts tempo i minutter per km, kalorier og kart over hvor du har løpt. Men hvis du ikke har gps på mobilen fungerer det ikke, da viser den bare tiden. Tror den finnes på apple market og android market, hvertfall til sony ericsson for det er jo det jeg har selv. Jeg synes den funker bra og det beste er at den er gratis!

Bare noen bilder jeg tok før min lille jogge tur.

//Trener du noen for tiden?

- Sir

 

God morgen!

06.04.2012 @ 13:36 i Siri <3 4 kommentarer

Haha, det kan hende de fleste har stått opp for en stund siden, men det er ikke så veldig lenge siden jeg gjorde det. Sto vel opp ca. 12.30 i dag også, men det er jo bare deilig og sove lenge nå i påsken. Men burde nok snart komme på tur igjen med døgnryttma mi, så jeg klarer å stå opp på onsdag da skolen begynner. Noe jeg gruer meg sykt til, kunne ikke bare hatt påske helt til sommerferien eller no da..

I dag tror jeg det egentlig ikke skjer så veldig mye, se litt på tv og bare slappe av. Det er jo greit det når det er påske, men skal ikke bare daffe helle dagen da, skal prøve og komme meg ut på en liten jogge tur i 4 tiden. Blir nok den samme runden som i går,  skal jeg prøve og forbedre tidene min. Også blir det vel å se på noen one tree hill episoder. Har sett alle sesongene allerde, men har starta på nytt siden det er en stund siden jeg så de, og jeg har begynt å glemme hvordan de var.

//Hva skal du bruke dagen din på?

- Siri

Photoshoot - 16.03.2012

05.04.2012 @ 21:01 i Siri <3 4 kommentarer

Her er de bildene jeg sa at jeg skulle vise dere..


//Hva synes du om bildene?

- Siri 

Love

05.04.2012 @ 19:44 i Siri <3 1 kommentar

Vet overskriften er litt loka, men den passer til denne deilige dagen! Sov til ca.12.30 eller no. Så sto jeg opp spiste frokost, så la jeg meg på sofaen å slappet av litt. Etter det ryddet jeg litt, når jeg ble lei av det løp jeg opp å så et par episoder av one tree hill. Så akkuart når jeg var på vei ut kom onkelen min og farmoren min, så jeg måtte vente til søtra mi og faren min kom jeg før jeg kunne gå ut. Da de kom hjem tok jeg meg en 4 km joggetur. Når jeg kom hjem tok jeg meg en sjapp dusj før jeg spiste middag og så ferdig one tree hill episoden jeg så på. Haha. det var da dagen min fort oppsumert!

 

 Seinere i kveld tenkte jeg skulle vise dere noen bilder dra en photoshoot jeg hadde når jeg hadde den lille bloggpausen min. Så dere får litt flere bilder. For det er jo nesten det som er mest spennende. Haha.

 //Hvordan har dagen din hvert?

- Siri

Home!

04.04.2012 @ 21:02 i Siri <3 2 kommentarer

Da har jeg kommet meg hjem fra hytta, dro vel i halv tre tiden også tok vi oss en tur innom  på vei hjem. Der ble det så klart en heftig diskusjon mellom søstra mi og stebroren min med noen argumenter fra meg om hvem av   og  som er best. Jeg og søstra mi sto for  mens stebroren våres sto for . Det endte vel ikke med at en vant, men innerst inne vant . Basta! 

Men nok om det, i dag har jeg vel ikke gjort spesielt my spennende. Det eneste har vel egentlig bare vært og ryddet seg ut av hytta å reise dere i fra noe som ikle var særlig slittsomt, heldig hvis. Og i kveld skjer det vel heller ikke noe. Men nå tenkte jeg at jeg skulle vise dere noen bilder fra hytte turen!Det var da de bildene jeg hadde fra hytte turen, og jeg håper dere hverfall likte noen av dem da..

Tror jeg ikke reiser bort så mye resten av påsken, så vi får håpe på mye bra blogging fremmover!

// Hvem av mc donals og burger king synes du er best?

//Hva synes du om bildene?

 

- Siri <3

To day

03.04.2012 @ 17:29 i Siri <3 1 kommentar

I dag har det egentlig ikke skjedd spesielt mye. Har vel hvert ca. 4 timer ute å raka i hagen. Kjempe "gøy". Haha. En gang etter lunsj tok vi Ronja (bikkja mi) ned på brygga å bade henne litt, så skal snart se på bildene jeg tok av det. Så får dere se dem beste bildene i morgen kanskje. Resten av dagen tror jeg det egentlig ikke skjer så mye. Hvis jeg orker, tar jeg meg kanskje en jogge tur. Også blir det vel noe påske krim aktig senere i kveld. Og goteri så klart!

Søt hund jeg har da...

Da håper jeg dere har hatt en fin påske til nå!

// Hva har du brukt dagen din på?

- Siri <3

Påske!

02.04.2012 @ 16:48 i Siri <3 0 kommentarer

Jaa, da har jeg endelig begynt å kjenne at påsken er her... Gått med ferie... Trengte det etter noen slitsome uker på skolen. Akkurat nå sitter jeg på hytta å holder på og fryse i hjel. Vi har hvert her i noen timer nå, men har ikke fått begynt å fyre før nå. Så jeg kan vel ikke si at det er særlig behagelig temperatur. Hvertfall ikke på føtter og hender. Men, men. Det blir nok varmere etter hvert. Får vi hvertfall håpe.

Det dagen har gått til, til nå er vel ikke så veldig mye. Dro hjemme fra i 11 tiden tror jeg. Og da har vi vel fremme her på hytta i 13 tiden. Da gikk vi ned og tok noen bilder på brygga. Som dere antageligvis får se på onsdag. ( siden dem er på speilrefleksen og ikke på mobilen som jeg er nøtt til å blogge fra nå.) Skal også få prøvd og ta noen flere bilder senere. Også har jeg nerda tempel run (ofc).

Resten av dagen skal jeg vel bare slappe av, se på TV og spise pizza, men det er jo sån påsken skal hvere!

Så søt liten TV vi har her altsa...

Grei utsikt daa..

I morgen blir jeg nok tvinge ut, og må rydde i hagen. Rake å sånt. Ikke gøy, men blir nok tvingt.. Haha. Men, men sån er vel livet. Da får dere ha en fin påske videre!

//Hva skal du i påsken?

- Siri <3

what should I say...

01.04.2012 @ 20:10 i Siri <3 0 kommentarer

Vet det er sykt lenge siden jeg har blogget nå, beklager det, men den siste stunden har det var så mye forskjellig på skolen osv. Masse prøver og skriveøkter og sån. Derfor måtte jeg bare ha en liten bloggpause. Men i påskeferien kommer jeg også til å være litt borte, men skal prøve og legge ut et par mobil innlegg. Så håper dere kan tilgi med for den lille bloggpausen jeg har hatt.

Dagen i dag har egentlig vært sykt deilig, dro til Kine. Så var der ca. 12.05! Ca. 13 dro vi ut på en liten joggetur, også tok vi oss en liten pause på kunstgresset. Vet ikke helt hvor lenge vi lå der, men hverfall helt til vi så det snart kom til og begynne å regn..


Søte grisen min på kunsten!<3

Når vi hadde kommet oss hjem (til Kine) igjen. Slappet vi av litt, så lagde vi vafler. De ble nok så vellykke. Smakte hverfall godt. Det ble bare litt grisete på kjøkkene etter vi var der.. Litt etter 17 dro jeg hjem. Sittet litt på pcen og sett en episode av One tree hill før jeg begynte å blogge!

Så klart nå som jeg endelig hadde tenkt til og legge ut en hel del bilder og lage det lange innlegget, vil ikke resten av bildene lastes opp, så klart!

Hvis jeg har tid da det har gått litt lenger tid skal jeg prøve og få lagt ut bildene da vis det går!

//Hva har du gjort i dag?

- Siri <3

 (ha en fin kveld)

 Husk 0 kommentarer = 0 blogglyst!

 

 

HVem kler kjolen best?

12.03.2012 @ 19:15 i Siri <3 5 kommentarer

Begynner og bli en stund siden jeg har hatt "hvem kler kjolen best" så tenkte og ha det nå!

vanessahudgensjuliannehoughfashionfaceoff

Vanessa Hudgens eller Julianne Hough ?

Hvem kledde den best?

- Siri <3

important - kony 2012

12.03.2012 @ 15:31 i Siri <3 2 kommentarer

Jeg tiper så og si alle har sett på denne videoen nå, noe jeg også gjorde forrige torsdag. Men dessvere rak jeg ikke og spre budskapet da, noe som er hensikten med videon. Jeg vet at videoen er lang, men den er sååå vært og se forde.

 

For de som bare blade forbi denne videoen uten og ha sett den før, var det en tabbe av der. Den er sykt rørende! Så vært og se den!!!

Hva synes du om videon?

- Siri <3 

ice cream

11.03.2012 @ 21:18 i Siri <3 1 kommentar

 

 inspiration - USA

11.03.2012 @ 19:50 i Siri <3 2 kommentarer

Har så lyst til og dra til USA! Frister så sykt... Også er mamma der nå uten meg! Dårlig gjort eller. Men  det kan ende vi skal sitt en tur ikke denne sommeren, men neste! Håper værtfall det!

Vil du også til USA?

- Siri <3

(alle bildene er fra weheartit)Eidsvoldbyggningen - fredag

11.03.2012 @ 19:27 i Siri <3 1 kommentar

Jo i det forrige innlegget mitt skrev jeg at vi var på eidsvoldbyggninegn på fredag. Eller eidsvoldbyggningen og eidsvoldbyggningen. Vi fikk ikke lov og komme inn der pågrunn av opp pussing så vi måtte eller sitte i en kafeteria som var ut bygget til et lite museum. På "eidsvoldbyggningen" hørte vi på to foredrag, spiste litt og gikk litt rundt på det lile museumet. Det er vel ikke så veldig mye mere å si om det, så her kommer det noen bilder i stede for.


på toget!Søte Malin!


Så søte Marie!


Søte Pernille!


Drømme mannen til Madelaine!


Martin maste så mye på atjeg skulle ta bilde av han...


Søte da!


Sån sal..

Det var da de bildene jeg hadde! Håper du likte dem! - Hva synes du?

- Siri <3


 


 

 

i'am so sorry

11.03.2012 @ 18:42 i Siri <3 0 kommentarer

Det har hvert veldig lite blogging for tiden, noe som er veldig dumt. Men jeg kan vel ikke si at jeg bare ikke har giddet og blogge og satt meg ned på facebook i stede, for å si det sån. I det siste har det vært en del prøver og andre lignene ting på skolen. Forrige uke hadde jeg vel ca. 2 prøver og 1 fremføring. Vet det ikke er så veldig mye, men jeg måtte øve en del. Mandag - tirsdad - øve - RLE. Onsdag - øver - fremføring og tyskprøve. Torsdag - lekser.

Og da tenker vel dere hva med helga da, men da var jeg i Odal på korpsseminar. Så det var ikke stort mye tid i helga heler. Så unnskyld.

Fikk heler ikke tatt noen bilder på korpsseminaret, selv om jeg hadde med kamera og hadde noen små planer om å værtfall få tatt noen.

Just girly things

Kommer noen bilder seinere fra da vi var "ved siden av" eidsvoldbyggningen.

Har du mange ting så må bli gjort for tiden?

- Siri <3 

herlig dag... verdens heligste person!

05.03.2012 @ 21:22 i Siri <3 4 kommentarer

Før jeg utdypper meg i overskriften kan jeg først si litt om gårsdagen, da jeg kjedetr meg og spurte dere om råd. Det ble dessvere ikke noe dere foreslå, men fant på noe med mamma vi fikk kost oss med seiere på kvelden. Så da kan dere bare gjette hva vi gjorde...

Lagde CUPCAKES vel! Haha.

Og siden jeg har så fantastisk kamera måtte jeg jo ta litt bilder i værtfall!


Alle ingrediensene man trenger i muffinsene.
Ferdig smør krem!

Vis du vil ha oppskriften på disse cupcake'a. Finnes den HER! (nesten helt nederst på bloggen når du har trykket på linken) (vis du ikke finner den da, går du inn på februar arkive, og blar et stykke ned til du finner overskriften That day + oppskrift!

 

Da får vi vel hoppe tilbake, til dagen i dag da. Eller hva?

Jo, etter er skolen ble verdens herligst med meg hjem.. Dere kjønner sikker hvem det er så trenger vel ikke å si det. Ok da, for de som ikke kjønte det helt, er det Kine! Vi spiste opp nesten alle cupcake'sa som var igjen etter i går. Og når vi var ferdige med det lokte vi litt på telefonene våres. Helt til vi ble tingt til og lage middag.... Pannekaker (sunne, jeg vet). Det tok for å si det sån vedig lang tid og lage de siden vi stekte dem litt for lenge så dem ble helt svarte. Ikke helt da, men litt. Etter middagen og litt før var jeg og Kine veldig flinke og fikk gjort litt lekser. Så jeg ble ferdig med norsk og arkitekt tegning i kunst & håndtverk. Ble egentlig veldig fornøyd med k&h leksa. Men nok skriving... Her kommer noen bilder!

Sorry folka, nå ville det vis ikke laste opp flere bilder. De kommer i morgen vis jeg har tid. Siden jeg skal øve til RLE prøve. Spørs om jeg får blogget på onsdag også, siden blir nødt til og øve til norsk presentasjon og tysk prøve! Men skal prøve og få blogget noe i værtfall!

Hatt en fin dag?

Baker du ofte?

xoxo, Siri  

 

Hot or not?

04.03.2012 @ 15:25 i Siri <3 5 kommentarer

Tumblr_m0d1oexnhs1r0hklro1_500_large

6896205648944648_9u4qqajs_f_large

Tumblr_m0bronqkkc1qeerewo1_500_large

Synes de sko her var utrolig fin! Og har lyst på noen lignene!

HOT OR NOT?

xoxo, Siri ♥

up earlier than yesterday

04.03.2012 @ 11:14 i Siri <3 5 kommentarer

I dag ble det en liten smule tidligere oppe en i går. I dag sto jeg vel opp ca. 10.30, mens i går sto jeg egentlig opp 12.15 og spiste frokost. Men så gikk moren min ut så da gikk jeg og la meg i gjen og sov til ca. 15.30. Men det var sykt deilig og endelig få sove litt lenge igjen.

Resten av dagen har jeg ingen annelse hva jeg kan gjøre. Det er vel det jeg prøver og finne ut av nå. Så vis det blir noe spennende får vel dere høre om det.


(gammelt bilde)

Har du noen forslag til hva jeg kan gjøre i dag?

xoxo, Siri

Ha en fin dag!

....

03.03.2012 @ 18:38 i Siri <3 2 kommentarer

Fant rett og slett ikke på noen overskrift. Kreativiteten er ikke akkurat på topp, og orket rett og slett ikke og tenke mere på det. Den uken er har egentlig vært litt stressende, men helt grei. Måtte bli ferdig med en framføring jeg skulle ha hatt på torsdag, men siden norsklæreren ble syk, ble det ikke noe av det. Så må nok framføre en eller annen gang i neste uke. Hadde også en engelsk prøve denne uken her. Først skulle vi egentlig ha den på tirsdag, men den ble skyvet til onsdag i stede for. Og i går hadde vi en liten Nynorsk diktat. Og resten av uka har egentlig vært vanelig borsett fra danse fremføring vi hadde i gymmen som jeg tror gikk helt greit.

Begynner med noen få bilder fra forrige helgen da jeg var på beitostølen.

- Før vi dro spiste vi en deilig pizza på peppes!

Var ute og tok noen bilder i går etter skolen også.- Ser ut som våren begynner og komme jo!
Det er det de bilden jeg synes ble best.

Skulle egentlig blogge i går, men ble tilfeldig vis opphengt i one tree hill sesong 9, men nå er det ikke flere episoder ute på nettet så får ikke sett flere.

Hva synes du om bildene?

Skal prøve og blogge mere den kommende uken, men lover ikke no!

xoxo Siri <3

Just girly things

29.02.2012 @ 20:27 i Siri <3 1 kommentar


Hva synes du?


- Siri <3

På farten...

24.02.2012 @ 12:23 i Siri <3 2 kommentarer

Tenkte jeg bare skulle si ifra!

I helgen kommer jeg til og være mye på farten så får ikke tid til og blogge. Hvis jeg har tid og har fått roet med ned på søndag kveld kommer det antagelig hvis et lite innlegg da om helgen min og sånt.

På mandag får jeg antagelig vis heller ikke blogget på grunn av skal til tannlegen, må bli ferdig med dans til gymmen på tirsdag og øve til viktig engelsk prøve. Så vis jeg får tid til og blogge da blir det ett bitte lite ett seint på kvelden.

Resten av neste uke også får jeg ikke så veldig mye tid til og blogge siden jeg må lage en presentasjon i norsk, og det kan hende at det dukker opp andre prøver. - sorry, men skole kommer foran bloggingen.

Unnskyld for at det blir litte blogging i den kommende uken...

Har du det travelt for tiden?

- Siri 

Konkurranse - Vinn smilelab

23.02.2012 @ 23:08 i Siri <3 0 kommentarer

Da har jeg meldt meg på min andre konkurranse for dagen. Og i denne konkurransen kan du vinne Smilelab som gjør tennene dine hvitere! Vis du vil være med i konkurransen må du like facebook siden til hun som har konkurransen og dele at du er med i konkurransen på bloggen din. Og vis du ikke har blogg på facebook. Husk også og skrive i kommentarfeltet på bloggen hennes at du er med.

Her kan du melde deg på!

 

Hadde vært fint og vinne eller hva?

- Siri <3

Brownie

23.02.2012 @ 22:40 i Siri <3 2 kommentarer

I dag var jeg med KIne, som dere sikkert vet hvis du har lest på bloggen se siste 24 timene. Og siden vi kjedet og gikk vi hele den "lange" veien til butikken og kjøpte en brownies pakke. Når vi kom tilbake begynte vi så klart å lage denne kaken. Som ble smakene veldig godt. Og siden jeg hadde med kamera tok jeg noen bilder!
Det var bilden jeg tok.. men det var vel nok!

Hva synes du om brownies?

Spist det i det siste?

- Siri 

50 stykker vinner parfyme

23.02.2012 @ 11:43 i Siri <3 1 kommentar

Nå deler blogg.no ut 50 escada Rockin' Rio parfymer. Og det er enkelt som bare det og delta, men du må ha blogg.

Klikk på bilde under og se hvordan man deltar!

                                                                                        escvinn2rr
- Siri
Stikkord: escvinn2rr

up early

23.02.2012 @ 11:30 i Siri <3 0 kommentarer

I dag sto jeg opp ganske tidelig egentlig.. ca. 09.30. Har for og si det sån stått opp før hele vinterferien så det var deilig og få sove litt lenger i værtfall. Har vel planer om og holde døgnrytmen på plass, så det ikke blir alt for tungt og begynne på skolen igjen. Også vil jeg ikke sove bort hele dagen.

Nå sitter jeg og venter på at klokken skal slå 12. For da ba Kine meg ringe henne. Vi får se hva vi finner på, men dere får helt sikker høre om det. Og kanskje en video etter hvert hvis vi får begynt med må gjøre videoen. Og hvis dere har noen flere ting vi kan gjøre er det ikke forseint og si det nå.. Bare lurt og kjappe seg litt! Her kan du si hva du vil at vi skal gjøre!

I går og i dag har jeg så å si sittet og hørt på samme sangen hele tiden.. Den er sykt fin. Hørte den på inntroen på en tv-serie som går på nrk 1 på mandager som heter broen. Også fant søstra mi ut hva den heter.

 Hollow Talk - Choir of Young Believers

 Sover du langt ut på dagen, nå i vinterferien?

Hva synes du om sangen?

- Siri 

just girly things

22.02.2012 @ 23:24 i Siri <3 0 kommentarer

 

Kjenner deg igjen?

- Siri ♥♥

Nytt designe og header!

22.02.2012 @ 22:10 i Siri <3 3 kommentarer

Da har jeg sittet og fikset litt på designet på blogen. Har ikke laget det selv, det er et gratis design jeg sa en venn av meg hadde! Også passet ikke headeren vi hadde med designet så måtte lage en ny. Jeg lagde den på en veldig enkel måtte med Picasa og Piknik. Selv ble jeg veldig fornøyd med headeren og designet, og håper dere også liker det!

 
Før jeg fikset det

Så beskjærte jeg det så det ble litt mindere

-


Så la jeg til blogg navnet

-


Skiftet farge

-


La til en liten "quotes"

 

Hva synes du om den nye headeren og det nye designet?

Savner det gamle?

- Siri

- Husk kommentarer gir blogglyst! 


 

 


 


 

Hjemme!

22.02.2012 @ 20:13 i Siri <3 3 kommentarer

Da er jeg kommet meg hjem fra Hemsedal, etter og vært der siden fredag. Noe jeg ikke rakk og si ifra om. Kommen egentlig hjem i går kveld, men da var jeg utslitt så orket ikke å blogge. Og i dag tidelig fikk jeg ikke internettet til og fungere. Det jeg da har gjort i Hemsedal er vel for det meste bare stått på twintip... og litt på snowboard. Tok ikke noen bilder av det, men har noen andre jeg tok på kvelden.


Ett bilde på kvelden av slalom bakken i veldig dårlig fokus.. Men syntes det ble litt fett.Det var da bildene jeg har tatt de siste dagen. Fikk ikke tatt så mange siden var sliten etter lange dager i bakken.

Kommer ikke til og få blogget så mye resten av ferien heller. Kommer til og være en del på farten. I morgen skal jeg kanskje finne på noe med Kine. Vis hun forsatt husker det. Kanskje vi får begynt på MÅ GJØRE VIDEOEN da. Har ikke glemt den kjønner dere!

Har du hat en fin vinterferie?

Har du stått noe på slalom/twintip/snowboard?

- Siri <3

 Timen daa!

16.02.2012 @ 11:56 i Siri <3 1 kommentar

Haha, sitter i timen da. Vi har spansk læreren som bare sitter der og ikke bryr seg om at vi er på face og blogg å alt det er.

Søte Marthe da!

Digg at de nye pc'ene har webcam da!

Ha en fin dag videre!

- Siri <3

sorry

15.02.2012 @ 20:37 i Siri <3 0 kommentarer

sorry rotet med designet på bloggen, prøver og fikse det!

Fikset!

- Siri <3

 

Happy valentine's day! - innlegg fra i går

15.02.2012 @ 20:11 i Siri <3 1 kommentar

Siden blogg. no hang seg opp i går fikk jeg ikke postet dette innlegge. Så ikke bry dere om at alt står i nå tid  eller noe sånt. Siden det var fra I GÅR!

I dag er det Valentine's dag da. Ikke at jeg har merka det så særlig og brydd meg så mye om det, men da har jeg værtfall en overskrift da! Haha..

I dag hadde vi kreativ dans i gymmen, og vi har kommet ganske langt, men vi er ikke helt ferdig enda. Og vi har ikke flere gym timer igjen og jobbe med dansen, så mandagen etter vinterferien skal vi kanskje samles et sted og bli ferdig med den.

Her er sangen vi skal ha:

Sean Paul - She doesn't mind

Synes sangen er helt grei, men fin til og danse til. Vi er ikke de eneste som skal ha den i værtfall da.

Etter gymmen hadde jeg tysk prøve, som gikk helt greit. I timen etter det hadde vi matte prøve. Som også gikk helt ok. I 5 time hadde vi egentlig Norsk, men siden vi hadde vikar fikk vi gjøre hva vi ville - av fag. Vikaren vi hadde var tysk læreren så fikk tilbake prøven i tysk som jeg fikk 6 på. Så så lenge jeg ikke får 2 og 3 på andre prøver er jeg sikkra 6 i tysk! I siste time skrev vi vurdering i alle fagene hvordan det går og sånt - som faglæreren skal lese og som blir tatt opp på konferansetime.

Når jeg kom hjem gikk jeg ut og lekte med hunden min og tok noen bilder.Det var da bildene jeg synes var best!

Resten av dagen slappet jeg vel bare av!

Hadde du en valentine date?

Synes noen av bildene var finnere en de andre?

- Siri <3

day 10!

14.02.2012 @ 16:40 i Siri <3 2 kommentarer

Min siste challenge da! Og min siste challenge er og skrive 1 person jeg kan stole på. Og det er da Kine!

VERDENS SØTESTE!!

Har du en spesiell person du kan stole på?

- Siri <3

Ha en fin dag videre - blogges!

day 9!

13.02.2012 @ 20:50 i Siri <3 3 kommentarer

2 ting du ønsker du kunne gjøre er da min day 9! her kommer dem!

1.

Dra på ferie, helst til U.S.A Vil så gjærne dra ditt!2.

Sove. Sover alt for lite , for tiden!

Noen ting du ønsker at du kan gjøre?

- Siri <3

Start of the week is always hard...

13.02.2012 @ 19:01 i Siri <3 1 kommentar

Ja da er det vist mandag da! Som betyr starten på en ny uke og den er som regel hard.

Siden jeg tok en liten blogg pause i går, kan jeg fortelle hva jeg gjorde i helgen i dag!

Lørdag sto jeg opp sån passe seint og etter ca. 1 time ble jeg tvingt ut på langrenn tur. Gikk vel ca. 1 og en halv time til 2 timer. Så vi gikk heldig vis ikke så kjempe langt. Resten av dagen gjorde jeg egentlig ingen ting!Bilder jeg tok etter  ski turen!

Søndag sto jeg opp tidelig for og dra til hurdal for og stå på twintip. Var fremme i hurdal ca. 10.30 tror jeg og etter en liten stund eller ca. 12.30 møtte jeg Kine. Noe som var veldig bra for da fikk jeg vært litt med henne også! Når vi kom hjem feiret vi morsdag!
Litt randome bilder jeg tok på lørdag, men dere får værtfall bilder da!

Hva har du gjort i helgen?

Blogges seinere i dag!

- Siri <3

Day 8!

11.02.2012 @ 16:30 i Siri <3 3 kommentarer


Day 8 da! Kommet langt nå! Min day 8 går ut på at jeg skal skrive 3 ord jeg bruker hver eneste dag! Her er dem!

1.

KJEDELIG!

2.

"Kine"

3.

nei / ja

 Har du noen ord du sier HVER dag?

Ha en fin dag videre!

- Siri <3kosekveld!

10.02.2012 @ 21:06 i Siri <3 1 kommentar

Nå sitter jeg her da og koser meg i sofa kroken med sjokolade, sider, popcorn og en søt hund!


dårlig webcamera bilde.

 

Resten av kvelden blir vel også bare kos og latskap! Venter på at THE VOICE skal begynne igjen. Forteller litt om dagen min og sånt i morgen jeg!

Hvordan blir/er kvelden din?

Blogges

- Siri <3

Hot or not?

10.02.2012 @ 19:19 i Siri <3 4 kommentarer

 

 

Synes selv at de fleste klæra med leopardmønster er hot'e

Hot or not?

- Siri ♥ 

day 7

10.02.2012 @ 18:33 i Siri <3 0 kommentarer

Snart ferdig med min 10 days challenge da. Da er jeg på day 7 og skal skrive fire minner.

1.

Sommerferien da Kine var med meg på hytta! Det var så kos og være med Kine en hel uke. Og bare slappe av!

2.

Uka etter Kine var med meg på hytta i sommerferien, dro jeg på noe som heter viken/sommerkurs. Som er en uke i sommer ferien da du spiller det instrumentet du spiller, blir kjent med nye folk og vis du har vært der før. Treffer du kanskje på de du ble kjent med da. Jeg ble kjent med en helig jente som heter Stine og traff igjen folk jeg ble kjent med året før som jeg har savnet noe fryktelig. Dro også sammen med en herlig jente som heter Jenny som går på samme skole som meg!

3.

Ett annet minne er leierskolen i 7.klasse. Var så sykt morsomt og være med venner i 5 dager. Og vi drev med så mange morsome aktiviteter. Savner den tiden da alt var så lett!

4.

Rhodos 2010! Det var kjempe digg!


Random bilde

Har du noen spesielle minner?

- Siri That day + oppskrift

09.02.2012 @ 20:59 i Siri <3 4 kommentarer

For en fin overskrift altsa.. Ikke særlig, men måtte bare finne på en! Overskriften har værtfall noe og gjøre med det jeg skal skrive om da... De siste dagene mine.

Det har vel egentlig ikke skjedd så veldig mye, men. Tirsdag dro jeg vel rett hjem etter skolen og gjorde MASSE lekser! Ikke særlig mye spennende som skjedde på tirsdag egentlig.

Onsdag var jeg med Kine hjem rett etter skolen. Først gjorde vi bitte litte granne lekser. Helt til vi ble sultene og lagde cupcakes. De ble veldig gode, men spiste ikke spesielt mange siden ble fort kvalm av den kremmen oppå! Etter vært dro jeg hjem og ikke gjorde noen ting!

Oppskrift:

Muffins:

- 125 g smør (ikke smelta)

- 2dl sukker

- 2 egg

- 1dl melk

- 3dl hvetemel

- 1 1/2 ts bakepulver

- 1/2 ts vaniljesukker

Pisk smøret og sukkeret sammen. Så pisker du inn ett og ett egg om gangen. Tilsett mel, bakepulver, vaniljesukker og melken. Stek muffinsene på 175 grader midt i ovnen 20-25 min. Etter steking avkjøler du muffinsene så de blir kalde.

Smørkrem:

 - 130g mykt smør

- 1 ts vaniljesukker

- 1/2 - 1 dl melk

 - ca. 6dl melis

- konditorfarge, vis man ønsker farge på kremen.

Pisk smør og vaniljesukkeret sammen. Tilsett litt og litt melis og melk til kremen blir luftig og fin. Smør det på muffinsen.

Oppskriften fant jeg på voe sin blogg.


Mens dem stekkes.. Ikke helt ferdige her på bilde!Ferdig krem


Ferdig resultat! De ble kjempe gode!

 

I dag var det skole som vanelig. Så på noen framføringer og sånt. Når jeg kom hjem og til nå har jeg egentlig ikke gjort noe.. bare slappet av (LAT), og har vært på korps!  Tok noen få bilder i dag også, så her er dem!Glemmer og ta ned den vært år når julen er slutt!
Noen få litt rare bilder fra idag!

Hva har du gjort de siste dagene?

Liker du å lage og spise muffins/cupcakes?

- Siri <3


 


 

 

 

 day 6..

09.02.2012 @ 15:16 i Siri <3 6 kommentarer


Kommet til day 6 da! Og min day 6 er og skrive 5 ting jeg ikke kan leve uten.. Så her dem:

1.

Mine gode venner!

2.

Musikk

3.

Mat.. sier seg selv!

4.

Kamera mitt!

5.

Familen min!

 

Det var da de fem tinga jeg ikke kan leve uten..

Har du noen ting du ikke kan leve uten? Hva?

- Siri <3

Day 5!

08.02.2012 @ 21:08 i Siri <3 2 kommentarer

Da er jeg halvveis i min 10 days challenge, og dagens challeng er å skrive ned 6 sanger jeg er avhenig av. Så her er dem!

1.

Christina Perri - Jar of hearst

 

2.

 Christina Perri - A Thousand Years

 

3.

 The Script - Breakeven

 

4.

 Coldplay - Paradise

 

5.

 Coldplay - Every Teardrop Is a Waterfall

 

6.

 Spirit - Here I Am

 

Noen sanger da, Hører ikke på alle like mye, men fine alle sammen!

Synes du noen av sangen var fine?

- Siri <3

(blir ikke flere innlegg i kveld siden det ble så seint)

Day 4

07.02.2012 @ 19:08 i Siri <3 1 kommentar

Ja da er jeg snart halv veis i min 10 days challenge. Og er på day 4, som det står i overskriften. Min day 4 er og skrive 7 til jeg frykter eller har forbi mot.. Spørs om jeg får til 7, men får se.

1.

Lys når jeg skal sove..

2.

Miste en god venn!

3.

Miste mobilen min!

4.

Få en alvorlig sykdom.

5.

Miste noen i familien..

6.

7.

 bli lam.


Random bildet fra noen bilder jeg har tatt!

Har du noe du frykter eller noen forbier?

- Siri <3slutt på vann? hmm..

06.02.2012 @ 21:03 i Siri <3 3 kommentarer

Haha, er så flink til å komme på overskrifter atsa!..*kremt* Men det er jo en grunn for overskriften, jo. Det er seg sån at vi fikk slutte ca. 11.45 eller noe fordi det ikke var noe vann på skolen i dag. Antagelig vis selv om det kom vann ut av krana da, men ikke like mye som vanelig og dassen fugerte ikke heller. Ikke at jeg kjøner at det ikke skal være skole når vannet er borte, men er jo ikke helt avhenig av vann i seks timer da. Ikke at det gjorde meg noe et vi fikk fri da. Det var bare chill! Men når skolen slutter før kommer ikke bussen til Borgen folka før 14.05 uansett. Så dem ble med Kine hjem, sån som jeg også gjorde.

På veien hjem til Kine fant vi ut at vi skulle gå innom Rimi og skjekke priser på ingredienser vi trengte til kantina vi muligens skal ha neste onsdag (15.feb). Men vi gikk vist rett fårbi det vi trengte og rett til frysedisken der vi ble sende på pizza. Det ble til at vi kjøpte 2 euroshop pizzar og sneilet seg hjem til Kine siden Marie, Kari, Ingrid Marie, Stine og Pernille var så sykt treige! Haha. Hos Kine spiste vi pizza'en som var helt grei. Kunne ikke forvente så mye til en pizza som koster 13.50 eller noe. Men den var grei.

Litt før 2 måtte Borgen jenten dra siden de måtte rekke bussen så dem kom seg hjem. Når dem hadde dratt spiste jeg og Kine masse is.. Ikke så mye, men det var sykt digg! Etter en stund begynte vi også og lage pannekaker, men så ble jeg henta så jeg fikk ikke smakt!

Resten av dagen har jeg bare sett på tv (frustrere fruer og hotel cæsar) og øvd til Tysk prøve jeg egentlig skulle hat forrige torsdag, men da var jeg syk så skal kanskje ha den i morgen. Men er ikke sikker.
Noen få bilder fra i dag!

Må dere ha dratt hjem fra skolen en gang fordi noe ikke har fungert som det skal?

Hat en fin dag?

- Siri igjen da! <3 Haha 

Ukas spørsmål? Ask me!

06.02.2012 @ 20:13 i Siri <3 1 kommentar

Tenkte jeg skulle begynne med en ting jeg kommer til og kalde ukas spørsmål, der noen av ukene har jeg "spørsmålsrunder" jeg starter på mandager. Og svarer på spørsmålene på enten søndag eller mandag. Spøs hvem dag som passer best. Denne ukas spørsmål kommer jeg ikke til å ha hver eneste uke siden det er sikkert ikke så mye og spøre om, og så mye nytt som har skjedd hver uke! Jeg kommer til og svare på spørsmålen skriftlig, men kanskje en gang i blandt på video. Vis det ikke blir for kleint!

Så da lurer jeg på om dere har noen spørsmål?

ask me about what you want to get answers on!

- Siri  

day 3..

06.02.2012 @ 18:20 i Siri <3 1 kommentar

Begynner blogginga i dag med og forsette med 10 days challenge.. og som dere ser i overskriften er jeg på day 3. Og min day 3 går utpå og skrive eight things that annoy you. Så da får jeg vel prøve det da...

1.

Når Kine er overtrøtt eller bare hypper og begynner synge og snakke som en gal, og sier de samme tingene om og om igjen! *kremt* *kremt* Kine!

2.

Når noen bare ikke klarer og holde kjeft når de burde og det kommer til nytte for oss. Sån som på skolen da vi får dra hjem når vi er stille, men ingen klarer og holde kjeft.

3.

Bli mast på da jeg ser på tv eller prøver og konsentere meg om noe annet.

4.

Da jeg vil se på et program på tv, men foreldrene mine skal se på nyheter..

5.

Blir irritert vis jeg må stå opp tidelig på morningen..

6.

Lekser..

7.

Da jeg må på do, men apselutt ikke vi gå på do..

8.

Når jeg ikke får sove..

 Jenta mi!

 

Blir du irritert av noe av det samme?

- Siri 

 

day 2!

05.02.2012 @ 20:16 i Siri <3 3 kommentarer

Da forsetter jeg med 10 days challenge etter pausen da jeg har vært syk!

9 Things I do every day!

Thing 1:

Gå på do.

Thing 2:

Pleier og spise mat vel, nokså vanelig!

Thing 3:

Roper "KINE"

Thing 4:

sitter på ræva mi.

Thing 5:

Ler!

Thing 6:

Gjør etter eller annet med mobilene min..

Thing 7:

Masser!

Thing 8:

Ser på klokka

Thing 9:

Og som legel sover jeg!


Litt gamelt bilde.. Men måtte bare ta et bilde siden et innlegg ut bilder blir så kjedelig! Og hvorfor ikke ta et bilde med beste jenta da?

Hva synes du om bilde?

- Siri <3

Lørdag!

04.02.2012 @ 14:11 i Siri <3 2 kommentarer

Endelig er det lørdag, dagen man ikke trenger å stå opp 7! I dag sto jeg vel opp ca. 1. Digg å få sove lenge. I helgen blir det en del farting rundt og ikke så mye tilgang til nett. Så får bare lagt ut mobil-innlegg. Men på søndag kveld eller mandag kveld skal jeg antagelig vis få lagt ut noen bilder i fra helgen, og få sagt hva jeg har gjort! Skal få se hvor mange innlegg jeg får lagt ut lørdag og søndag siden det ikke det er så mye morsomt å få gjort med mobil-blogging. Så vi får se.

Haha, håret mitt ser gult/grønt på bildet. Side dårlig mobilkamera og det reflekterer seg i den grønne veggen! Nam nam.

Hva skal du i helgen?

Ha en fin dag, så blogges vi seinere!

- Siri <3

SYK!!

02.02.2012 @ 09:51 i Siri <3 4 kommentarer

Ja, da er jeg syk også. Det var derfor jeg ikke blogget i går. Jeg var egentlig syk i går men jeg var på skolen forde. Men i dag er jeg hjemme!

Jeg venter nok med 10 days challenge til jeg er frisk igjen. Og det spørs om jeg kommer til og blogge så mye. Før helgen! Det blir nok ikke et innlegg til i dag. Men det kjønner dere sikkert!

Ble ikke så langt siden det ble ett mobilinnlegg! Men vi snkkers senere søtiser! :)

- siri <3

litt av vært! :)

31.01.2012 @ 20:04 i Siri <3 2 kommentarer

Har ikke så veldig mye tid til å blogge nå. Så det blir mest bilder, men dere kan vel få høre litt om min dag da! Selv om den ikke er spesielt spennende da..

Skole i dag. De 2 første timene hadde vi gym og vi har begynt med "kreativ dans". Vi har ikke akkurat kommet serlig langt med dansen. Kanskje ikke så rart siden vi har bare hat 2 skole timer på den til nå. Men vi har ikke så lang tid så vi må snart finne på noen flere trinn, men sang har vi i verfall! Er på gruppe med Malin, Carine, Kristine, Ingrid Marie og Ingvild. Så håper dette blir bra!

Resten av dagen er det bare FAG! Og i 5 time hadde vi nynorsk prøve, men tror det gikk helt greit.

Og her er bilder fra dagen!


Blitt forskjøla! :/


Arr!


Fine bilder? haha :)Det var da alle bildene for idag av den søte hunde min!

Ha en fin kveld!

Har jeg ikke søt hund?

Danser dere på skolen? (Har gjort/gjør)

 - Siri <3

day 1!!

31.01.2012 @ 19:13 i Siri <3 1 kommentar

Da skal jeg ha min første dag i min 10 days challenge. Der jeg skal skrive 10 radome fact's om meg selv.. Vi får håpe jeg finner på noe morsomt da!

Fact 1:

Vennene mine betyr abselutt alt for meg, og jeg kan ALDRI leve uten dem.

Fact 2:

Jeg går på korps, og trives godt med det.

Fact 3:

Jeg står på twintip og har stått på det i 1 år. Og stått på slalom og twintip i 8-9 år. Og bare elsker det!

Fact 4:

Har ett mål om og gå ut av ungdomskolen med 5 i snitt. Og det er veldig bra at jeg har et par år å forbedre det på!

Fact 5:

Jeg er singel.. Haha..

Fact 6:

Har 1 hund og 1 katt jeg er utrolig glad i!

Fact 7:

Jeg har ikke spesielt god selvtilit og ikke særlig bra selvbilde.

Fact 8:

Jeg synes ikke kebab er særlig gått.. men elsker Taco!

Fact 9:

Jeg har vondt i hue ca. hver dag.

Fact 10:

Jeg savner sykt en spesiell uke i sommer ferien!

 

Håper du likte de 10 randome faktaen. Og synes det var litt interesant!


Haha, "deilig" azz!

 

Kommer antagelig vis et innlegg om en liten stund!

 

Hva synes du om faktane?

- Siri 

10 days challenge

30.01.2012 @ 21:17 i Siri <3 1 kommentar

Bare tulle med at jeg ikke skulle blogge mere i dag da! Haha, hadde egentlig ikke planer om det, men så kjedet jeg meg så fært så da tenkte jeg bare skulle si ifra at jeg begynner med 10 days challenge i morgen. Her er da de 10 challenge mine.


Da håper jeg dette blir vellykket og får meg til og blogger mere og gir meg bedre inspirasjon!

 

Hva synes du?

Burde jeg ha noen andre i stede?

Ha en fin kveld!!

- Siri 

Take me somewhere else..

30.01.2012 @ 19:53 i Siri <3 3 kommentarer

Åå, har så utrolig lyst til og dra på ferie eller noe sånt. Bare komme meg bort en lite stund og slappe av, og slippe og tenke på alt og alle de prøvene.. blir GAL. Er så utrolig lei av at det ikke skal skje noe morsomt i hverdagen og sånt. Men, men her sitter jeg hjemme og spiser meg superduper feit på skjokolade!!


Nam,nam...

jaja, nok om da. I dag har det vel vært en normal dag tror jeg. Vertfall ikke kjedd noe spennende enda. Var på skolen som vanelig og hadde vanelige fag.. dere skjønner... SKOLE. Når jeg kom hjem gjorde jeg lekser. Øvde litt til nynorks prøve vi skal ha i morgen og jobbet litt med en sån blitteliten engelskframføring vi skal ha på Onsdag.

I musikken for tiden skal vi spille gitar i grupper. Noe gruppa jeg er på sliter litt med siden vi glemmer grepa helle tiden og vi er ikke de beste på gitar heller. Men Trine og Carine er morsome og vi finner på endel tull så det gjør ikke så mye.

Her er vertfall sangen vi prøver å spille..

Altsa: Gaute Ormåsen - kjærlighet er mere enn forelskelse.

Hadde aldri hørt den for, og har nesten ingen annelse hvordan den går så dette kan bli en "liten" utfordring.. Haha

 

Når jeg var "ferdig" med leksene tok jeg noen bilder og her er dem..  Vis dere vil de dem da?...


Verdens desidert søtese hund!!!
Julestjerne er forsatt oppe.. Normalt?

Det var da bilder fra dagen!!

Blir nok ikke flere innlegg i dag siden brukte litt tid på dette. (LAT)

En fin sang jeg sitter og hører på nå!

Christina Perri - Jar of Hearts

Men jeg tenkte og spøre dere om jeg burde ha en sån 10 days challenge.. Men får ikke gjort det i helgen siden den blir ganske travel. Så det blir denne uken her og litt neste uke.. eller kanskje bare neste uke. Så jeg får hat det hver dag. i 10 dager! Og kanskje dere blir litt bedre kjent med meg! 

Høres bra ut meg 10 days challenge?

Synes om bildene?

Lyst på ferie eller noe sånt?

- Siri 

På skolen da!!

30.01.2012 @ 12:22 i Siri <3 0 kommentarer

Jaja, da blir det mobil-blogging da, men dere får vertfall et innlegg da. Vi har friminutt nå. Som dere sikkert kjønte. Og alle sitter her og ringer og sender meldinger på viber til hverandre.... Kjempe morsomt.

Men snart er det friminutt. Så får blogge mere i kveld!

Ha en fin dag videre!

- siri <3

  • kaisi 13, Ullensaker
    Hei! Vi er to jenter fra Ullensaker, som kommer til å blogge om hverdag, outfit's og det som faller oss inn + mange bilder. Håper du liker bloggen våres, og vil legge igjen en kommentar! :) Hvis du lurer på er det bare å kontakte oss på e-post: kisiheto@hotmail.com :) A lot of love from Kine & Siri ♥♥♥
  • Innhold 2
  • Innhold 3
hits